- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво смятате да правите през ваканцията?
Ами темата е ясналллвие сте...може да казвате и на колко сте години![]()
На 16 съм! Смятам да прочета книгите който съм си наумил! С приятели навънка и така :P!
Първоначално написано от ScionOfStorm
13.
На лагер в Ст.Загора с ансамбала ми по нар.танци. После се връщам в Бургас и правя луди купони. Тфа е,нищо особено.
Ами на 13 съм. Щях да ходя в Дания при вуйчо, но се оказа, че няма да мога...Затова.. с приятели навън, по магазините.. това, което правим обикновенно
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
На 18.Мисля ваканцията ми да мине с спане до късно,игра на футбол и излизане вечер![]()
aminz se she go izmislq shte reshavam testove she gledam tv i shte stoq pred kompa shte izlizam s priqtelki i shte si napravim kupona
aa i shte hodq na uroci
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ще чета и пиша.
Оуу, йеа!![]()
На 18 съм.
На 13
Смятам първите няколко дни да си напиша домашните за даскало и за уроците,а после излизания...![]()
Първо ще се наспивам до късно, защото сега ранното ставане не ми се отразява добре ...ще излизам с приятели..ще играя баскетбол иииии малко ще поуча, защото имам класно след ваканцията На 16 съм
...
а ти какво ще правиш?
...
na 13 s1m. 6te izlizam s priqteli. na 3.05 6te hodim s klasa na ekskurziq kato se v1rna 6te u4a, 4e 6te imam klasno po geometriq sled vakanciqta.
ще се зобя![]()
Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d
Заминавам за Испания с приятеля ми![]()
Ами първо ще ида на закрит басейн с 1 фр,че не съм ходила от 100 години.След това на село и после пак в града.На 14 съм.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
На 15 съм
Мисля да се наспя малко...Да почета малко книги, малко танци и навънка с приятели.![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Нямам ни най-малка представа...![]()
на 15 съм ... първо мисля да си отида на село иии...да пиша домашни (езикова съм) ;(
шОkолuзupaнаааа
√
Ще работя и ще купонясвам, други планове за сега нямам
На 16 съм![]()
>>> House Music <<<
купон4ета
Аз,съм си аз !!!
Макар, че ще сме ваканция, очертава ми се доста учене. Е, разбира се, ще излизам с приятелки, ще се видя и с братовчедка ми, която си е дошла за ваканцията и ще ходя на няколко мероприятия свързани с БМЧК.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Еми първите дни ще съм си вкъщи,нали по Великден,защото ще имаме и гости...А от понеделник нататък-няма да се задържам вкъщиа сигурно ще си науча през последните дни... на 14 съм и имах късмет,че не ни дадоха много домашни ох,че яко
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
На 15 съм... мисля да съм навън по - честичко... ама проблема е, че няма с кой да излизам... мамка муЩе си излизам самичка
Не, ще си стоя вкъщи и ще си права упражнения от Бетър енд Бетър
![]()
![]()
Мне... абее... времемто да е яко, другото ще го измисля на момента
![]()
еlsy![]()
На 14 съм.
Излизания, стоене пред компа, на 6-ти май тука има сбор и вече са донесли гондоли и такиа неща тъй, че ше има ко да се прай. Сиг и ше бъда замъкната на село де...
![]()