- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с известен...?
Пак ли ти ма ?!? Аре чупка с тия тъпи теми бе![]()
Do you wanna fuck you :P
as praeh sex s pamela andersan mn gadno beshe taq dartata i sparujena onaq raota visi ot sqkade koja napraaaaaaaaaaaaao ujs
Първоначално написано от Mon1
![]()
![]()
![]()
It was about time...![]()
Ползвай търсачката!!!!!!!!!!!!!!![]()
не че нещо...ма тая тема...
tva e vuzmojno nai tupata tema koqto e puskana vuv celiq forum
ДА ПРАВИХ С БРАД ПИТ! ЕБАТИ ТЪПАТА ТЕМА,ЧУДИШ СЕ КВО ДА ИЗМИСЛИШ ВЕЧЕ!![]()
![]()
Брей мислех, че по тъпа тема вече не можеш да измислиш ама ме изненада. Давай следващия път очаквам повече.
П.П. Надали някой, който се чука с известни, влиза в тийн форуми
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Първоначално написано от &ILoveU2
ooo gre6i6 gre6i6 to4no obratnoto pravqt.vlizat vuv forumi i tursqt temi na ivonda da i otgovorqt![]()
![]()
![]()
Пффф то като гледам всички те мразят ти какво правиш се на най-великата ли са а ??Първоначално написано от IvOnDa
![]()
Do you wanna fuck you :P
Известни анимационни героини броят ли се?
Аххх... тази... каква беше там... мацето на Аладин...
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
признавам те за най-тъпата у форума колко пъти ти казаха да не пускаш тъпи темиПървоначално написано от IvOnDa
![]()
![]()
Да те е.а в устата шибана ко ми се праиш на много голяма то на форуми и теми и аз мога и наистина спри с тея тъпи теми, че вече на всички им писна!!!!Първоначално написано от IvOnDa
![]()
Аз съм го правила с Кристиано Роналдо, Дейвид Бекъм, Алън Айвърсън ЪъЪ ако се сетя за някой друг ще пиша![]()
...
вие пък колко сте скромни... с по един.. аз ги минах всичките... от Един Мърфи през Роналдо и Хамилтън до Браян Адамс и Енрике ... всичкитее
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Е то е ясно че не става въпрос за световно известни личности.Ами български-например някой от Мюзик Айдъл и т.н.Интересно ми е макар че няма да съм сигурна в достоверността...
Ее айде стига нападайте момичето. Форума е за да се пускат тема и тя внася разнообразие
По темата : не
еми да го разнообразяваше с некви яки теми, а не да пуска напълно безсмислени или пък повтарящи сеПървоначално написано от the_hottie
Темата е леко несериозна с оглед на насочеността на нашия форум. т.11