6te vi razkaja kak to4no se slu4i vsi4ko za da mojete da mi pomognete...
zna4i otidoh sabotata na selo i se obadih na pr mi da me vzeme i da otidem zaedno na disko no toi kaza 4e ne mojel a ako ne doide toi na6te ne me puskat (i predi mi e otkazval) ta namerih edin fr s koito da otida bqh mn qdosana na pr mi i kogato se razminahme v zabedenieto me pita kvo stava i az seriozno edno takova kazvam ni6to posle pak go vidqh nqkolko pati no ni6to ne si kazahme bqh v dr kompaniq i mi stana mn gadno i posle sled2 4asa tragnahme vs kam carkvata i po patq toi mi kaza ko stava ni6to ne mi kazva6 samo mi sa prai6 tyka
ne mislq 4e az se pravq a toi!!!!! pridava si nqkva tejest i si misli 4e moje da me varti ta da prodallja kato otidohme na carkva se edno ne se poznavame be6e super tapo i nedelq otivam na kafe i po edno vreme idva i toi sqda na dr masa varvi napred nazad i podminava nqkaf styden. sega iskam da opravq vsi4ko mejdu nas no nz kakvo da mu kaja kato go potarsq ako moje nqkoi koito e minal prez tova da pomaga iskam pomo6t tyk zza6toto na6te ne znaqt to4no kakvo e stanalo pak priqtli ooo takiva NQMA