.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Град
    Sofia-Ov4a kupel

Обзело ме е отчаяние-той не ми обръща внимание

I predi sum puskala tema stava duma za priqtelq mi koito i gram vnimanie ne mi obru6ta...e tova qvno e produljenieto ta 6te zapo4na otna4alo.Ne sme ot edin grad ama toi e student tuk i kato se pribere po 3-4 dena nito mi zvani nito sms mi pra6ta nito v skype mi pi6e purvona4alno ne obru6tah vnimanie i vse pak da ne em pomisli za malka revnivka ne mu durjah smetka kakvo pravi no sega use6tam 4e se ot4aivam sega 5 dena go nqma6e i na men mi stana ujasno obidno vse pak vleze v skype i kato go popitah za6to me e zaebal taka toi mi otgovori "nedei dramatizirai tolkova nqma nujda" az go obi4am tozi 4ovek ama qvno razlikata v godinite ni si kazva svoeto toi e na 21 a az na 17 i obshto vzeto sum si napravo primerno gadje ostavqm go da pravi kakvoto poiska da izliza na kafe s koito poiska da hodi na kupon s koito poiska mila sum usmihnata sum(vinagi pred nego)galiovna sum kato poiska sex vednaga go polu4ava kato me izvika nqkade vednaga se otzovavam ne mu izneverqvam zashto me naranqva taka ot vreme na vreme se se6ta da mi kaje 4e me obi4a i az estestveno se radvam ama neznam kak da mu pokaja 4e i az imam 4ustva toi e takuv 4e obi4a "momi4eta s akula si" i smqtam 4e i az sum takava ama spored nego toi moje da ima vruzka da vijda momi4eto venduj na 2 godini i pak da e s neq...neznam kakvo da pravq hora tova me izmu4va ne moga da spq sprqh da se hranq(ne e ot inat prosto izgubih apetit)i ve4no sa mi nasulzeni o4ite...moi priqteli kazvat "ako ima jelanie vsi4ko s epolu4ava" i mi kazvat da se razdelq s nego,no az nemoga obi4am go mnogo izvinqvam se za romana moje bi go napisah da mi poolekne malko..sbluskval li se e nqkoi s podoben slu4ai i kak reagirate...i molq bez gadni komentari dostata4no mi e bolno i bez tupi podmqtani...blagodarq za vnimanieto

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на Spider4eto
    еми тва вместо на нас да ни го кажеш кажи му го на него, обясни му как точно се чувстваш, и колко много те наранява, ако е разбран и те обича ще се опита да се промени, ако пък не- значи не държи на теб и няма смисъл да си с такъв човек

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Знаеш ли кво? Паднала си му в краката, не трябва така! Покажи му, че си момиче на място и, че не позволяваш да си играят така с тебе! Плачи си като ти се плаче, после обаче давай вид на непукист! Ако си такава миличка и добричка винаги ще ти се качват на главата! Разбирам, че го обичаш и, че е трудно обаче... Ако продължиш още малко така, ще полудееш...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Знаеш ли кво? Паднала си му в краката, не трябва така! Покажи му, че си момиче на място и, че не позволяваш да си играят така с тебе! Плачи си като ти се плаче, после обаче давай вид на непукист! Ако си такава миличка и добричка винаги ще ти се качват на главата! Разбирам, че го обичаш и, че е трудно обаче... Ако продължиш още малко така, ще полудееш...
    blagodarq mila no ako i dvamata si pridadem vid na nepukisti kakvo 6te se polu4i...opitvam se malko da mu promenq otno6enieto kum men i da kazvala sum mu 4e ne mi e priqtno a toi kazva kolko mnogo dramatiziram az ne mu zvanq i ako 2-3 dena ne me potursi togava az go tursq...prez tova vreme si pla4a bez nikoi da razbere...ne moga da si krivq du6ata kato doide v moq grad mi s eobajda da se vijdame ama ne moga da go nakaram da pokaje tova koeto 4ustva tova mi teji daje i sega pla4a za6toto go obi4am a toi ne me razbira

Град
    Там
    Аз пак ти казвам - до такава степен е видял, че си в краката му, че си мисли, че никога няма да те загуби. Е покажи му и другата страна, ще се стресне. Не ти казвам да го зарязваш, просто го стресни. Примерно като му се обадиш се дръж някак си по-хладно, не му се умилквай толкова. Примерно като ти предложи да се видите може да му откажеш или да му кажеш по късен час от този който той иска (тва е едно от най-трудните неща, ама и най-ефектното). И така

