.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Абе то наистина темата е смешна ама и проблема си го бива.
    Помня, че преди в каталога на Орифлейм имаше нещо дето, ако си гризеш ноктите си ги мажеш иии явно е горчало, за да не се гризат нзн никога не съм си гризала ноктите ...
    Та защо казах, че си го бива проблемът. Имам един съученик, ама то не ноктите ами пръстите си гризе и идва с 10 лепенки на секи пръст Луда работа ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Спал съм с чорапи на ръцете - изяждах ги (не чак де), горчиво/кисело... - в началото е гадно, но като свърши пак си похапваш нокти

Сега тъкмо си дризвах някоя друга кожичка и четях заглаието на темата

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Спал съм с чорапи на ръцете - изяждах ги (не чак де), горчиво/кисело... - в началото е гадно, но като свърши пак си похапваш нокти

как го прайте бе хора ...

Супер фен Аватара на _donna_
    Започни да си гризеш ноктите на краката.

Не,сериозно...нищо друго не помага освен "просто да спреш".
    С каквито и лайна да се мажеш ако искаш пак ще ги гризеш.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Аз пък като съм била малка една жена ми казала, че ще ми подари кукла ако спра да си смуча палеца :Д и аз съм спряла..
    What you give is what you get!

Град
    Стара Загорка
    Desi_etnies, и сега не можеш да го смучеш ли? Такъв полезен навик да си имала и таз лоша жена да те изнуди да го изоставиш в миналото си...а какви славни дни те чакаха

Град
    София

хаха и аз гриза ги от години,мого ме е яд искам и аз да нося пръстени да се лакирам...,ама ... Пробвах наскоро с безветен лак ..издържах седмица и йм е*ах майката

Град
    Стара Загорка
    Октомври 2004 за първи път имах нокти. Ползвах нокторизачки, пили ала-бала. Ощя няколко пъти съм го постигал, ама... Казвам че няма повече, спирам...1-2-3 седмици...и по навих...чат...и заминават. И като се усетя си казвам "само да го дооформя" и айдее...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Мога бе! Ама не ми е вкусно сега..
    А жената наистина ми е подарила кукла!
    What you give is what you get!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Всичко е до психика! Не признавам пристрастяване, докато наистина самият организъм не покаже, че не може без каквото и да било. Останалото са проблеми с главата :P

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Хм, дъвках ги 12-3 години и ги отказах.

Сложих си изкуствени, видях колко е красиво да имаш нокти, отдолу моите си растяха иии после като ги махнах, просто не ги дъвчех вече.
    +1 a opitai ima gor4ivi lakove za taq rabota ama i s obiknoven moge da stane

Цитирай Първоначално написано от akatyabg
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus

Сложих си изкуствени, видях колко е красиво да имаш нокти, отдолу моите си растяха иии после като ги махнах, просто не ги дъвчех вече.

+1 a opitai ima gor4ivi lakove za taq rabota ama i s obiknoven moge da stane

a opitai ima gor4ivi lakove za taq rabota ama i s obiknoven moge da stane

Октомври 2004 за първи път имах нокти. Ползвах нокторизачки, пили ала-бала. Ощя няколко пъти съм го постигал, ама... Казвам че няма повече, спирам...1-2-3 седмици...и по навих...чат...и заминават. И като се усетя си казвам "само да го дооформя" и айдее...
    Най-якия начин за оформяне е тва
    //тва с чорапите ме убва, четох до 3 пъти, за да съм сигурна че правилно съм го схванала..нереално//
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Аз имам друг вреден навик.Не мога да спра да си чопля кожичките около ноктите.Просто се побърквам!След това остават гадни белези и ниикак не е приятно...Съвет как да спра?
    ,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Мога бе! Ама не ми е вкусно сега..
    А жената наистина ми е подарила кукла!
    Трябвало е да вземеш куклата и да продължиш да ги смучеш.

Ем налакирай си ги с хубава декорация и ще ти е жал да ги гризеш

JUST DANCE!!

Цитирай Първоначално написано от CrAzY^F
    Аз имам друг вреден навик.Не мога да спра да си чопля кожичките около ноктите.Просто се побърквам!След това остават гадни белези и ниикак не е приятно...Съвет как да спра?
    режи ги ... преди да са станали за гризане
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kefish_meee
    Ем налакирай си ги с хубава декорация и ще ти е жал да ги гризеш
    не знаеш за кво говориш...нито ще ми е жал нито има начин на тва мойто да стане "хубава декорация" или каквато и да било декорация.а колкото до рязането - не става.ходя по цял ден с нокторезачка в ръка и имам чувството ,че е по вредно отколкото гризането ....

Между другото, аз така си бях прегризала пръстите на няколко чифта ръкавици.. но аз не си гриза ноктите, само си ги 'хапя' и може би затова не ми е проблем.
    Think about it..

Има лак против гризане който е горчив, намазваш се, забравяш и като посегнеш към ноктите си - иииууууу !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Айде сега-не пия, не пуша, не вземам наркотици и по мъже не ходя. Едничкото ми щастие е да си засмуча палеца и да си гризна нокътчето. Знам, че е гадно и грозно. маникюр не искам. Имала съм! за сватбата на сестра ми бях издйържала 2 месеца без гризане и имах долу-горе свестен маникюур. вечерта преди сватбата от нерви ги опатках. Като съм нервна си ги гриза. като съм гладна, а съм на диета-също.
    Толкова е приятно(само да не се забие нокът във венеца, че е гадно).

Супер фен Аватара на rakiQ
    griza gi ot kak se pomnim spirala sym 3-4 pyti e taka ot volq i pak moa spra maa me marzel D: ina4e 4u6ki lamkove e takia laina ne pomagat... svikva6 s nego i tolkozzzz

Просто си помисли :
    1.колко е гнусно.
    2.колко грозно изглеждат ръце с изгризани нокти
    3.колко красиво изглеждат ръце с маникюр
    4.всяко мочме ще се кефи на мацка с як маникюр
    5.не е ли кофти когато седнете няколко приятелки,вс с готин маникю'р а ти с изгризани нокти?
    6.аджеба не ти ли се ще да имаш хубави нокти за да си рисуваш някви неща..не е ли красиво?

всичко е в мозъка!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Просто си помисли :
    1.колко е гнусно.
    2.колко грозно изглеждат ръце с изгризани нокти
    3.колко красиво изглеждат ръце с маникюр
    4.всяко мочме ще се кефи на мацка с як маникюр
    5.не е ли кофти когато седнете няколко приятелки,вс с готин маникю'р а ти с изгризани нокти?
    6.аджеба не ти ли се ще да имаш хубави нокти за да си рисуваш някви неща..не е ли красиво?
    =D> =D> =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си