- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да оплетем някоя жена.......
ами тя като ги няма 4увствата с колкото въжета и д я връзваш пак няма да стане работататака 4е по добре се откажи от нея
да не е единствената на тоя свят?ше си намериш др и така
![]()
Единствена е на този свят тъи като всеки човек е единствен и неповторим..... за съжаление!Първоначално написано от cinderella_gugutka
Ти на кви хапчета си?? искам и аз такиваПървоначално написано от loveandemotion
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
усещам че с тоя подпис искаш да ми подскажеш кви са хапчетатаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
тва "amor" сигурно е някво хапче за любов, до ся не съм го срещал, или е като виагра нещо...![]()
аман от такива,които немогат да пишат и не възприемат нищо и никой сериозно...
Ами като начало с грамотност... (Май няма да ти се отдаде). Не я познаваме и не знаем какво и харесва.
Ти знаеш! Ако харесва цветя -> с цветя! Ако е материалистка -> със скъп подарък и т.н.
тоя пост за мен и някои други хора ли се отнася??Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
+1Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
Значи,важи втората половина от съвета ми,за съжаление.Ще се наложи да гледаш на нея само като на приятелка.Макар и да ти трябва време...Първоначално написано от loveandemotion
Надеждата умира последна!!!
Моето мнение е да не се занимваш...Нищо лично, но според мен нямаш шанс, но ако си толкова на зор да бъдеш с нея се опитай, все пак имай на впредвид, че ако те има само за приятел после може да се отдръпне от теб.![]()
Everything happens for a reason..
значи казваш,че сте приятели?ами покажи ,че искаш нещо повече от това![]()
someone else...
Защо ти е казала така ? Какъв е бил повода за това нейно решение ?Първоначално написано от loveandemotion
![]()