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    E i tova sum go pravila daje e imalo momenti ne mi se e izlizalo i sum mu kazvala...ne znam prosto 6te otka4a mujete sa tolkova oburkani su6testva suobrazqvam se daje 4e iska da di6a i moje bi iska da si po4ine ot men ve4e do takava stepen mu vlizam v polojenie blagodarq za podkrepata

Град
    Там
    Не знам, ти ме остави без думи просто... Не знам как бих постъпила на твое място... Ти казваш, че не можеш да го зарежеш начи и това няма да е... Ох, ами дано да се оправят нещата... Успех!

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Az ako vijdah nqkakuv izhod nqma6e da pi6a i da se dopitvam do "suforumnicite" deto se vika v zadunena ulica sum...samo moga da posledvam suveta ti (jalko sega mu pisah pismo v myspace kolko mnogo go obi4am i se izvinqvam za dneska) ama 4e sum glupava ama ako mu napi6a ne6to milo nqkak si mi olekva

Град
    Испания
    Разбирам те напълно.И аз съм много добричка и разбрана,а когато съм влюбена-още повече.Но всичко си има граници.Уважавай сама себе си и му покажи,че и той трябва да те уважава.За сега не го зарязвай щом не можеш.Бори се за любовта му,но умната!Както ти каза и Мимчето,бъди по-хладна с него.Прояви леко безразличие,отказвай му дребни неща.Не драматизирай,както той казва.Отдръпни се и като почувства липсата ти,сам ще те потърси!Ако не-няма смисъл!Дано му дойде акъла!Защото добричките вече не са толкова много!
    Надеждата умира последна!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    за малко да се разплача, докато ти чета историйката
    Еми ти си го направила такъв- к0 се -плакваш?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    да ти кажа-вече ну си му интересна. Той знае, че си там, че го обожаваш и че като ти свирне си с него. Кажги 2-3 пъти НЕ. Излез с приятели вместо с него, покажи малко зъби. Или ще те остави или нещата ще се подобрят. Страх те е да не те остави, нали? По-добре сега, отколкото след още някоая година, в която ти ще си вложила сърце и душа, а той-безразличие.

ами просто може вече леко да почваш да му омръзваш..примерно не прави вече само това,което той иска..когато ти каже нещо не го прави винаги..той така е свикнал,че само ако ти каже да направиш нещо и ти веднага скачаш..недей така.Покажи му кой командва
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    да ти кажа-вече ну си му интересна. Той знае, че си там, че го обожаваш и че като ти свирне си с него. Кажги 2-3 пъти НЕ. Излез с приятели вместо с него, покажи малко зъби. Или ще те остави или нещата ще се подобрят. Страх те е да не те остави, нали? По-добре сега, отколкото след още някоая година, в която ти ще си вложила сърце и душа, а той-безразличие.

+1 И действай сега, защото колкото по-късно, толкова по-трудно да се усети къде бърка.

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    ami opitvam se da se durja po hladno ama kogato me izvika nqkade i kato znam 4e si e samo za 3-4 dena v moq grad i iskam vremeto s nego da si go prekarvam znam moje bi naistina zvu4i sulzlivo ama e taka ;( blagodarq na vsi4ki za suvetite 6te se postaraq da se durja taka ;(

Град
    Свищов
    Знам, ч е трудно, се опитай. От 3 дена 2 да го видиш пак е добре. Не трябва да си винаги на разположение!

Разбирам те и аз съм така,страх ме е да не го загубя и съм мн миличка и добричка,но с тази разлика,че той също не е от моя град,но когато не е тук си ме търси,даже по-често от нормалното Знаеш ли аз какво правя като се скараме и ме ядоса-Казвам КРАЙ,Късаме(без обяснения),вътрешно знам,че няма да скъсаме,но му го казвам е така за да му видя реакцията и да го сплаша Направи и ти така,дано ти помогне Ако той го приеме хладно и каже "ми ок" или нещо такова,значи не му пука за вас и му е се едно дали ше е с тебе!Ако пък не значи просто си е странен характер и не си показва чувствата.Но аз си мисля,че не те обича толкова,колкото ти него щом не те търси Когато обичаш даден човек се стремиш да му го показваш,най-малкото като мислиш за него и го търсиш..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    Свищов
    това са много опасни игри, защото някой ден ще му писне от вашето непрестанно късане!

