I predi sum puskala tema stava duma za priqtelq mi koito i gram vnimanie ne mi obru6ta...e tova qvno e produljenieto ta 6te zapo4na otna4alo.Ne sme ot edin grad ama toi e student tuk i kato se pribere po 3-4 dena nito mi zvani nito sms mi pra6ta nito v skype mi pi6e purvona4alno ne obru6tah vnimanie i vse pak da ne em pomisli za malka revnivka ne mu durjah smetka kakvo pravi no sega use6tam 4e se ot4aivam sega 5 dena go nqma6e i na men mi stana ujasno obidno vse pak vleze v skype i kato go popitah za6to me e zaebal taka toi mi otgovori "nedei dramatizirai tolkova nqma nujda" az go obi4am tozi 4ovek ama qvno razlikata v godinite ni si kazva svoeto toi e na 21 a az na 17 i obshto vzeto sum si napravo primerno gadje ostavqm go da pravi kakvoto poiska da izliza na kafe s koito poiska da hodi na kupon s koito poiska mila sum usmihnata sum(vinagi pred nego)galiovna sum kato poiska sex vednaga go polu4ava kato me izvika nqkade vednaga se otzovavam ne mu izneverqvam zashto me naranqva taka ot vreme na vreme se se6ta da mi kaje 4e me obi4a i az estestveno se radvam ama neznam kak da mu pokaja 4e i az imam 4ustva toi e takuv 4e obi4a "momi4eta s akula si" i smqtam 4e i az sum takava ama spored nego toi moje da ima vruzka da vijda momi4eto venduj na 2 godini i pak da e s neq...neznam kakvo da pravq hora tova me izmu4va ne moga da spq sprqh da se hranq(ne e ot inat prosto izgubih apetit)i ve4no sa mi nasulzeni o4ite...moi priqteli kazvat "ako ima jelanie vsi4ko s epolu4ava" i mi kazvat da se razdelq s nego,no az nemoga obi4am go mnogo izvinqvam se za romana moje bi go napisah da mi poolekne malko..sbluskval li se e nqkoi s podoben slu4ai i kak reagirate...i molq bez gadni komentari dostata4no mi e bolno i bez tupi podmqtani...blagodarq za vnimanieto

т.7
krem4et0