.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с пенис ?!?

Имам един въпрос. Надявам се някой да може да ми помогне. Преди 2 дни забелязах нещо странно на пениса ми, а именно - лек слой нещо като ципа по главичката и по кожичката от вътрешната страна , първо не го забелязах него, а много мъничките пъпчици които са по главичката. И след това като докоснах и видях че този "леко бял слой" пада , леко се опитах да почистя и успях и един вид се "обели". Въпросът ми е следния : Някой сблъсквал ли се е с този проблем и знае ли какво значи и то какво може да бъде причинен и какво лечение може да се вземе в предвид ?

п.п. правил съм секс преди 5 дни без презерватив. уточнявам за да не ме питате допълнително. благодаря.

ами аз мисля,че това могат да бъдат кондиломи!Дано да греша,но най-добре ще е да посетиш уролог!

пич ако не се лъжа това би трябвало да е нещо което д аможеш да измиеш...ама знам ли ти как може да не си поддържаш толкова важен орган ? Има Варианти и варианти иди на лекар...
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

ae pich Po Hu si mii onaq rabota redovna i toz belia sloi shte izchezne xahxha onaq mu rabota sirenqsala

Майтапа настрани човека пита за помощ и мнение.

Аз искам да те питам, сърби ли те ако е така това са най - вероятно гъбички, естествено предават се по полов път.

Не е нищо страшно, но не е гаранция, че като отмине което най -вероятно ще стане няма да се появи пак.

Вземи си лубрикант нна естествено основа(биологичен) помага успокоява тази чувствителна част от органа която има около 400 нервни окончания

Проблема можеш да си го решиш сам, но не е гаранция че няма да се появи пак

Гледайки в перспектива ти препоръчвам да отидеш на уролог, тъй като можеш да го предадеш на партньор

УСПЕЕХХХ
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Тук ще прочетеш какво ли не и пак няма да си сигурен.Затова най-добре отиди на уролог.

дай да го видя аз и ще ти кажа кво му има :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

moje da sa zasuhnali'technosti' ot teb samiq;)
    p.pfuck_me_pls,da ne si se razgonila?

ами ника й не ти ли подсказва нещо такова

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    moje da sa zasuhnali'technosti' ot teb samiq
    p.pfuck_me_pls,da ne si se razgonila?
    пхаха не бе на шега говора

Цитирай Първоначално написано от IvOnDa
    ами ника й не ти ли подсказва нещо такова
    оФфф с ТоЯ ник Ве4Еее Пфф хх

е не бе нищо против теб :P Просто оригинален

Град
    Shove IT
    Вземи го измий, че сигурно вече е петмесечен

Мутираш
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Това за миенето не е от хубавите шеги , но както и да е. Нормален човек съм и поддържам хигиена , това че не съм ходил на уролог е явно грешка , и мисля че няма да се случи тъй като заминавам съвсем скоро за чужбина. Благодаря за компетентните отговори. Сърбеж има , но не много. Ще съм благодарен ако наистина каже някакъв вид лечение в домашни условия без нехободимостта от лекар по специалността. Благодаря още веднъж , и добре че не е нещо сериозно. Имам един малък въпрос ако е т.н. "гъбички" както някой е казал по-нагоре в темата , колко време ще е необходимо да бъдат премахнати ? Също така искам да спомена че нито аз нито партыорката ми сме имали такива неща преди. +това поддържаме строга хигиена. Благодаря и ще помоля без излишни коментари.

както вече казах те сами ще се махнат просто можеш да си успокояваш кожата като ползваш биологичен лубрикант, продават се в секс шоповете 0

иначе до седмица би трябвало да отмине !!!

ако не отиди на уролог
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си