Град
    somewhere over the rainbow
    Оу...И ти ли? Дам,с мен е същата работа.Хем съм му ядосана,хем плача,хем ми е гадно и същевременно го обичам и чакам да ми мине,за да не ми каже пак,че мрънкам за глупости и го нападам.То не бяха подаръци,стихове,бягане от часове(при положение,че в мойто даскало за това гонят)...Имал си работа...неска така брутално ме заеба.Много му се ядосах,но единственото което казах по телефона,като отмени срещата беше "добре". Не исках да кажа "добре", Исках да му се развикам яката да разбере,че не може да ме разиграва така.Обаче...питай ме защо не го направих??Страхът е голямо нещо.Не обичам да съм слаба,но пред него съм.И се мразя за това.На себеси се ядосвам,не толкова на него.
    Съжалявам,че не мога да ти помогна,но самата аз съм в такава ситоация...Виж,поне не си сама. ("много" успокояващо,знам).
    Бтв нали нямаш нищо против да следя темата,за да не пускам и аз същата?

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    ami dneska mnogo gadno s epolu4i za6toto go vijdam online v myspace pi6a mu v skype (sledovatelno trqbva da e pred kompa) a toi sled malko izliza ot myspace ;( ne ne moga da izdurjam na tova bezrazli4ie 4esno ama posledvah suvetite vi i ne sum mu se molila da mi pi6e...MartyParty moje6 da sledi6 temata tfa mujete sa tolkova stranni su6testva

Първо пробвай да говориш с него,ако пак ти каже нещо толкова устроумно като "не драматизирай толкова мн" направо му бии шута.ОК хлътнала си мн ама не е първия,не е и последния,ще потъжиш малко за него,но както казват хората времето лекува,ще срещнеш някой по-свестен тип,който ще оцени това,което си и това,което ще правиш за него!
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Az te suvetvam da go ostavish i da si namerish nqkoi, koito shte namira vinagi vreme za teb, vinagi shte ti otklikva na chuvstvata i shte te razbira. Tozi ochevadno ne go ocenqva. Sledovatelno= ne go zaslugava. Ostavi go na suho, zaregi go, kakto toi teb, da vidim dali pone malko durgi na teb. No moqt suvet e - ostavi go toq, ima mn po - dobri.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    РЮАР

Re: Обзело ме е отчаяние-той не ми обръща внимание

...galiovna sum kato poiska sex vednaga go polu4ava...
    Искам те за гадже... давай телефон... скайп.... емайл... всичко...

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    ami dneska mnogo gadno s epolu4i za6toto go vijdam online v myspace pi6a mu v skype (sledovatelno trqbva da e pred kompa) a toi sled malko izliza ot myspace ;( ne ne moga da izdurjam na tova bezrazli4ie 4esno ama posledvah suvetite vi i ne sum mu se molila da mi pi6e...MartyParty moje6 da sledi6 temata tfa mujete sa tolkova stranni su6testva
    Това не е отношение на човек на когото му пука за теб!Поискай сериозен разговор и му кажи,спокойно,всичко което чувстваш и че не можеш да продължаваш така.Не му поставяй ултиматуми.Просто кажи,че искаш едно от двете неща-или отношението му към теб да е по-сериозно или ако не може,просто да не се виждате вече.Кажи му,че избора е негов/като мъж нека си мисли,че командва парада/ и чакай да видиш какво ще направи.Според решението му,ще знаеш как да се държиш занапред!
    Надеждата умира последна!!!

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    +1

Napalno sam saglasna s krem4et0 Poslushai q! Ako stane taka, che toi zapochne da se darji po drug nachin shte razberesh, che naistina darji na teb i te Obicha kakto kazva, ako ne - to toi prosto ne te Obicha i ne e choveka za teb! A predpolagam ti ne iskash da si s chovek, koito iska ot tebe samo sex i da si mu kuchenceto na kaishka, kakvoto ti kaje tova da pravish! Zamisli se dali ne e s teb, tochno poradi po-gore izbroenite prichini - sex i mnogo kompromisi i ugajdane ot tvoq strana?! Sigurna sam, che ne zaslujavash da te izpolzvat taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си