.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ъъъ, извинявам се, че толкова питам, ама ти не можеш ли да се махнеш, да си обереш парцалите и да си тръгнеш? Или да му креснеш, че не искаш така?

Мъжа е мъж, когато доставя удоволствие на 1 жена, а не когато ч**а постоянно.

Пак ти казвам. 1 сериозен и отровен разговор ви трябва. В крайна сметка в леглото трябв да ви е хубаво и на двамата. да се забавлявате, правейки секс, а не...ти да си все незадоволена. Да, има жени, които предпочитат вагиналния секс, но в крайна сметка и тогава трябват целувки и прегръдки.

ami govorili sme ama toi e takyv 4e vinagi izkarva drugite vinovni i taka pak az bqh vinovna ... a pyk az vsi4ko si mu pravq .... duhala sym mu pove4e ot 30 min .... celuvala sym go po cqloto tqlo .... nqkolko pyti sym mu pravila masaj i s edin lusion be6e super sladko ... vsi4ko pravq za da mu e hubavo obi4am da go gledam kak stene ot udovolstvie ..,,, a az kato py6kam py6kam ot bolka ... za6toto ponqko e grub ....

Цитирай Първоначално написано от indecent
    ami govorili sme ama toi e takyv 4e vinagi izkarva drugite vinovni i taka pak az bqh vinovna ... a pyk az vsi4ko si mu pravq .... duhala sym mu pove4e ot 30 min .... celuvala sym go po cqloto tqlo .... nqkolko pyti sym mu pravila masaj i s edin lusion be6e super sladko ... vsi4ko pravq za da mu e hubavo obi4am da go gledam kak stene ot udovolstvie ..,,, a az kato py6kam py6kam ot bolka ... za6toto ponqko e grub ....

ОООООХХХХХ МФГ.

АЗ НЯМАМ ДУМИ ВЕЧЕ,

САМО ЕДНО МОГА ДА ТИ КАЖА БЯГАЙЙЙ

МОМИЧЕ ДА МИ ПРАВИ ПОЛОВИН ЧАС СВИРКА И АЗ ПОСЛЕ ДА И КАЖА СКАЧАЙ ОТГОРЕ БЕЗ ДА САМ Я ДОКОСНАЛ ПОЗОООООООРРРРРРРРР
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

ponqkoga si mislq 4e zaradi tova mu dyrjanie ne moga da se otpusna na 100 % i za tova ne izpitvam ni6to ...toi gleda samo na nego da mu e dobre

trqq si mn skovan za da ne ti e kef ot sexa...ne si se otpusnal..ili partiora ti e pusnal mustak...nz ako ne6to pupkata na liceto mu nasilva da izlzia misli si za nai qkoto mom4e koeto si vijdala i koeto nemoje6 da ima6 samo za deto e nafukan i go iz4ukai tui 4e i toi da ne razbere otkude mu e do6lo
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Цитирай Първоначално написано от palavka
    trqq si mn skovan za da ne ti e kef ot sexa...ne si se otpusnal..ili partiora ti e pusnal mustak...nz ako ne6to pupkata na liceto mu nasilva da izlzia misli si za nai qkoto mom4e koeto si vijdala i koeto nemoje6 da ima6 samo za deto e nafukan i go iz4ukai tui 4e i toi da ne razbere otkude mu e do6lo

palavka

Прочети хубаво темата и се запознай с проблема преди да пишеш нещо,

и се придържай малко ПЛС

indecent, кажи ми какво харесваш в това момче, какво обичаш в него ?
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

V parviq moment, kogato pro4etoh temata, se uplashih. Obache sled kato pro4etoh parvia post razbrah za kakvo ide re4. Ami, losho, mila, opitai se da pogovorish za tova s nego i se razberete. Na nego dale4 nqma da mu e bezrazli4no, sled kato mu spodelish,4e ne izpitva6 udovolstvie ot seksa s nego. Trqbva vi promqna i raznoobrazie. Liubovnata igra predi seksa e mnogo vajna, da ne kaja zadaljitelna, osven ako ne ste predvaritelno tvarde zagoreli za seks.

Edno momche trqbva vinagi da go e grija kak se 4uvstva priqtelkata mu i dali i e hubavo. Lichno na men mi dostavq golqmo udovolstvie samiqt fakt, 4e dostavqm ogromno udovolstvie na dadeno momiche. Seksat e da dostavq udovolsvie i na dvamata partniori.
    Τώρα είμαι καλά.

OMFG бягаи от този миче! този не те уважава,тои е с теб само за секса как не го разбра след сичките неща които е правил? моя приятел само като ме хване ии вече се възвуждам аа като почне да ме целува по шията ии направо полудвам... сичко е направо перфектно

Цитирай Първоначално написано от mizantrope
    V parviq moment, kogato pro4etoh temata, se uplashih. Obache sled kato pro4etoh parvia post razbrah za kakvo ide re4. Ami, losho, mila, opitai se da pogovorish za tova s nego i se razberete. Na nego dale4 nqma da mu e bezrazli4no, sled kato mu spodelish,4e ne izpitva6 udovolstvie ot seksa s nego. Trqbva vi promqna i raznoobrazie. Liubovnata igra predi seksa e mnogo vajna, da ne kaja zadaljitelna, osven ako ne ste predvaritelno tvarde zagoreli za seks.

