- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боля ли ви!?!
Ето...тъй като ми писна от всички тези едни и същи глупости как момичето го е страх да прави секс заради болката...нека тук сложим гласовете си...точно и ясно,без заобиколки...
Боля ли ви първият път?
Аз гласувам с "не!"
Късметлийка или не...не съм се притеснявала грам
И мен не ме боля, дори и капка кръв нямаше- късмет.![]()
Боля ме съвсем малко, което си е напълно нормално, разбира се.
Беше страхотна вечер. Обичам я.![]()
Искам да кажа на всички, които им предстои да правят секс за 1ви път, че не е толкова страшно колкото си го представят. Даже изобщо.
Давайте го по-спокойно.
И не мислете за болката.
![]()
и аз гласувах с Дамного ме боляяяяя
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Много ме боля и ми тече кръв около седмица![]()
neka vsichki budem chisti kato proletna rosa![]()
![]()
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
и мен ме боля,доста и то,както и ме беше страх.
кръв нямаше при първия път,а при 3тия някъде![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
много![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Bole6e me i to dosta
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Пффф изобщо не ме боляЕ,първите 10ина пъти наболваше при първото проникване,но то си е,защото бях тясна.Нищо страшно.Пък кръв...мернах малко на чаршафа после,ама не са тия кланици които описваше бабето ми
![]()
![]()
Мене ме боля , ама малко , съвсем мъничко . Не е болка за умиране. Кръв имаше разбирасе (малко) иначе никва работа няма да е свършена се пак
Първия път ми беше най-хубаво. Искам пак
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Kremver6i leki .... dostata4ni da zadovolqt horata ... principa na nqkoi tuka![]()
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
При мен, като нямаше кръв, явно никаква "работа" не е свършена...Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
![]()
И ми е чудно как първия път може да е най-хубав... все пак тогава тепърва навлизаш в секса, не си се отпуснал напълно и т.н.![]()
Но с времето става все по-хубаво и по-хубаво...![]()
Боля ме съвсем малко,но гласувах с "не",защото болката не беше нищо особено и ми беше хубаво!Кръв имаше малко след това,и после и втория път имаше кръв.
При всеки е различноПървоначално написано от Sexapilna_kukla
На мен най-ного ми хареса първия път . Пък за кръвта ... Нали се пак трябва се разкъса хименат
.. така де !
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да, наистина при всеки е различно.Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
С времето ще видиш, че ще има и по-хубав секс от първия...
А, за кръвта- просто всеки организъм е различен... при едни може да няма капка кръв, а при други, тя да е цяла "локва".
Боля ме и то много!И кръвта беше доста!И няколко дена след това едва сядах...Но не бих заменила този първи път за нищо на света!
Надеждата умира последна!!!
+ 1Първоначално написано от Sexapilna_kukla
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
боля ме. Цялата нощ после ме боля и на другият ден също. Стисках зъби, ама си имаше болка.
Но съм имала доста по-болезнени актове в последствие......
Кръв нямаше!
pri men be6e sa6toto!super be6e!!!vapros na psihika e!akosi gotova i sigurna kvo pravi6 i v 4oveka s koito si nqma nikakvi problemiПървоначално написано от sexita
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
не съм съгласна. С него преди това ходехме година и половина, обожавах го, чувствах се обичана и сигурна в него, беше мил и нежен, но ме боля......Първоначално написано от marina star
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
Е, аз не съм искала ли? Исках разбира се, готвих с за тази вечер доста време и изобщо не беше крайно зле, но не беше хубаво определено.
По-добре от очакваното, де.