.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Да пия ли болкоуспокоителни 1-вия път.

Здравейте На 16 години съм и много обичам приятеля си! но съм още девствена много искам да го направим но ме е страх и той беше достатъчно честен с мен за да ми каже как става и дали боли обичам го заради това! И се чудех дали мога да взема болкоуспокоителни преди да го направим и ако е възможно какви болкоуспокоителни?

Той ми разказа как се прави но .. бих искала да чуя и различни други мнения за това? Бихте ли ми казали как е най-добре да ме отвори? Защото той го е правил много пъти но само веднъж е отворил момиче ... и не е опитен пък и го е страх да не ми причини болка ;( плс хЕЛП!

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    1-во на 1-во-ти не си консерва с риба тон да те "отваря". Много гадно звучи това "отвори ме". Не може ли да кажете правим секс за 1-ви път. Защото девствената ципа може да не се скъса от 1-вия път. да не говорим, че окончателно се къса след раждането на 1-вото ти дете.

По темата-болкоуспокоителни ще трябва да пиеш и 2-рия и 3-тияпът, пък може и по-нататък. Защо ли? Защото ще те боли. боли от разпъването на влагалището, а не толкова от късането на ципата.

Бих те посъветвала да го направиш с нежност, любов и много търпение от страна на момчето. Трябва да си сигурна, че е ТОЙ. Тогава щастието, че си се сляла в 1 с него ще компенсира всяка болка!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Ем да ти кажа не е задължително да те боли. Мен не ме боля беше супер яко ама за сметка на това имаше доста кръв . Не знам защо си толкова наплашена, е не трябва и да се успокояваш, че нищо няма да усетиш, но чак болкоуспокоителни. Ако си супер възбудена просто не ти трябват. В кръвта се отделят хормони, които потискат болката. Така че моето мнение е да не взимаш
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Не мисля,че е необходимо да взимаш болкоуспокоителни..не боли чак толкова..пък и наистина няма да те боли само първия път...но все пак ако ше си по-спокойна пий ги..
    Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
    Тебе търси, но не те намира!

vie kakvo sex li 6te pravite ili 6te se drysate moje daje da ne te boli a i da boli nqma da ymre6

Цитирай Първоначално написано от bebok
    vie kakvo sex li 6te pravite ili 6te se drysate moje daje da ne te boli a i da boli nqma da ymre6
    +
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Emi vij sega... Men p1rviqt p1t izob6to ne me bolq i nqma6e kr1v,no pri vseki e mno0go0 razli4no.. Za da te "otvori" po-bezbolezneno trqbva da b1de mno0go nejen , a ti da b1de6 dostat14no vazbudena.. N3 se stiskai i ne se pritesnqvai ot ni6to .. Vse pak tova 6et stane nqkoga i po-dobre da e po po-bezbolezneniq na4in.. USpeh :*

govori6 za sex-a kato za...biene na injekciq naprimer! a za devstvenostta si i izcqlo za sebe si kato ne6to 4ujdo,nqkakuf predmet! izpolzva6 dumata ''otvori'' vse edno 6te otvarqte burkan s razvaleni kiseli krastavi4ki! za6to pita6 kak da te otvori! nqma recepta i predvaritelno nagajdaniq! otpusni se i kakfoto se slu4i,ostate se ne6tata prosto da se slu4at, btw sigurna li si 4e si gotova da go napravi6?! ne mi se struva6 mnogo ubedena...
    vinagi mi e bilo mn int,kogato predvaritelno govorite,4e 6te go napravite. ne moje li sexa prosto da se slu4i,vnezapno i ne tolkova o4akvano. togava e po zpomnq6to se i po-xubavo!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    +1209235898347752985
    tva s bolkouspokoitelnite be6e nay-golyamata prostotiya ,koyato sym 4uvala

Супер фен
    Не мисля, че е нужно да стигаш чак до там... Все пак не е болка за умиране. Пък и не се знае колко ще те боли... може и да е съвсем леко. Просто се отпусни, нека партньора ти бъде нежен и внимателен, и всичко ще се нареди.

Не боли кой знае колко...не са ти нужни хапчета мила
    Schranz music is my world !

Пий наливен мозък ако намериш някъде.... Няма да те оперират та да взимаш каквито и да е глупости... я се стегни малко и деиствай !
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    vie momi4eta hubavo davate takiva mneniq ama vie kato go pravihte za purvi put ne bqhte li taka upla6eni i skepti4no nastroeni

Стегни се...готвиш се за 1 път като за война.Няма смисъл от хапчета,не е болка за умиране.Пък и ако наистина го обичаш и той е човека,това ще е сладка болка.

Освен ако приятелят ти не е със член тип "спринцовка", можеш да минеш и без болкоуспокоителни

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Освен ако приятелят ти не е със член тип "спринцовка", можеш да минеш и без болкоуспокоителни
    Абе няма да коментирам какъв беше члена на момчето, с което го направих за 1 път, ама да ти кажа болка е много много много силно казано в моя случай
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    vie momi4eta hubavo davate takiva mneniq ama vie kato go pravihte za purvi put ne bqhte li taka upla6eni i skepti4no nastroeni
    kogato re6ix da go napravq za 1vi put,ne se pritesnqvax! bqx gotovo da poema sqkva bolka,za6toto ne mislex za bolkata,a za tova kolko mnogo obiam priqtelq si! kogato i tq se po4uvstva taka,zna4i e gotova! 6tom ima nqkakvi pritesneniq i terzaniq,tfa ne e nadobre!

OMFG Ако на сутринта те боли глава...

Недей да се притесняваш толкова, няма да те колят ... Пък и ако се отпуснеш и не мислиш за болката нещата ще минат мн гладко

ne e neobhodimo za da se tap4e6 s hap4eta za da pravi6 sex, daje e malko tapo
    vqrno e 4e parvite pati e dosta bolezneno, ama tva ne ti e menstrualen cikal deto vseki mesec me ma4i6 da prejivee6... prosto predod kam 6tastieto :P
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

И кой е казал че 100% ще те боли....мен не ме боля хич...

Супер фен
    Град
    Венера
    До с'а не съм чула някой да е умрял от дефлорация да ти кажа....

Според мен не пий. Няма смисъл просто.
    Болка може да няма, може да има, но няма да е непоносима.
    Нещо напълно нормално.
    Не се шашкай толкова.
    Късмет!

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Тегли си една солидна доза морфин и да ти не пука
    Добре де, шегата на страна.Според мен това е изключително тъпа идея, да пиеш болкоуспокояващи.Ще те боли, но не кой знае колко.А може дори и нищо да не усетиш.Никой до сега не е умрял от това

Голям фен
    Ааахахахааа Болкоуспокоителни "Сестра,още една доза морфин,той се изпразва!!!" Стига бе,хора,та това е секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си