.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Правим секс много рядко

Здр на всички.Така доиде и моят ред да питам за съвет.
    Става дума за това,че ходя с една хубавица вече близо 11 месеца.Но на последък ми се прай нещо и не иска да си ляга с мен.А друго момче няма знам го.То просто няма кога да го има.Ние сме нон стоп заедно с нея само да се отделим за малко и телефоните ни са вече свързани един с друг.Сутрин който стане пръв той звъни на другия да го събуди.И пак излизаме да сме заедно целия ден.
    Та мисълта ми е да отида ли при някоя друга да си изпрося секса или не?
    Питам понеже моито маце все ми се цупи и ми вика "сега понеже не си лягаме често с теб аз съм сигорна,че си лягаш с друга"
    Ами поне като говори празни приказки и не ми вярва м да опитам ли веднъш с друга.Все пак имам малко нужда и аз от малко удоволствие.Ми то веднъш месечно да правиш секс ти писва като малко дете как го ограничаваш да не яде много шоколад и мен така.И тва вече 5 месеца така.Ми аз вече почнах да откачам.
    Благодаря предварително за отговорите

т.7
    krem4et0

hey ruchichki,hey mi 2...te mi slujat nai dobre za kvo shte si tursish dryga,prosot moje da opitate neshto razlichno v sexa sledvashtiq put kato si legnete,moje puk na neq da i e pisnalo edno i syshto,a ti da ne se yseshtash

Град
    Испания
    Поговори спокойно с нея защо се е получило така.С взаимно разбирателство ще решите проблема.Ако отидеш при друга,най-вероятно тя ще разбере и ще съжаляваш после.
    Надеждата умира последна!!!

Цитирай Първоначално написано от nikita29
    Поговори спокойно с нея защо се е получило така.С взаимно разбирателство ще решите проблема.Ако отидеш при друга,най-вероятно тя ще разбере и ще съжаляваш после.
    nikita29...ti ako si na 29 mqstoto ti izobshtu ne e tuka

Приятелката ти на колко години е? Има значение!
    Колкото по-възрастна е - по близо ще е до леглото...
    Искам да знам всичко!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    super si tappppppppp....................................... .... za ediniq seks shte q zarejwesh pFf i i tq kat0 razbere shte zaebe
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    у вас ;]
    не и изневерявай заради това, не я и зарязвай... после ще съжаляваш.. поговори с нея, попитай я защо неиска.. кажи и че си имаш нужди.. просто говорете...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от drusalintw
    hey ruchichki,hey mi 2...te mi slujat nai dobre za kvo shte si tursish dryga,prosot moje da opitate neshto razlichno v sexa sledvashtiq put kato si legnete,moje puk na neq da i e pisnalo edno i syshto,a ti da ne se yseshtash
    НЕ всички са чикиджий кат теб
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    super si tappppppppp....................................... .... za ediniq seks shte q zarejwesh pFf i i tq kat0 razbere shte zaebe
    А ти си супер ограничена! Прости цензураСичките се праят на състрадателни и възпитани и ангелчета, пък оста ни насаме с тях да видиш кво представляват! Ае - писнало ми е от подобни шоута. Тц тЦ !

т.2
    krem4et0
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    не и изневерявай заради това, не я и зарязвай... после ще съжаляваш.. поговори с нея, попитай я защо неиска.. кажи и че си имаш нужди.. просто говорете...
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

11 месеца? Това не е малко време.
    Не си струва за един секс да си развалите връзката.
    Поговори с нея... може да има някакъв проблем или нещо друго.
    Една връзка се крепи на доверие.

А ако толкова не можеш да издържиш без секс... имаш ръце... а ако вече и те не ти помагат... спасявай се.
    Но както каза {{SlaDka^6maTka}} после ще съжаляваш.

Re: ДА ИЛИ НЕ

Цитирай Първоначално написано от INF3RNO
    Става дума за това,че ходя с една хубавица вече близо 11 месеца.Но на последък ми се прай нещо и не иска да си ляга с мен.А друго момче няма знам го.То просто няма кога да го има.Ние сме нон стоп заедно с нея само да се отделим за малко и телефоните ни са вече свързани един с друг.Сутрин който стане пръв той звъни на другия да го събуди.И пак излизаме да сме заедно целия ден.
    Питам понеже моито маце все ми се цупи и ми вика "сега понеже не си лягаме често с теб аз съм сигорна,че си лягаш с друга"
    Ами поне като говори празни приказки и не ми вярва м да опитам ли веднъш с друга.Все пак имам малко нужда и аз от малко удоволствие.Ми то веднъш месечно да правиш секс ти писва като малко дете как го ограничаваш да не яде много шоколад и мен така.И тва вече 5 месеца така.Ми аз вече почнах да откачам.
    аз бях по същия начин...според мен поговорете.......не мисля че е правилно да отива6 при друга.поне аз не бих го направила.ние с моита приятелка имахме тоя проблем мина известно врем,появиха се и други проблеми и се разделихме.
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Сам си отговори струва ли си да провалиш тази връзка за едното е*ане. Ако не я обичаш и нямаш желание да си с нея и секса просто е последния проблем във връзката ви - тогава те разбирам. Но иначе поне си дайте шанс преди да се получи нещо толкова кофти като изневяра. Кажи и, че ти липсва и т.н.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne si tarsi druga...prosto q iz4akai ili q pomoli vejlivo Ako pak ne iska polzvai racete

