.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Как да спра да си гриза ноктите?

Horica,vie ste mi spasenieto!Pomagaite plssss

т.7
    krem4et0

Град
    Ебачова Поляна
    Изрежи ги по дълбоко и няма да има кво да гризеш.

Град
    Враца
    ^Много сте забавни... Еми... има едни жълти на Perfect, дето нагарчат Не знам дали помага, ама са ми казвали, че помага...
    еlsy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е редактирана по т.2 и т.9

И аз имам този проблем. Дори и горчивото не помага, защото си ги чопля и пак ги махам. не мога да се видя просто с някакъв нокът. Нерви ме!

Град
    Враца
    Ей, и мойте са изтрити
    Ааа, по темата: Емм... Пробвай Perfect
    еlsy

Хм, дъвках ги 12-3 години и ги отказах.

Сложих си изкуствени, видях колко е красиво да имаш нокти, отдолу моите си растяха иии после като ги махнах, просто не ги дъвчех вече.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз имам този проблем. Дори и горчивото не помага, защото си ги чопля и пак ги махам. не мога да се видя просто с някакъв нокът. Нерви ме!
    Една приятелка каза,че било от нерви.Ама вече започвам да си мисля,че отърване от този гаден навик няма.Но като се замисля колко хора са успели да спрат ме хващат нервите и пак започвам да ги гриза.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    1.Можеш да си сложиш изкуствени ... така няма да си гризеш собствените нокти, а и предполагам ще е по трудно да гризеш пластмаса

2.Сложи си върху тях нещо, което наистина мразиш - захар, сол, лимонов сок..абе нещо, от което ти става гадно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от metal_princess. ™
    Една приятелка каза,че било от нерви.Ама вече започвам да си мисля,че отърване от този гаден навик няма.Но като се замисля колко хора са успели да спрат ме хващат нервите и пак започвам да ги гриза.
    Мхм, най вече нерви... да Карай го по - спокойно
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Просто спри.
    i as tui 6e ti kaja po vaprosa spri da misli6 zaa tqh i kato po4ne6 da grize6 se odarpvai malko po malko i 6e ima rezultati

Благодаря за отговорите.Мисля тази или другата седмица да си сложа изкуствени нокти.Дано помогне.
    п.п: crazyhair - готин ав :P

Голям фен
    Аз пък си чопля мазолите по дланите.

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73

Ухх преди и аз си ги гризях ноктите ама един ден видях ,че е много грозно и просто като почвах да ги гриза се усещах и спирах ;]] ако искаш си ги намажи със люта чушка ;]]

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    От както съм се родила си гриза ноктите.Но спрях...Без да се мажа с нищо,без някоий да ми помага.Само силна воля трябва.Всичките ми приятелки имат дълги нокти(вече и аз) и ми беше кофти като почнат да си ги лакират как ли не,а моито за нищо не ставаха.Един ден просто си казах спирам да ги гриза.Изчаках малко да израстнат,изпилих ги,лакирах ги и малко по малко се отучих да си тика пръстите в устата.Вече година не ги гриза,но сега използвам силни заздравители,защото още не могат да седят с голяма дължина и се чупят.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от metal_princess. ™
    1 ученичка в час ми направи забележка.....просто не се усещам.
    Откакто се помня си ги гриза. Баща ми също. Явно е семейна черта.

1 път съм слагала изкуствени нокти и нищо не можах да направя. А и много гадно ми стягаше на собствения нокът. не издържах повече от 3 часа.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73

Ухх преди и аз си ги гризях ноктите ама един ден видях ,че е много грозно и просто като почвах да ги гриза се усещах и спирах ;]] ако искаш си ги намажи със люта чушка ;]]
    Защо си ме цитирал? xD

Град
    Primorsko
    И аз имам този рпроблем и не мога да спра каквото и да поравя имала съм и ноктопластика, но след това пак започнах... А това за чушката е много действа или ги лакираи нищо че са малки или потарпи малко и ги лакираи ще видиш колко по добре изглеждат и аз сега по този метод карам и малко са пораснали, ако започнеш да си гризеш лака отиваш и наново лакираш. Дано да успееш късмет и тва с чушката е много добър вариант! КъСмЕт...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Благодаря и на вас. Спомням си,че отдавна пробвах с люта чушка,но май не беше много люта. :} Ще опитам пак. Това с лака също.
    @ krem4et0, ние с моя баща сме същите като вас.

От една седмица съм спряла
    Даже им купувам витаминки,заздравители...Са мо че аз имам и друг проблем,нокътя на палеца ми е два пъти по широк отколкото дълъг и е ужасно :/
    Та просто...спри (:

майка ми мажеше ноктите ми със люта чушка като малка (8-9 годишна)...

колко съм ревала... но важното е,че спрях да ги гриза!

опитай и ти.

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    От както съм се родила си гриза ноктите.Но спрях...Без да се мажа с нищо,без някоий да ми помага.Само силна воля трябва.Всичките ми приятелки имат дълги нокти(вече и аз) и ми беше кофти като почнат да си ги лакират как ли не,а моито за нищо не ставаха.Един ден просто си казах спирам да ги гриза.Изчаках малко да израстнат,изпилих ги,лакирах ги и малко по малко се отучих да си тика пръстите в устата.Вече година не ги гриза,но сега използвам силни заздравители,защото още не могат да седят с голяма дължина и се чупят.
    И аз си гризях , но изведнъж спрях, но не помня как, беше преди 7-8 години :P Само дето моите нокти все още за нищо не стават

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И аз винаги съм го правил

Супер фен Аватара на Sarabi

Започни да си ядеш косата ахахх .
    Воля ти трябва, не друго. Нека те подкрепя мисълта, че е отвратително, гнусно, вредно, грозно, противно.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Помисли, че никога няма да можеш да направиш впечатление на ноктоман като мен например.

Град
    Лапландия!?
    купи си такъв горчив лак дето става лошо от него и се повръща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си