Хора,имам проблем вече втори ден .. Членът ми смърди на нещо лошо , не знам какво е ... Къпах се двапати,членът няма окосмяване,преобличах се цял ден и след време отново се омирисваше,както казах и по горе се къпах 2-3-4 пъти .. Просто нз защо мирише така лошо ... някви идеи какво да правя ?
Ami ako ne se opravi idi na lekar. Moje da sa gubichki ili po-losho.
Eating isn't cheating - Arnold
За щастие имам позната която е лекарка в тези области и може да ми помогне , очаквам я след 15мин да видиме какво ще каже .. Просто аз от малък съм човек с хигиена,и тази миризма ми еба настроението ...
E, stiskam palci da ne e neshto seriozno.
Eating isn't cheating - Arnold
Posle kaji kakvo e stanalo
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Сигурно е някаква инфекция ... Дано не е нещо сериозно сподели после
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
pri gubi4kite se polu4ava edna takava nepriqtna mizirma
Зависи какво си ял. Спри чесъна и лука
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
чувал съм че семенната течност има вкус на това, което си ял през деня, обаче за миризммата на кебапа не бях чувалПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
ем де да знам не съм попадала на миризливи членовеПървоначално написано от str1990
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
така е то губичките не прощават внимавайте и правете секс без презерватив само ако се доверявате на човека отсреща.
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Не са гъбички,а неможаха да разберат какво ми е ... Казаха обаче,че не е от пениса ми.Организма е отделил нещо и ... Просто нямам думи,да не ми дадат точна диагноза,отмериса се,сега се усеща съвсем леко .. Ще видя през следващата седмица какво ще става и дано не се появи пак ...
Баси бех изтръпнал целия![]()
много странно, че не знаят точно от какво е и не са ти дали по-точно обяснение. Ако не отмине посети друг специалист.
А отмирисало се било.. Свикнал си с миризмата просто![]()
![]()
![]()
Ихии... и какво?
Отиваш при познатата лекарка.Вадиш го и и казваш-помириши?
Представям си, ако отида така при личната... ще ме е срам да се разболея после![]()
По темата-Дано се оправи, пък ако те притеснява-нацъркай го с парфюм.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
от недоебаване 100% даже по-точно от прекалена тотална девственост !!
Ако, проблема продължава най-добре отиди при друг лекар.
интересно, явно има и други невидими инфекции които генерират разни миризливи флуиди![]()
поне погледна ли ти го с лупа ?
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Както казаха-гъбички.Бягай на уролог
offline forever!
Мина ми , а споко . Просто се бях притеснил,а и тя не ми е толкова позната .. Просто сме се засичали така и сме разменили по един телефон .. Ама нали требе да си хейтър тука хаха , няма значение![]()