- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правим секс много рядко
Здр на всички.Така доиде и моят ред да питам за съвет.
Става дума за това,че ходя с една хубавица вече близо 11 месеца.Но на последък ми се прай нещо и не иска да си ляга с мен.А друго момче няма знам го.То просто няма кога да го има.Ние сме нон стоп заедно с нея само да се отделим за малко и телефоните ни са вече свързани един с друг.Сутрин който стане пръв той звъни на другия да го събуди.И пак излизаме да сме заедно целия ден.
Та мисълта ми е да отида ли при някоя друга да си изпрося секса или не?
Питам понеже моито маце все ми се цупи и ми вика "сега понеже не си лягаме често с теб аз съм сигорна,че си лягаш с друга"
Ами поне като говори празни приказки и не ми вярва м да опитам ли веднъш с друга.Все пак имам малко нужда и аз от малко удоволствие.Ми то веднъш месечно да правиш секс ти писва като малко дете как го ограничаваш да не яде много шоколад и мен така.И тва вече 5 месеца така.Ми аз вече почнах да откачам.
Благодаря предварително за отговорите
т.7
krem4et0
hey ruchichki,hey mi 2...te mi slujat nai dobreza kvo shte si tursish dryga,prosot moje da opitate neshto razlichno v sexa sledvashtiq put kato si legnete,moje puk na neq da i e pisnalo edno i syshto,a ti da ne se yseshtash
![]()
Поговори спокойно с нея защо се е получило така.С взаимно разбирателство ще решите проблема.Ако отидеш при друга,най-вероятно тя ще разбере и ще съжаляваш после.![]()
Надеждата умира последна!!!
nikita29...ti ako si na 29 mqstoto ti izobshtu ne e tukaПървоначално написано от nikita29
![]()
Приятелката ти на колко години е? Има значение!![]()
Колкото по-възрастна е - по близо ще е до леглото...![]()
Искам да знам всичко!
super si tappppppppp....................................... .... za ediniq seks shte q zarejwesh pFf i i tq kat0 razbere shte zaebe
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не и изневерявай заради това, не я и зарязвай... после ще съжаляваш.. поговори с нея, попитай я защо неиска.. кажи и че си имаш нужди.. просто говорете...
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
НЕ всички са чикиджий кат тебПървоначално написано от drusalintw
![]()
Първоначално написано от Say It Right
А ти си супер ограничена! Прости цензураСичките се праят на състрадателни и възпитани и ангелчета, пък оста ни насаме с тях да видиш кво представляват! Ае - писнало ми е от подобни шоута. Тц тЦ !Първоначално написано от kuklichka_bg
т.2
krem4et0
+1Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
11 месеца? Това не е малко време.
Не си струва за един секс да си развалите връзката.![]()
Поговори с нея... може да има някакъв проблем или нещо друго.
Една връзка се крепи на доверие.
А ако толкова не можеш да издържиш без секс... имаш ръце... а ако вече и те не ти помагат... спасявай се.
Но както каза {{SlaDka^6maTka}} после ще съжаляваш.
аз бях по същия начин...според мен поговорете.......не мисля че е правилно да отива6 при друга.поне аз не бих го направила.ние с моита приятелка имахме тоя проблем мина известно врем,появиха се и други проблеми и се разделихме.Първоначално написано от INF3RNO
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Сам си отговори струва ли си да провалиш тази връзка за едното е*ане. Ако не я обичаш и нямаш желание да си с нея и секса просто е последния проблем във връзката ви - тогава те разбирам. Но иначе поне си дайте шанс преди да се получи нещо толкова кофти като изневяра. Кажи и, че ти липсва и т.н.
