- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скарах ме се ;(
6te vi razkaja kak to4no se slu4i vsi4ko za da mojete da mi pomognete...
zna4i otidoh sabotata na selo i se obadih na pr mi da me vzeme i da otidem zaedno na disko no toi kaza 4e ne mojel a ako ne doide toi na6te ne me puskat (i predi mi e otkazval) ta namerih edin fr s koito da otida bqh mn qdosana na pr mi i kogato se razminahme v zabedenieto me pita kvo stava i az seriozno edno takova kazvam ni6to posle pak go vidqh nqkolko pati no ni6to ne si kazahme bqh v dr kompaniq i mi stana mn gadno i posle sled2 4asa tragnahme vs kam carkvata i po patq toi mi kaza ko stava ni6to ne mi kazva6 samo mi sa prai6 tyka
ne mislq 4e az se pravq a toi!!!!! pridava si nqkva tejest i si misli 4e moje da me varti ta da prodallja kato otidohme na carkva se edno ne se poznavame be6e super tapo![]()
i nedelq otivam na kafe i po edno vreme idva i toi sqda na dr masa varvi napred nazad i podminava
nqkaf styden. sega iskam da opravq vsi4ko mejdu nas no nz kakvo da mu kaja kato go potarsq ako moje nqkoi koito e minal prez tova da pomaga iskam pomo6t tyk zza6toto na6te ne znaqt to4no kakvo e stanalo pak priqtli ooo takiva NQMA
Пренапиши поста ако обичаш >.<
I am not an artist I am a fucking work of art!
извини му се,разбира се ако смяташ,че виновната си ти,но според мен не си :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
какъв е тоя словесен буламач ?!?
поне пунктуация да имаше...
сложна ситуация, но така е като сте инати....... такива двоики винаги съм им се чудила....... да се подминават и праат на интересни!Ако бяхте по сериозни едва ли щеше да ви се случи! нА КОЛКО ГОДИНИ СТЕ?
Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
Очите мииии.....Милост...Моля...!!!!
Няма да чета тъпата тема.Не си си направила зора да ми я напишеш на кирилица,пък аз няма да си направя зора да я прочета.
![]()
+1Точно,кратко и ясно казано !!! : )Първоначално написано от BeBsItO
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ми заебала си човека, може да е искал да отиде сам на диско, в крайна сметка не е длъжен само с теб да ходи. + тва веднага си отишла с друг , един вид дали с него или не , не ти пука
И пускам мнение с риск че може да не съм дори и разбрала за какво става на въпрос...
ПС: "Скарахме се" се пише слято...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Тука повече ти си виновната, защото веднага си си намерила заместител :P А и той трябва ли да ти е бавачка :P Ако не друго, то можеш да му се извиниш направо. Просто иди и го заговори :P Едно ЗДрасти и извинявай! Той, ако има нещо да казва, ще ти го каже, а и той нали е по-голям, ще схване :P
еми обади му се поискай да поговорите и му се извини :P
Мисля.че не ти си виновната,затова трябва да почакаш известно време докато той се сети защо е всичко това.Разбира се,когато дойде при теб да говори не му отговаряй по същия начин,защото това не води до никъде.Спрете се и поговорете.Това е доста маловажно скарване според мен ,което ми подсказва,че скоро ще се оправите и всичко ще си бъде наред!Пожелавам ти успех и не пренебрегвай оптимизма ми!![]()
of kat po4nete da si davate mnenieata 4e ne pi6eli praino i kakvo shte se promeni ako go e napisala s zapetaiki i taka natatak ko sa praite i vie na umniПървоначално написано от Seizure of Power
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
az na 17 a toi 16Първоначално написано от BeBsItO
da mu se izvinqva 4e da q varti oshte pove4e tCTcttctcПървоначално написано от t!nchety
Основна функция на пунктуацията е да отразява синтактичното и интонационно разчленяване на текста с оглед на неговото по-лесно и вярно, адекватно възприемане, разбиране при четене.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
ti cql urok mi iznese tctctct kolko umen si bil kato si slojil edna zapetaika :} xaxa PFfПървоначално написано от Seizure of Power
Е,извинявай,обаче аз не мога да чета тоя буламач,на който пишете.Хипер кофти и неприлично е да не пишеш на кирилица във форум.Разбирам да има технически пролбем-тогава да.Но...Да ми пишеш с 4-ки ,6-ци и 1-ци във форум,в който влизат стотици тиинове си е чисто неуважение и селяния.Знаем,че образованието в България загива ,ама вземете се научете как се пише грамотно на собствения ви език.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Seizure of Power президент!Първоначално написано от Seizure of Power
He who runs with aggression walks with no dignity
ne go 4eti xaxaПървоначално написано от MartyParty
Не съм го чела!Ха-ха!Първоначално написано от kuklichka_bg
4ela ne4ela ne me int tei 4e (: xaxaПървоначално написано от MartyParty
Доколкото разбрах се е оказало,че той е бил в същото заведение,в което си го поканила и ти да отидете заедно. В слуачая ти НЯМАШ никаква вина. Той трябва да ти се извиянва,а не ти на него. Ако не смята за нужно,значи .. сама си прави изводите
Smile!?
Spored men vseki ot svoq strana e vinoven..I az bqh popadnala v podobna situaciq....Darjah se po sa6tiq na4in kato teb a sled tova iskah da opravq vsi4ko,sled kato osaznah 4e prosto e bilo nqkakav izblik na qrost.. Poneje ne iskah da se karame za gluposti i sled tva i na dvamata da ni e gadno ot tova, prosto mu se izvinih az,za da nqma drazgi..Obadi mu se i mu kaji 4e iska6 da pogovoite spe6no.Ako naistina darji6 da se sdobrite napravi ti parvata kra4ka.