- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боля ли ви!?!
ето...ти си очаквала още по-голяма болка...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Абе не знам...ако си била притеснена нямало е как да се отпуснеш...![]()
Да, но малко...не беше това, което очаквах (кървища, рев, черва, болка като при заколение...)
Е и аз сама си го поисках, обаче ме боля.Това дали ти си си го искала или не- няма значение...И не е въпрос на психика,защото бях спокойна...Просто си ме понаболяваше...Но кръв нямаше, слава богуПървоначално написано от sexita
![]()
Това мнението ти ли беше или...?Първоначално написано от enola
Интересна тема и още по-интересна статистика, но мислех, че ще преобладават момичетата отговорили с "не"![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Dam, bole6e me mnogo. Nqkolko puti opitvahme, no spirahme, za6toto bolkata be6e ujasna i dori sulzi mi tekoha ot bolka. Sled nqkolko neuspe6ni opita si misleh dori, 4e nikoga nqma da pravq sexPosle stanaha ne6tata i kruv nqma6e, samo posle po belioto ima6e edno rozovo petunce
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Не съм го правила още![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Доста болка си беше![]()
Да,боля ме но не беше някаква ''адска'' болка..боля,боля и спря![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
da,bolq me kakto i posledvalite nqkolko pati
ЕЕми как няма да ни е страхПървоначално написано от sexita
виж кви са коментарите
повечето ги е боляло дано да съм като теб да не ме боли
![]()
![]()
Не,не беше болка за умиране.Пък и всичко се случи съвсем ненадейно и нямаше време да мисля за болка и такива неща.Беше хубаво преживяване.И наистина първия път не е толкова страшен.
А дали е имало кръв? Не,имаше само малко розово петно.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Мен също ме боля, но не беше тая болка, която си представях. Тъпа болка. Търпи се. Имаше кръв, но мааалко до към 3тия път някъде.
adski mn me bolq i vse pak ne mi e gaden spomen shtoto be6e s mn lubim i dosega 4ovek![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Никаква кръв, съвсем лека болка...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Baya me bole6e ,makar 4e ve4e sym zabravila bolkata ,a kryv nyama6e nito 1 kapka![]()
ami i mene adski mn me bole6e, a kruv su6to ima6e i to nqkolko puti sled tfa pak ima6e kruv, abe lo6 spomen mi e, makar 4e be6e s lubim 4ovek..![]()
Life isn't about w8in the storm2pass..It's about learning2dance in the rain..
Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
Еми не знам...само една от приятелките ми я е боляло много...Пък и тук всички казват-боля ме...ама никой не казва...уби ме
А и като гледам статистиката...50:50 се движи