- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Протеини
еми преди тренировка не трябвали ?
![]()
НеПървоначално написано от zlato
щото аз си купих и ми казаха 1 час преди тренировка, а след тренировка аминокиселиниzlato написа:
еми преди тренировка не трябвали ?
Surprised
Не![]()
Първоначално написано от 1921
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
не да ги пробва ми направо ги почни пий си и протеин да тие по калорична диетата ио по богата на протеина портеина е измислен за тва неможе от един прах да ди се надуе перката просто тялото има нужда от хррана за да расте , и понеже не е лесно да поемеш мн храна са измислени тези нещз купи си протеин ма мн WPI зилотаи суроватки от 70% нагоре има за преди и след трен за нощно приемана за след закуска , най добре 2 приема зависи от протеина виж има мн боклуци дето не си струват парите ,аз съм пил мн бг лайна нема мн особен ефект ефекта го виждаш в кантара и в силата след месеци вече и в огледалото ! марки ОН оптимум универсалПървоначално написано от EarthShaker
но 100 лв месечно нз дали ще имаш за протеин за тва още си млад и в залата си нов яж горните нещша яж квото има и яж мн храна ! не се натоварвай и с времето ще стане !
4 и 12т. от правилата
Първоначално написано от koman
това го разбирам като дневния прием. иначе само от суроватка ако испраскаш 2,2г/на кг. ти гарантриам че мнно яко си изпикаваш готиното протеинче не усвоено.
иначе да, хранене му е майката. добавките не са стероиди и нема да станете говедо за 2 месеца![]()
poвечето стероиди не са с анаболен ефект
fuck off red pigs