.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от Kalla
    Преди време имах същия проблем. Реши се, когато се отпуснах и ... след смяната на партньора.
    +1
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

ami ako sym bolna

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Hah spoko .. I az sum pochti sushtata .. Smisal izpitvam udovolstvie no minimalno .. trqq ti pove4e praktika .. trqbva da si mnogo vuzbudena .. da ne se pritesnqvash Pri men problema e che ne me vuzbujdat dostatuchno i zatva spoko macka .. i az ne sum izpitvala orgazam (osven ako sama se pomogna haha ) Abe gadni4ko e
    i men ne me vyzbujdat dostaty4no

p.s i sym po4ti na 18
    Кажи му да те възбуди де! Като трепериш като лист при всяко докосване ще ти е хубаво. тия момчета ласки, целувки, опипвания не знаят ли?
    Кремче, то май не всички момчета започват с целувки и т.н....

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Hah spoko .. I az sum pochti sushtata .. Smisal izpitvam udovolstvie no minimalno .. trqq ti pove4e praktika .. trqbva da si mnogo vuzbudena .. da ne se pritesnqvash Pri men problema e che ne me vuzbujdat dostatuchno i zatva spoko macka .. i az ne sum izpitvala orgazam (osven ako sama se pomogna haha ) Abe gadni4ko e

p.s i sym po4ti na 18
    Кажи му да те възбуди де! Като трепериш като лист при всяко докосване ще ти е хубаво. тия момчета ласки, целувки, опипвания не знаят ли?
    Кремче, то май не всички момчета започват с целувки и т.н....
    Ем да ако момчето я хваща от вратата за краката сигурно за това не и е хубаво.

П.П. Кремче много ти се кефя. Радвам се че си попаднала на такъв човек, който те възбужда до такава степен и направо те побърква
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

ami ako sym bolna
    Пробваи с някои друг, по голям и опитен и ще видим тази работа

ДЕМЕК ХВАНИ СИ БАТКО ДА ТИ Е СЛАДКО

ami ne iskam ... obi4am si go moq

Nedei o6te ot sega da bade6 ot4aqna! NI6TO ti nqma. edna moq frend sa6to mi spodeli 4e ne izpitva udovolstvieto na sexa a neiniat aver e idealen! trqbva praktika za da moje6 vse pak da svikne6 sas seksualniat jivot! probvai razli4ni ne6ta!!!
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Град
    burgas

p.s i sym po4ti na 18
    az sym sy6tata ne znam za6to se polu4ava taka 4esno
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от van4encetyYyY
    Nedei o6te ot sega da bade6 ot4aqna! NI6TO ti nqma. edna moq frend sa6to mi spodeli 4e ne izpitva udovolstvieto na sexa a neiniat aver e idealen! trqbva praktika za da moje6 vse pak da svikne6 sas seksualniat jivot! probvai razli4ni ne6ta!!!
    от къде пък реши, че е перфектен.
    А иначе към авторката въобще нищо да не изпитваш от акта това не е на добре. Според мен смени приятеля си. Каза, че много го обичаш, ама ти си решаваш дали да се прежалиш заради това, че го обичаш. Да не е гаранция, че с друг ще ти е хубаво и че ще свършваш, но поне трябва да опиташ нещо. А като мастурбираш свършвала ли си?

Град
    РЮАР

Re: Не изпитвам удоволствие от секса

Смени момчето...

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от van4encetyYyY
    от къде пък реши, че е перфектен.
    А иначе към авторката въобще нищо да не изпитваш от акта това не е на добре. Според мен смени приятеля си. Каза, че много го обичаш, ама ти си решаваш дали да се прежалиш заради това, че го обичаш. Да не е гаранция, че с друг ще ти е хубаво и че ще свършваш, но поне трябва да опиташ нещо. А като мастурбираш свършвала ли си?
    ami hubavo mi kato masturbiram ama neznam ne e to4no orgazym prosto nqkakvo sekundno leko udovolstvie

Град
    Varna
    Ем ако ти е по хубаво от секса с приятеля ти значи той не е подходящия ти партньор за секс. Просто не те привлича толкова силно или пък не знае как да те възбуди.

Ем ако ти е по хубаво от секса с приятеля ти значи той не е подходящия ти партньор за секс. Просто не те привлича толкова силно или пък не знае как да те възбуди.
    ami az ot dosta vreme si mislq 4e neznae kak da me vyzbudi .... toi daje i ne se opitva da me vyzbujda samo se celuvame okolo 2 min i posle ... kvo ... seks ...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ем като не ти харесва недей да прайш
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest

!!!

несе обиждаи ,но аз мисля че приятелят ти несе справя както трябва-ако се спражяше щеше да осетиш удожолствието от секса -съвет не че те карам да скъсате но ако стане тва и пробваш с др ще осетиш удожолствие.....