Ei, 4ove4e... Ako dyrji6 dostaty4no na tova momi4e, nqma da ti e problem prosto da poiz4aka6 o6te malko... Ili nai-malkoto pogovori s neq, pitai q za6to, ima li ne6to, koeto ne i haresva, kak bi iskala da e... Iznevqrata ne e nai-dobriqt variant, za6toto posle moje da ima lo6i posledici.. Ti sam si preceni kak e nai dobre da postypi6 ama pomisli 4e i posledicite ponqkoga mogat da bydat lo6i... Kysmet!

Супер фен
    ako darji6 na neq govorete za tva mn e vajno a se govori za tiq ne6ta
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

начи аман от загорелци.вярно,че си е нужда,но кеф ли ше ти е да те зареже за да се ебе с друг? никфо уважение....

Повече от фен Аватара на Scarface_

h

не е зарязвай...не и и изневерявай,как може да си с нея толкова време и даже да си го помисляш...стегни се ...следващия път когато го правите се постарай ... с една дума "разцепи е" прави го така сякаш за последно ...(както и трябва да е секи път)...просто е накарай пак да го иска ...ако не го поиска в близките 5 дни незнам ...говорете ,но ако го пойска тоест ти каже "прави ми" се или "айде да го направим" откажи и ...виж реакцията и , и и кажи базикам се просто исках да видиш кво ми е през цялото тва време и го направете ...така поне бих постъпил аз ...и говорете повече

ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ ! ! ! сичко останало си идва с времето и на мястото ...

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    начи аман от загорелци.
    Първо:Момчето не е загоряло просто изпитва съвсем нормална,естествена и харакрерна за възрастта си нужда за секс.
    Второ:Ако момчето му се е*е е загорял и все едно е убил човек,а когато на момичето и се е*е тогава ако момчето не я *** става смотаняк и т.н.(в повечето случей)

вярно,че си е нужда
    Сама си го каза нуждата си е нужда
    ,но кеф ли ше ти е да те зареже за да се ебе с друг?
    Той не иска да я зарязва за да e*e друга туко така,просто има нужди който тя не може да удовлетвори...

никфо уважение....
    тука не мога да ти кажа какво мисля щото модераторите ще ме ***
    но да кажем че:ти **** ли си ?ако нямаше никво уважение до сега да е спал с другото момиче без да му мигне окото.

П.С.
    Ако мене питаш кажи на приятелката си, че искаш да я е*еш(естественно не да и кажеш "искам да те е*а")Ако не ще давай другата.1 нещо трябва да знаещ 95%от жените са заменими за това споко...
    EBI EBAVAI PREEBAVAI,NO ZARADI PUTKA PUTKA NE STAVAI !!!

и кво всеки път като е в цикъл примерно ти ще ходиш на някоя курва само щото не можеш да издържиш няколко дни без да е*еш?! Земи и подари ново гадже

Re: ДА ИЛИ НЕ

Цитирай Първоначално написано от INF3RNO
    ne q zaslujava6 samo ot prostotiqta koqto si napisal mi e qsno tq ima svoi problemi i moje da q e sram da gi spodeli ili pak moje da ne si mn dobar .. ako si egoist v legloto i misli6 samo kak da zadovoli6 sebe si est 4e nqma da iska da spi s teb
    Lof YAaA..!

Град
    РЮАР
    Я му удари една чекия и се успокой!

hottie
    Guest
    Наистина секса е много важен в една връзка и когато липсва човек не се чувства добре.
    Но има хора, които са асексуални. Просто не обичат да правят секс, а само понякога за да не ги зареже гаджето - по необходимост.
    Друг вариант е да не си пасвате в леглото и на нея да не й харесва много.
    Трети вариант за който се сещам е липса на чувства от нейна страна, но долколкото разбрах сте си много близки и изключвам за сега този вариант.
    Но щом сте толкова близки значи си говорите и е нужно и да поговорите за това. Обясни й как се чувстваш и , че е важно за теб да я усещаш, да я чувстваш...
    Аз напълно те разбирам. Аз също бих изтрещяла ако правя секс толкова рядко. За мен това е много голяма част от връзката, но само разговора може да ви спаси. И ако ти каже, че за нея секса не е важен и не я привлича просто вземи някакво решение, но не си струва да й изневеряваш. Или бъди с нея или я напусни - това е моя съвет.

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    и кво всеки път като е в цикъл примерно ти ще ходиш на някоя курва само щото не можеш да издържиш няколко дни без да е*еш?!

Да ама тя не е цял месец неразположена,че да му пуска един път месично...Поне 4-5 пъти в месеца да му пуска

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Я му удари една чекия и се успокой!
    Я варви ти да му я удариш а? Че може и ти да си загоряла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си