- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го забравя, след 8 месеца връзка?
dali go obi4a6 1-2-3-4-5-10 godini ako iska6 ili nqkakvi meseci nqma zna4enie za men,6toto az moga da buda s 4ovek super dulgo vreme i da ne go obikna...a moje i za 1 mesec da se vlubi6 kakto nikoga predi tova....![]()
ami nali znae6 kakvo kazvat horata raztoqnieto i vremeto lekuvat .spri da misli6 za nego spri da go vijda6 i si dai vreme drug na4in nqma
Sedni premisli vrazkata vi, moje i loshite momenti i karanicite da sa bili v poveche vav vashata vrazka!Ako e taka po-dobre, che ste se razdelili!
Pak i shtom te e zarqzal po tozi nachin i vednaga si e xvanal druga, tolkova znachi e darjal na teb i te e Obichal! Nqma smisal da stradash za takav chovek
Mejduvremenno izlizai s priqteli, zabavlqvai se, vremeto lekuva vsichko
USPEX!!!!
![]()
май вече съм писала тука де, ама нареви се и т'ва е.. ш' ти мине!
не времето, а любовта лекува тези рани, когато срещнешподходящото момче, то ще те излекува![]()
Абе няма к`во да и викате да ни мисли за т`ва.Не може да не мисли,с времето всичко минава,а и ще срешнеш по-добър повярвай ми![]()
![]()
Ех муЦкоо твойто ми е толкова познатооо![]()
Обаче при мен беше обратното аз се кълнях и накрая ББ пр ми беше.
Обаче ние бяхме заедно година и четири месеца...това е по гадно от 8 месеца. През последните 3-4 месеца аз се преструвах. Беше ми е гадно да го зарежа. Почнах да го лъжа, обаче не съм му изневерявала, защото заради него си бях загърбила вс-ки приятели...беше мн ревнив и като, че ли ми нямаше доверие и това ми тежеше...накрая го скъСах и след месец бях влюбена в дрУг...![]()
Муцкооо няма се плашиш, заеби го тоЯ ....намери си друГ
пък и по-хубаво да си бЕз...или си ги сменяй през седмицамалко разнообразие след "скучните" 8 месеца
айде гоОД ЛъК
Couse you know your girlfriend wanna be me
Благодаря на всички които се опитаха да ми дадът съвет! Наистина мисля че ми помогнахте малко или много.![]()
![]()
![]()