- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секссимвол
Поглеждам името на темата ... А ... "секс символ" ... Помислих си че някой ме вика пък то ко... Абе Десислава си остава типичния пример , че русо гладно нема ! She is the one !
I am not an artist I am a fucking work of art!
Ммм доста..Анджелина Джоли,Памела Андерсън(ма тя вече одъртя)
Не е секссимвол,но мн се възбуждам от Силвестър Сталоун...старичък си е ма...хормони![]()
Нашенски-Паци Джукелова (ееех...)!
Чужбински-Зоуи Дешанел.
Че то, ако не са сексуални фантазиите със твоя секс-символ, какви да са?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
хмм моите са толко мноо че нз... камелия макар че е на 37, андреа, Десислава също ми подсказва че трябва да я напиша като и гледам рекламата на новата песен отдолу, Памела също и всички хубави. Фанттазиите с тях са още повече. По няколко с всяка![]()
Момиче съм,но бих казала,че Тайра Бенкс е мнооого секси,а от мъжете за мен най е Киану Рийвс,после Фредрик Люндберг![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ами не се сещам...никой![]()
Мен мн ме кефи Бербатов (класика в жанра)
А за фантазии .... ох колко са мн
![]()
Не те разбирам от Ева Лонгория до Сантра 100 милиона светлинни години разстояние има. Кое пък и харесваш на Сантра - носа ли. Иначе за Ева одобрявамПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Иначе по темата в момента не мога да се сетя. Но когато бях 1 клас Слави беше моя секс символ![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Аз пък не разбирам манията за Бербатов !! уууууу толкова е мазен и гнусен с неговия отвратителен перчем с пърхот![]()
Adam Levine ot Maroon 5 !
~Remember,remember...25th of November~
Първоначално написано от the_hottie
naisitna e mn smotan! nemoje da govori!
Erik Bana e sexy spored mena ot bg ..... Raina za6toto e estestvena
![]()
ох от нашите родни - Ники Илиева от чуждите........ееееех толкова са много но... Вин Дизел,Изи Галегос,Орландо Блум
Бенджамин Брат(но в по-младия му период) =D>
![]()
![]()
Ау да тоя е много готинПървоначално написано от mirelS
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Nqmam nqkakvi sex simvoli, no se radvam na gotini macki kato Charlize Theron, s podobno silno izluchvane.
Eating isn't cheating - Arnold
Моите сладури са Daniel Agger,Kasper Schmeichel,Steven Gerrard,Tomasz Kuszczak и донякъде Fernando Torres(хубавичък е,ама с тая чалгарска прическа...)
Джони Деп и Виго Мортенсън![]()
Johny Depp ,Kollin Farell moje bi........ddz . .. nikoy
охо мн секс символи но най-много се кефя на Анджелина Джули и на Ева Лонгория няма да и откажа![]()
![]()
![]()