- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена или.......?
vluneba ili mn silno privli4ane....zna4i :flirtuvah s mom4e s edna godina po-golqmo ot mene ot edno daskalo sme.....mn se privurzah kum nego za 2 meseca...toi po tfa vreme ima6e gadje/tam e dulga i 6iroka / sega kogato si bihme vzaimno 6uta az ne spiram da mislq za nego prosto navsqkde si mislq za nego ...tova spored vas vlubena li sum ili mi lipsva flirta s nego.....a sum an 13 !mersi predvaritelno
![]()
дааа,влюбена си.от ли4ен опит ти казвам-и аз бях в същото положение![]()
Щом е било по-дълготрайно, е по-голяма вероятността да си влюбена![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от Al3ksandra
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Е, тва само ти можеш да ни кажеш![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ami moje bi si uvle4ena po nego,6te mine!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
един от признаците ,че си влюбена е всички останали момчета да ти се струват безразлични и да смяташ,че никой не може да се сравнява с него
male.. това означава ли че и аз съм влюбена.. на 15 съм![]()
омг..
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
признак за това , че си пиян ... If u ask me >.<Първоначално написано от Little Woman
I am not an artist I am a fucking work of art!
ами съгласна съм с един о горните постове че ако всеки друг ти е безразличен значи си влюбенаам пожелавам ти ако е така да е споделено
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
не си влюбена..просто си загубена.. :P![]()
Мале, значи аз никога не съм била влюбенаПървоначално написано от Little Woman
. Знаех сииииииии
![]()
Ако ти самата не знаеш... не очаквай ние да ти кажем![]()
еlsy![]()