- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да спра да си гриза ноктите?
Абе то наистина темата е смешнаама и проблема си го бива.
Помня, че преди в каталога на Орифлейм имаше нещо дето, ако си гризеш ноктите си ги мажеш иии явно е горчало, за да не се гризат нзнникога не съм си гризала ноктите ...
Та защо казах, че си го бива проблемът. Имам един съученик, ама то не ноктите ами пръстите си гризеи идва с 10 лепенки на секи пръст
Луда работа ...
Спал съм с чорапи на ръцете - изяждах ги (не чак де), горчиво/кисело... - в началото е гадно, но като свърши пак си похапваш нокти
Сега тъкмо си дризвах някоя друга кожичка и четях заглаието на темата![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
как го прайте бе хора ...
Започни да си гризеш ноктите на краката.![]()
Не,сериозно...нищо друго не помага освен "просто да спреш".
С каквито и лайна да се мажеш ако искаш пак ще ги гризеш.
Аз пък като съм била малка една жена ми казала, че ще ми подари кукла ако спра да си смуча палеца :Д и аз съм спряла..![]()
What you give is what you get!
Desi_etnies, и сега не можеш да го смучеш ли? Такъв полезен навик да си имала и таз лоша жена да те изнуди да го изоставиш в миналото си...а какви славни дни те чакаха![]()
хаха и азПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
гриза ги от години,мого ме е яд искам и аз да нося пръстени да се лакирам...,ама ... Пробвах наскоро с безветен лак ..издържах седмица и йм е*ах майката
![]()
Октомври 2004 за първи път имах нокти. Ползвах нокторизачки, пили ала-бала. Ощя няколко пъти съм го постигал, ама... Казвам че няма повече, спирам...1-2-3 седмици...и по навих...чат...и заминават. И като се усетя си казвам "само да го дооформя" и айдее...
Мога бе! Ама не ми е вкусно сега..![]()
А жената наистина ми е подарила кукла!![]()
What you give is what you get!
Всичко е до психика! Не признавам пристрастяване, докато наистина самият организъм не покаже, че не може без каквото и да било. Останалото са проблеми с главата :P
+1 a opitai ima gor4ivi lakove za taq rabota ama i s obiknoven moge da staneПървоначално написано от Felis_Dirus
Първоначално написано от akatyabg
Хм, дъвках ги 12-3 години и ги отказах.
Сложих си изкуствени, видях колко е красиво да имаш нокти, отдолу моите си растяха иии после като ги махнах, просто не ги дъвчех вече.
a opitai ima gor4ivi lakove za taq rabota ama i s obiknoven moge da stane
Най-якия начин за оформяне е тваПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
//тва с чорапите ме убва, четох до 3 пъти, за да съм сигурна че правилно съм го схванала..нереално//
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Аз имам друг вреден навик.Не мога да спра да си чопля кожичките около ноктите.Просто се побърквам!След това остават гадни белези и ниикак не е приятно...Съвет как да спра?
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
Трябвало е да вземеш куклата и да продължиш да ги смучеш.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Ем налакирай си ги с хубава декорация и ще ти е жал да ги гризеш![]()
JUST DANCE!!
режи ги ... преди да са станали за гризанеПървоначално написано от CrAzY^F
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
не знаеш за кво говориш...нито ще ми е жал нито има начин на тва мойто да стане "хубава декорация" или каквато и да било декорация.а колкото до рязането - не става.ходя по цял ден с нокторезачка в ръка и имам чувството ,че е по вредно отколкото гризането ....Първоначално написано от kefish_meee
Между другото, аз така си бях прегризала пръстите на няколко чифта ръкавици.. но аз не си гриза ноктите, само си ги 'хапя' и може би затова не ми е проблем.
Think about it..
Има лак против гризане който е горчив, намазваш се, забравяш и като посегнеш към ноктите си - иииууууу !![]()
Айде сега-не пия, не пуша, не вземам наркотици и по мъже не ходя. Едничкото ми щастие е да си засмуча палеца и да си гризна нокътчето. Знам, че е гадно и грозно. маникюр не искам. Имала съм! за сватбата на сестра ми бях издйържала 2 месеца без гризане и имах долу-горе свестен маникюур. вечерта преди сватбата от нерви ги опатках. Като съм нервна си ги гриза. като съм гладна, а съм на диета-също.
Толкова е приятно(само да не се забие нокът във венеца, че е гадно).
griza gi ot kak se pomnim![]()
spirala sym 3-4 pyti e taka ot volq i pak moa spra maa me marzel
D: ina4e 4u6ki lamkove e takia laina ne pomagat... svikva6 s nego i tolkozzzz
Просто си помисли :
1.колко е гнусно.
2.колко грозно изглеждат ръце с изгризани нокти
3.колко красиво изглеждат ръце с маникюр
4.всяко мочме ще се кефи на мацка с як маникюр
5.не е ли кофти когато седнете няколко приятелки,вс с готин маникю'р а ти с изгризани нокти?
6.аджеба не ти ли се ще да имаш хубави нокти за да си рисуваш някви неща..не е ли красиво?
всичко е в мозъка!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Ice_Queen_