Може да не си свикнала със секса (така да се каже).. На мен ми трябваше около 1 год и 4 месеца, за да се получи наистина ефекта "УаУ"
    И все пак, поговорете...

Добре де, кажи му да те докосва, както на теб ти харесва, както ти се докосваш сама. Нормално като сексът ви е на 2 на 3 да не ти харесва. Нали го обичаш, правете любов, не просто секс. АКо те обича, ще му е приятно да ти доставя удоволствие в леглото..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от so_confused
    Добре де, кажи му да те докосва, както на теб ти харесва, както ти се докосваш сама. Нормално като сексът ви е на 2 на 3 да не ти харесва. Нали го обичаш, правете любов, не просто секс. АКо те обича, ще му е приятно да ти доставя удоволствие в леглото..

и аз така мисля -мн точно казано

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ami az ot dosta vreme si mislq 4e neznae kak da me vyzbudi .... toi daje i ne se opitva da me vyzbujda samo se celuvame okolo 2 min i posle ... kvo ... seks ...
    Точно това е проблемът, скъпа. Трябва да има малко предисловие. Е, естествено, че понякога като животни се награбвате от вратата, но това е защото я има тази страст, за която писах преди. След кто страстта ти липсва(или просто не е така силна), трябва да ти я разпали. Седни в него лице в лице, целувай го така и с търкай в чатала му.....Не ставай, дакато не усетиш, че гориш от възбуда и го желаеш. какво ще направи? нито може да си разкопчае панталона(че и твоя), нито да те махне оттам......
    Изисквай. Днес приятелят ми ме докара до 5 оргазма от френска любов, любихме се 2 пъти, а после исках още и му го казах. получих още 5 оргазма........

Точно това е проблемът, скъпа. Трябва да има малко предисловие. Е, естествено, че понякога като животни се награбвате от вратата, но това е защото я има тази страст, за която писах преди. След кто страстта ти липсва(или просто не е така силна), трябва да ти я разпали. Седни в него лице в лице, целувай го така и с търкай в чатала му.....Не ставай, дакато не усетиш, че гориш от възбуда и го желаеш. какво ще направи? нито може да си разкопчае панталона(че и твоя), нито да те махне оттам......
    Изисквай. Днес приятелят ми ме докара до 5 оргазма от френска любов, любихме се 2 пъти, а после исках още и му го казах. получих още 5 оргазма........
    naprotiv moje da me mahne ot nego da me syble4e i da me ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Че то това си е живо насилие. А защо не обича де се целува? Има ли причина за това?

Пробвай с мен.. ще испиташ доста голямо удоволствие!!!

Аз си мисля че просто си свикнала с него, но май ти трябва нещо по различно... Странен ми е начин по който се държи с теб (както го описваш). Един муж трябва да умее да те кара да се чувстваш желана, не .. преместена и на*****...
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Че то това си е живо насилие. А защо не обича де се целува? Има ли причина за това?
    ama toi se celuva no ne misli za men ... misli s drugata si glava ... misli samo za seks misli kolko po byrzo da me syble4e ili o6te kato otidem da pravim seks i se sybli4ame i posle zapo4vame da se celuvame kakto kazah za po 2-5 min i tva e ... az obi4am da me celuva po gyrba i toi znae i si lqgam po korem4e z ada moje da me celuva i toi se drazni 4e sym mu obry6tala gryb ili pyk drug pyt kato sym po korem4e i 4akam celuvki toi pravi dr /toest pronikva v men/.......

ama toi se celuva no ne misli za men ... misli s drugata si glava ... misli samo za seks misli kolko po byrzo da me syble4e ili o6te kato otidem da pravim seks i se sybli4ame i posle zapo4vame da se celuvame kakto kazah za po 2-5 min i tva e ... az obi4am da me celuva po gyrba i toi znae i si lqgam po korem4e z ada moje da me celuva i toi se drazni 4e sym mu obry6tala gryb ili pyk drug pyt kato sym po korem4e i 4akam celuvki toi pravi dr /toest pronikva v men/.......
    Ивинявай за откровението но приятеля ти е ОЛИГОФРЕН,

НЕМОЖЕ НАПРАВО ДА СЪБЛЕЧЕШ ЕДНА ЖЕНА И ДА Я НАРЪГАШ
    ТОВА САМО ЕДИН ЧОВЕК БЕЗ НИКАКВА ОБЩА КУЛТУРА И ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ !!!

И кво ти очакваш готина връзка и сичко да е ОК, ако в един момент нещо се скарате и той си замълчи НЯМА ДА Е ЩОТО ДЪРЖИ НА ТЕБ, АААА ЩОТО ЩЕ ОСТАНЕ НА СУХО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си