- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Протеини
Значи имам следният въпрос. От 9 месеца ходя на фитнес, има някакви резултати макар и малки. И смятам да си купя протеин сурватъчен. Та може ли да ми кажете мнението си за него. И ако го пия примерно 2 месеца и има някакъв резултат и спра да го пия (все пак струва пари) мусколите ми ще се запазят ли
В общи линии искам да знам мнението ви за сурватъчният протеин.
![]()
![]()
Протеин се пие по 0,8 грама на Кг от масата ти . Ако го пиеш 2 месеца ще има резултат и мускулите ти след това ще се запазят . Не вреди по абсолютно никакъв начин.
във фитнеса няма ли инструктори,с които да поговориш относно тези неша ?
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
I ako sprq6 do 1-2 god 6te ti trqbva 4 lisna detelinka da te spasi ot makite![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
има инструктор, обаче като го питам за тея неща той ми предлага да си купя от неговият магазин където продава и имам чувсвото че просто иска да си ппродава стоката и няма как да каже лоша дума против неяПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
в смисъл ?Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Не очаквай някакъв видим ефект от този протеин
това са храни съдържащи протеиниПървоначално написано от zlato
вместо да се тъпчеш с боклуци просто яж повечко от тези естествени източници
![]()
Незнам много как стоят нещата,но мисля че са бая вредни тея,неща по-добре не зимай такивa неща.
eto ot tuka mojesh da si kupish neshto kachesveno http://www.4fitnessbg.com/products/c...ротеин/
2,2 грама протеин на тегло а не 0, 8Иначе щи препоръчам на ON и вкуса и качеството са гарантирани
![]()
ако ще си говорим за марки, марката е една и тя е "WEIDER"Първоначално написано от koman
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Мускулите ще се запазят при добро хранене след добавките.Зависи имаш ли 18 години и продължаваш ли тренировките.
Първоначално написано от Рамбо
![]()
![]()
що тва да не е химия че да се губи сичко....
и кво общо има 18-те години![]()
Месото съдържа протеин.Продаваният суроватъчен протеин е концентриран лесно усвоим протеин.Тренировките подобряват кръвообръщението и метаболизма в мускулите.Приетият протеин бързо се усвоява и натрупва в тях.От тренировките и протеина мускулите растат.При спиране на добавките и спорта,момчетата над 18-20 години постепенно губят натрупаната мускулна маса.Но пуберите под 18г не стават отново малки.Техният растеж още не е завършил.В най-лошия случай ще имат застой или по-бавно развитие на мускулатурата.
ако употребяват добавки ? В никакъв случай !
са чай и аз да ти кажа ...
главно това е "хранителна добавка" демек плюс тва дето си ядеш
ще има ефект ако си земеш хубав протеин и го пиеш както трябва
и след 2 месеца ако продължиш да тренираш и се храниш резултатът
няма да изчезне . странични ефекти няма да имаш освен ако не си алергичен и не изядеш цялата кофа на 1 път а иначе не очакваи
чудеса и драстични промени , наблягаи на храненето
fuck off red pigs
еми протеина преди или след тренировка се пие, защото ми казаха 1-1,30мин. преди тренировка![]()
зависи какъв е, има 100 вида протеин.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
ако е суроватъчен е хубаво след тренировка и преди лягане
fuck off red pigs
след тренировка - да.Първоначално написано от badju1
преди лягане - не.
що ?
fuck off red pigs
суроватката си е точно за след тренировка или като заместител на някое от храненията.
за преди лягане е най-добре яйчен протеин.
бате ти от когато сложи 35 на лежанката, почна да говориш много![]()