.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Протеини

еми преди тренировка не трябвали ?

Цитирай Първоначално написано от zlato
    Не

zlato написа:
    Surprised
    Не
    щото аз си купих и ми казаха 1 час преди тренировка, а след тренировка аминокиселини

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Цитирай Първоначално написано от 1921
    бате ти от когато сложи 35 на лежанката, почна да говориш много
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    що не пробваш с пилешко, риба, яйца и мляко?
    не да ги пробва ми направо ги почни пий си и протеин да тие по калорична диетата ио по богата на протеина портеина е измислен за тва неможе от един прах да ди се надуе перката просто тялото има нужда от хррана за да расте , и понеже не е лесно да поемеш мн храна са измислени тези нещз купи си протеин ма мн WPI зилотаи суроватки от 70% нагоре има за преди и след трен за нощно приемана за след закуска , най добре 2 приема зависи от протеина виж има мн боклуци дето не си струват парите ,аз съм пил мн бг лайна нема мн особен ефект ефекта го виждаш в кантара и в силата след месеци вече и в огледалото ! марки ОН оптимум универсал

но 100 лв месечно нз дали ще имаш за протеин за тва още си млад и в залата си нов яж горните нещша яж квото има и яж мн храна ! не се натоварвай и с времето ще стане !
    4 и 12т. от правилата

Град
    universe
    Цитирай Първоначално написано от koman
    2,2 грама протеин на тегло а не 0, 8 Иначе щи препоръчам на ON и вкуса и качеството са гарантирани

това го разбирам като дневния прием. иначе само от суроватка ако испраскаш 2,2г/на кг. ти гарантриам че мнно яко си изпикаваш готиното протеинче не усвоено.

иначе да, хранене му е майката. добавките не са стероиди и нема да станете говедо за 2 месеца

poвечето стероиди не са с анаболен ефект
    fuck off red pigs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си