.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мацка, обичаш-необичаш, а себе си обичаш ли? Дръж се малко по-достойно. Озъби се 2-3 пъти и ще видиш как ще подвие опашка. Стига с тоя стрях. Хем те сърби, хем те боли като те чашат е твоята. След като този мъж не те уважава, цени, обича(ако те обичаше щеше да прави всичко възможно да си максимално доволна във всяко отношение), ти явно виждаш недостатъците му и твърдиш, че е най-важният за теб....или си влюбена като ученичка и оглупяла от любов, ила си живееш в розовия свят, в който ти трябва да му правиш всичко, а той не.
    Малко се осъзнай. Остани насаме със себе си и размисли дали тази ти огромна обич е споделена и струва ли си да хвърляш чувства, нерви и усилия, за да промениш някой, на който му е през оная работа за твоите нужди и желания.

Знам какво е да обичаш, но знам какво е и да си тръгнеш от 1 връзкас високо вдигната глава, въпреки чувствата ти.
    Боли да си без някой, който обичаш, ама за месец-2-3 ще отмине. Тормозът при теб е всекидневен и ти разстройва психиката. Тези неща са непоправими.

Помисли си добре къде си ти в тази връзка, какво искаш от нея и струва ли си всичко това!?

Мега фен Аватара на amatorium
    Zareji go. Trqbva ti gadje, koeto da te predizvikva sexualno i da te iznenadva. Da nasishta momenta s neizvestnost i erotika. Samo taka shte poluchish orgazum.
    Eating isn't cheating - Arnold

moje bi imam nujda ot tova ...

Град
    Gabrovo
    земай мен аз съм идеалната смеска между олигофрен и сексапил от сичко по мн
    My end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm given time to evade
    The end of the road is my end
    It justifies my means
    All I have to do is delay