.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Испания

;]

dali go obi4a6 1-2-3-4-5-10 godini ako iska6 ili nqkakvi meseci nqma zna4enie za men,6toto az moga da buda s 4ovek super dulgo vreme i da ne go obikna...a moje i za 1 mesec da se vlubi6 kakto nikoga predi tova....

ami nali znae6 kakvo kazvat horata raztoqnieto i vremeto lekuvat .spri da misli6 za nego spri da go vijda6 i si dai vreme drug na4in nqma

Sedni premisli vrazkata vi, moje i loshite momenti i karanicite da sa bili v poveche vav vashata vrazka! Ako e taka po-dobre, che ste se razdelili! Pak i shtom te e zarqzal po tozi nachin i vednaga si e xvanal druga, tolkova znachi e darjal na teb i te e Obichal! Nqma smisal da stradash za takav chovek Mejduvremenno izlizai s priqteli, zabavlqvai se, vremeto lekuva vsichko USPEX!!!!

Мега фен Аватара на babity
    май вече съм писала тука де, ама нареви се и т'ва е.. ш' ти мине!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Животът продължава и на хоризонта ти ще се появяват много нови момчета. Любовта трудно се преодолява..но не е невъзможно..изхвърли всички ваши спомени..не мисли вече з анего,започни да се занимаваш с нещо ново и интересно и болката ще премине!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    не времето, а любовта лекува тези рани, когато срещнешподходящото момче, то ще те излекува

Град
    Here without you...
    Абе няма к`во да и викате да ни мисли за т`ва.Не може да не мисли,с времето всичко минава,а и ще срешнеш по-добър повярвай ми

Град
    Ciampino - Italy

So familiar

Ех муЦкоо твойто ми е толкова познатооо
    Обаче при мен беше обратното аз се кълнях и накрая ББ пр ми беше.
    Обаче ние бяхме заедно година и четири месеца...това е по гадно от 8 месеца. През последните 3-4 месеца аз се преструвах. Беше ми е гадно да го зарежа. Почнах да го лъжа, обаче не съм му изневерявала, защото заради него си бях загърбила вс-ки приятели...беше мн ревнив и като, че ли ми нямаше доверие и това ми тежеше...накрая го скъСах и след месец бях влюбена в дрУг...
    Муцкооо няма се плашиш, заеби го тоЯ ....намери си друГ
    пък и по-хубаво да си бЕз...или си ги сменяй през седмица малко разнообразие след "скучните" 8 месеца айде гоОД ЛъК
    Couse you know your girlfriend wanna be me

Град
    Испания
    Благодаря на всички които се опитаха да ми дадът съвет! Наистина мисля че ми помогнахте малко или много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си