- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос: Сайтове за запознанства ?
Ми тогава се питаме "как сме?"Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
abe 6tom pita6 kakvo da pravi6 na4i ne si nqkoi na koito momi4etata biha otgovorili osobeno ako sa po hubavki...
ТРЕВОГААААААА.... почваме да обикаляме стаята в кр1г...и да си ядеме ноктите...Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Да е, аз има профил в един такъв сайт и мразя на 2-то съобщение да ме питат за скайп.Първоначално написано от ThePowerOfLove
Може да почнеш с коментар за нейна снимка "мн си сладка",Тея цаки(очила) ти стоят супер", дори да почнеш със "здравей, как си днес" пак може да се завърже разговор
После може да я питаш за хоби, дали спортува, какво слуша(вид музика) от там идват още куп теми (може да имате общо)
Какво прави в свободното си време(ще поразвиете още някоя др тема) и ако си паснете, като мнение и имате за какво да си пишете, тигава може да поискаш скайп![]()
Ам още да мисля ли или направо да ти сваля маце ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pi6i i parvo ''hi'' etestveno,pitai q ne6to interesno,no (edin savet) ne po4vai s nekvi tapotii ot sorta ''sladur4e kato teb ima li si gadje'' ili ''tarsi6 li seriozna vrazka''![]()
+1 ..ако много бързаш,а вече й е поснало от подобни съобщения ще те отреже без да се замисля много-много..Първоначално написано от SiNiStEr
![]()
Ami spored men napi6i i ne6to po razli4no na ''adksi si gotina'' ''6ta skusam'' i pro4ee... Ne6to po originalno i tq ako ma interesn 6te ti otgovori na vsqka cena![]()
![]()
Uspeh4eta dano da se polu4i Stiskam palci!
![]()
![]()
![]()
^^ съгласна съм с това^^
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
pi4 i az mn ne pi6a komentari i sq kato sym piinal napisah 20-tina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()