.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Sex
    Внимавай само да не я обидиш с нещо че ще вземе да си пререже вените после теб ще изкарат виновен
    що бе... и той ще си ги среже и ще се пръскат с кръв ... Ебаси кефа !
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Here without you...

Re: Втора среща....

Цитирай Първоначално написано от drusalintw
    Не че по принцип не се справям със срещите,ама тука случаят е по специален момичето е "емо" слуша некфи пумий,обича да стои на едно място,не обича много разходките,пада си по хард изпълнения и се радва на Хитлер таааа айде препоръчайте ми какво да правя с тва момиче и какво може да и хареса - на 15 е... и на 1вата среща ме целуна по бузката Благодаря предварително !
    Абее, то 3/4 от момичетата са "ЕМО" , като те целува по бузката ти у целуни по устичката и и подари кърпичка да си бърше сълзичките,нали е ЕМО-емоционална

с трудна задача си се заел стани като нея за да имате едни и същи интереси, иначе си обречен на гибел

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    с трудна задача си се заел стани като нея за да имате едни и същи интереси, иначе си обречен на гибел
    E,сега нека да не се изпедерасва момчето

Ако това е нейният идеал, моля те, откажи се.

Ми и аз като с натрупан опит от емота(момче беше,тва още по зле)ти казвам,че много обичат така да ги разходиш в някое паркче,да сте сами и всичко да е като по филмите,да я целунеш на някоя поляна,направо се разтапят(тва момче,па мисли му за момиче ) ии така.Не обичат шуми места,така че не я води по кафета,няма да и хареса. Ай дано съм помогнала и аз един път с моя опит...

П.П:К'во му е на Хитлер?Аз също му се кефя.Въпрос на вкус.

Мега фен Аватара на babity
    Шшшш с'а се сетих, че ако е от "истинските" емота може да и подариш новият албум на Галена... малко по - хард от очакваното е де, ама бива да и хареса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си