- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Височина
Еми наистина за всеки е индивидуално,въпрос на гени.но според мен около 178-182![]()
Няма нормален ръст...имам приятели, които от малки са дълги и не са спирали да растат. Други бяха мн ниски и за 1 година дръпнаха много. Аз на 14 години бях 170 см, 46-7 кг. Сега съм на 18, пак 170см, но 71-2 кг. Както виждаш е строго индивидуално, но на теория имаш потенциал за растеж до 25-6 години. Просто много рядко някой променя ръста си след 17-18 години![]()
аз на 15 бях 173см, другите до един бяха над 180, ама нямаха 60 килане трябва да растеш само на височина, а малко и на широчина
![]()
Еми аз съм на 15 и съм 176 както повечето от класа ми.Преди бях много нисък и направо получавах комплекси но почнах да цъкам баскет и за една година дръпнах с 17 19 см.Така че според мен никой не трябва да се притеснява колко е висок.Ръста няма значение.![]()
Нали са казали мозък на високо невирееПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Няма точно определен ръст .Всеки е различен и всичко е ген...Аз на 14-15 бях някаде 185, сега съм 188, ма това ми е наследствено. Има хора на тая възраст дето са и по 2 метра, има ги и по 160, всичко е строго индивидуално...
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Здравейте, и аз съм съгласен , че за вески е различно.
Аз съм 7ми клас и точно днес се измерих и съм 1.85 метра.
Според вас нормално ли е това? 80 килограма, 70% мускули
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Първоначално написано от MoD3RatoR
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не се смей! Има хора, които трансформират мозъчните си клетки в мускули, така че е напълно нормален процент.Първоначално написано от awerw
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Авторът вече сигурно се чуди колко ще Му расте ,а не колко е висок...
Темата е стара!
виж колко тежиш в килограми и добави 100 - 110това е отговорът
![]()
Аз на 15 бяхх 185 висок![]()
Според вас,ако съм на 13години 155 мога ли да стана 180 като порасна.Татко е някаде 170 мама някаде 160,ако тренирам нещо освен баскетбол и волейбол.Имам ли шанс ? Важно ми е!
Няма шанс!
Вашите и двамата са ниски и едва ли ще порастнеш повече от 1,70 м!
Крушата не пада по-далече от дървото!
Шанс има само ако истинският ти баща е например някой съсед, който е висок 1,80 или повече!
И аз си помислих същото, но ти го каза далеч по-брутално!
грозния разбира от височина, разбира и от мускули
на 12 години е спрял да се развива и в двете
а на 6 е заебал и шамандурата