Ei, 4ove4e... Ako dyrji6 dostaty4no na tova momi4e, nqma da ti e problem prosto da poiz4aka6 o6te malko... Ili nai-malkoto pogovori s neq, pitai q za6to, ima li ne6to, koeto ne i haresva, kak bi iskala da e... Iznevqrata ne e nai-dobriqt variant, za6toto posle moje da ima lo6i posledici.. Ti sam si preceni kak e nai dobre da postypi6 ama pomisli 4e i posledicite ponqkoga mogat da bydat lo6i... Kysmet!![]()
ako darji6 na neq govorete za tva mn e vajno a se govori za tiq ne6ta
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
начи аман от загорелци.вярно,че си е нужда,но кеф ли ше ти е да те зареже за да се ебе с друг?никфо уважение....
не е зарязвай...не и и изневерявай,как може да си с нея толкова време и даже да си го помисляш...стегни се ...следващия път когато го правите се постарай ... с една дума "разцепи е" прави го така сякаш за последно ...(както и трябва да е секи път)...просто е накарай пак да го иска ...ако не го поиска в близките 5 дни незнам ...говорете ,но ако го пойска тоест ти каже "прави ми" се или "айде да го направим" откажи и ...виж реакцията и , и и кажи базикам се просто исках да видиш кво ми е през цялото тва време и го направете ...така поне бих постъпил аз ...и говорете повече
ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ ! ! ! сичко останало си идва с времето и на мястото ...![]()
Първо:Момчето не е загоряло просто изпитва съвсем нормална,естествена и харакрерна за възрастта си нужда за секс.Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Второ:Ако момчето му се е*е е загорял и все едно е убил човек,а когато на момичето и се е*е тогава ако момчето не я *** става смотаняк и т.н.(в повечето случей)
Сама си го казавярно,че си е нуждануждата си е нужда
Той не иска да я зарязва за да e*e друга туко така,просто има нужди който тя не може да удовлетвори...,но кеф ли ше ти е да те зареже за да се ебе с друг?
тука не мога да ти кажа какво мисля щото модераторите ще ме ***никфо уважение....
но да кажем че:ти **** ли си ?ако нямаше никво уважение до сега да е спал с другото момиче без да му мигне окото.
П.С.
Ако мене питаш кажи на приятелката си, че искаш да я е*еш(естественно не да и кажеш "искам да те е*а")Ако не ще давай другата.1 нещо трябва да знаещ 95%от жените са заменими за това споко...
EBI EBAVAI PREEBAVAI,NO ZARADI PUTKA PUTKA NE STAVAI !!!
и кво всеки път като е в цикъл примерно ти ще ходиш на някоя курва само щото не можеш да издържиш няколко дни без да е*еш?! Земи и подари ново гадже![]()
ne q zaslujava6 samo ot prostotiqta koqto si napisal mi e qsno tq ima svoi problemi i moje da q e sram da gi spodeli ili pak moje da ne si mn dobar .. ako si egoist v legloto i misli6 samo kak da zadovoli6 sebe si est 4e nqma da iska da spi s tebПървоначално написано от INF3RNO
![]()
![]()
![]()
Lof YAaA..!
Наистина секса е много важен в една връзка и когато липсва човек не се чувства добре.
Но има хора, които са асексуални. Просто не обичат да правят секс, а само понякога за да не ги зареже гаджето - по необходимост.
Друг вариант е да не си пасвате в леглото и на нея да не й харесва много.
Трети вариант за който се сещам е липса на чувства от нейна страна, но долколкото разбрах сте си много близки и изключвам за сега този вариант.
Но щом сте толкова близки значи си говорите и е нужно и да поговорите за това. Обясни й как се чувстваш и , че е важно за теб да я усещаш, да я чувстваш...
Аз напълно те разбирам. Аз също бих изтрещяла ако правя секс толкова рядко. За мен това е много голяма част от връзката, но само разговора може да ви спаси. И ако ти каже, че за нея секса не е важен и не я привлича просто вземи някакво решение, но не си струва да й изневеряваш. Или бъди с нея или я напусни - това е моя съвет.
Първоначално написано от hungry_vampire_f
Да ама тя не е цял месец неразположена,че да му пуска един път месично...Поне 4-5 пъти в месеца да му пуска![]()
![]()
Я варви ти да му я удариш а? Че може и ти да си загорялаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()