Edno momche trqbva vinagi da go e grija kak se 4uvstva priqtelkata mu i dali i e hubavo. Lichno na men mi dostavq golqmo udovolstvie samiqt fakt, 4e dostavqm ogromno udovolstvie na dadeno momiche. Seksat e da dostavq udovolsvie i na dvamata partniori.
    +1

И това може да се опита, но 1во ми кажи кой е той да му хвърля един пердах и гледай после как ще те ближе като кученце фастъчено масло

pi4 zarqzvai go tui durvo..takava obi4 seki moje da ti dade....sledva6tiq put ako pak te prenebregne napravi mu edna svirka i mu otxapi topkite

Цитирай Първоначално написано от palavka
    pi4 zarqzvai go tui durvo..takava obi4 seki moje da ti dade....sledva6tiq put ako pak te prenebregne napravi mu edna svirka i mu otxapi topkite
    Аа ти ли си тая дет дава странните идеи, един приятел днеска ми се оплаква..
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

e toi trq da e mn prost 4e da me slu6a..ae q si glei raotata e xaxaxa

Град
    Свищов
    За какво си виновна? че искаш внимание, нежност и ласки. Та това е нещо нормално. Човек, когато обича се раздава. Всъщност това при тебе не е изолиран случай. Доста момичета и най-вече омъжени жени имат сходен проблем. Но никой не е казал, че това е правилно. Напротив. Сексът освен за възпроизводство е и за удоволствие. След като явно не искаш да се възпроизвеждаш, а и не изпитваш удоволствие-спри да го правиш. Да ги видим големия мъж колко е голям като насили момиче, казало НЕ. Бъди крайна, категорична и не се поставяй в ситуация, в която може лесно да му паднеш в ръцете. Обясни му и защо си такава. Ако трябва ултиматум постави. То това не се трае.
    П.С. и махни това милото в подписа си. Той човек явно хич не е мил с тебе!

ami ako mu postavq ultimatumi 6te mi kaje da ne mu postavqm ili 4e nqma da go vidq pove4e ...

Град
    Свищов
    Ами значи толкова иска да е с теб и те обича. Извинявай, ама защо си с човек, който не те уважава?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ами значи толкова иска да е с теб и те обича. Извинявай, ама защо си с човек, който не те уважава?
    ami neznam... toi ne vinagi e tolkova gaden... no ponqkoga napravo me ubiva s dyrjanieto si ... izmy4va me psihi4eski ... i moje bi vsi4ko mi idva v pove4e i ne moga /ili vytr6no ne iskam/ da pravq seks s nego ... vyprekki 4e izpitvam jelanie za seks / normalno e vse pak/

Град
    Свищов
    Мила, не те познавам, но изглеждаш свястно и интелигентно момиче. 1 съвет-бягай от тоя. Ще си намериш човек, който ще те уважава и цени ВИНАГИ, а не понякога.

edva li 6te namerq takyv 4ovek ... prosto sled kato moq zamine da u4i nqkyde /v kraq na lqtoto/ prosto 6te sym totalno sykru6ena ... neznam kakvo 6te pravq bez nego ... mislq si 4e nqma da ostavq drug da me dokosva a da ne stava duma za seks ... az prosto neznam dali 6te moga da celuna drugo mom4e ...

Град
    Свищов
    Така си мислиш сега, но знаеш ли какво ще е след 5 години да речем? Колко жени са обичали и 1 и 2 пъти. А и в ръцете на 1 грубиян едва ли е по-хубаво в ръцете на някой, който те уважава.

Покажи му ако трябва темата, развикай му се, резбесней се, тръшни вратата. нека знае, че ти си тежиш на мястото и ти е болно от неговото поведение. Не оставяй така нещата от страх да не те напусне.

Аз съм с моя приятел близо 4 години и когато нещо ми тежи не ме е страх да му го кажа. Ако не може да направи някакъв компромис за мен сега, значи и след време няма да го направи. Дори преди няколко месеца аз бях тази, която реши да сложи край на връзката ни без видима причина, а просто защото не виждах някакво развитие.....

Недей да търпиш никой мъж! Най-важния чивек в живота ти си самата ТИ и никой друг!

mislq 4e toi e nai vajen za men vypreki vsi4ko

Indecent за теб спасение сега няма. И аз имам една приятелка като теб. Но ще видиш като почне да ти изневерява как бързо ще го оставиш. Спомена че той ще замине да учи. Следователно ново място нови мацки... Ти винаги! ще го обичаш дори и да се раздилите, но разума трябва да те държи настрана от този. Той сега си мисле че те притежава а ти му угаждаш. Дано се осъзнаеш и разбереш че сега ролята ти е на играчка. Не виждам ако си с него как ще се развиваш...

ami da i az ponqkoga si mislq 4e toi misli 4e me pritejava ... 4e sym negova sobstvenost

ami da i az ponqkoga si mislq 4e toi misli 4e me pritejava ... 4e sym negova sobstvenost
    ами да това е най - лошото което може да се случи.
    Разни побъркани фанатици.
    Незнам но това няма да доведе до нищо добро

Случвало ли ти се е да ти казва какво да правиш какво да не правиш,
    постоянно да ти се обажда и да те пита каде си с кого си - веднага идвам .... ?

ami to az mu zvynq nai 4esto ... no mi e kazval primerno haeide trygvai ... ela tuk ... vse edno sym mu nqkoe ku4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си