- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да спра да си гриза ноктите?
Horica,vie ste mi spasenieto!Pomagaite plssss
т.7
krem4et0
Изрежи ги по дълбоко и няма да има кво да гризеш.![]()
^Много сте забавни...Еми... има едни жълти на Perfect, дето нагарчат
Не знам дали помага, ама са ми казвали, че помага...
![]()
еlsy![]()
Темата е редактирана по т.2 и т.9
И аз имам този проблем. Дори и горчивото не помага, защото си ги чопля и пак ги махам. не мога да се видя просто с някакъв нокът. Нерви ме!
Ей, и мойте са изтрити![]()
Ааа, по темата: Емм... Пробвай Perfect![]()
еlsy![]()
Хм, дъвках ги 12-3 години и ги отказах.
Сложих си изкуствени, видях колко е красиво да имаш нокти, отдолу моите си растяха иии после като ги махнах, просто не ги дъвчех вече.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Една приятелка каза,че било от нерви.Ама вече започвам да си мисля,че отърване от този гаден навик няма.Но като се замисля колко хора са успели да спрат ме хващат нервите и пак започвам да ги гриза.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Мхм, най вече нерви... даПървоначално написано от metal_princess. ™
Карай го по - спокойно
![]()
еlsy![]()
i as tui 6e ti kaja po vaprosa spri da misli6 zaa tqh i kato po4ne6 da grize6 se odarpvai malko po malko i 6e ima rezultatiПървоначално написано от SWASTICA
Благодаря за отговорите.Мисля тази или другата седмица да си сложа изкуствени нокти.Дано помогне.
п.п: crazyhair - готин ав :P
Аз пък си чопля мазолите по дланите.![]()
![]()
Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
![]()
![]()
![]()
Ухх преди и аз си ги гризях ноктите ама един ден видях ,че е много грозно и просто като почвах да ги гриза се усещах и спирах ;]] ако искаш си ги намажи със люта чушка ;]]
От както съм се родила си гриза ноктите.Но спрях...Без да се мажа с нищо,без някоий да ми помага.Само силна воля трябва.Всичките ми приятелки имат дълги нокти(вече и аз) и ми беше кофти като почнат да си ги лакират как ли не,а моито за нищо не ставаха.Един ден просто си казах спирам да ги гриза.Изчаках малко да израстнат,изпилих ги,лакирах ги и малко по малко се отучих да си тика пръстите в устата.Вече година не ги гриза,но сега използвам силни заздравители,защото още не могат да седят с голяма дължина и се чупят.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
1 ученичка в час ми направи забележка.....просто не се усещам.Първоначално написано от metal_princess. ™
Откакто се помня си ги гриза. Баща ми също. Явно е семейна черта.
1 път съм слагала изкуствени нокти и нищо не можах да направя. А и много гадно ми стягаше на собствения нокът. не издържах повече от 3 часа.
Защо си ме цитирал? xDПървоначално написано от _siNNer_
И аз имам този рпроблем и не мога да спра каквото и да поравя имала съм и ноктопластика, но след това пак започнах... А това за чушката е много действа или ги лакираи нищо че са малки или потарпи малко и ги лакираи ще видиш колко по добре изглеждат и аз сега по този метод карам и малко са пораснали, ако започнеш да си гризеш лака отиваш и наново лакираш. Дано да успееш късмет и тва с чушката е много добър вариант! КъСмЕт...![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Благодаря и на вас. Спомням си,че отдавна пробвах с люта чушка,но май не беше много люта. :} Ще опитам пак. Това с лака също.
@ krem4et0, ние с моя баща сме същите като вас.![]()
От една седмица съм спряла![]()
Даже им купувам витаминки,заздравители...Са мо че аз имам и друг проблем,нокътя на палеца ми е два пъти по широк отколкото дълъг и е ужасно :/
Та просто...спри (:
майка ми мажеше ноктите ми със люта чушка като малка (8-9 годишна)...
колко съм ревала...но важното е,че спрях да ги гриза!
опитай и ти.
И аз си гризях , но изведнъж спрях, но не помня как, беше преди 7-8 години :P Само дето моите нокти все още за нищо не ставатПървоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
![]()
Започни да си ядеш косата ахахх .
Воля ти трябва, не друго. Нека те подкрепя мисълта, че е отвратително, гнусно, вредно, грозно, противно.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Помисли, че никога няма да можеш да направиш впечатление на ноктоман като мен например.![]()
купи си такъв горчив лак дето става лошо от него и се повръща![]()