- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боля ли ви!?!
Така е. На мен дори още ми тече.Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
I won't deny it I'm a straight ridah
You don't wanna fuck with me
Пърия път беше много хубав и нежен ;( как искам да го върна ;( ама няма как боля ме ама съсем малко човекът които го направи го направи много добре![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
да...и на мене ми тече...всеки месец...за около 5-6 дена и спира...ЕбасиПървоначално написано от Fuckin_Crazy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами имаше малко болка, преди да влезе, но беше по скоро от натиска, защото пробвахме странна поза отначало и на него му беше доста големичък![]()
Но после аз минах върху него, за да съм по-спокойна и влезе доста плавно и постепенно до края и стана супер яко... как си спомням
![]()
![]()
![]()
И за всички които ги е страх от болката... тва е най-тъпото нещо... ако сте готови за секс, това ви е най-малкия проблем
![]()
![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!
i men neme bole6e daje be6e hybavo i ima6e mani4ko krav ,no ni6to stra6no.Първоначално написано от sexita
pffff i mene me o4akva kat stane 6e v kaja...sled nqkolko dni...xXAx
Malko me zabolq :P Nqma6e izob6to kruv :P:P
Мен ме боля много и то първите 10-тина пъти..Кръв ми текна на 2-я път..Абе въобще бях мн тясна... Но не си мислете че е болка за умиралка..Просто и аз бях мн напрегнаа и не бях отпусната...абе дълга и широка..)
![]()
![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Мен не ми тече кръв,но... мноого ме боля ...
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..