- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против секс на 13
Teсногръдо мислещи хора.. И кво, ся си велик?
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Даммм трябва.. И по скоро "Български правописен речник" да прочете, има нужда...Първоначално написано от marina star
до автора: Незнам колко се е променило времето и съответно останалите неща, но когато аз бях на 13-14 никой не ми се подиграваше, че бях девствена. Напротив- 1 на 1000 не беше и я наричаха курва(курвар). След това (15-16) беше гордост да си девствен (особено ако си момиче) Уверявам те, че дори и да се проебеш на 13, ако има хора, които ги дразниш, те ще си намерят и нещо друго, с което да те ебават. Така, че твоя "рейтинг" ми е ясен...
Единственото тъпо нещо,което се полу4и,приятелю,е темата ти(без да се обижадаш),само задръстени,комплексирани,б ез никва обща култура и познания за каквото и да е хора ,могат да се подиграват с такова нещо.Сексът въобще не е това,за което си го представят децата на 13.А това,4е даваш подовни съвети и факта,4е се влияеш от такива "бъзици", въобще не те разграни4ава от гореопоменатите индивиди(ест тва е моето мнение,не се налагам на никой).Мир ВамПървоначално написано от sageto
![]()
Първоначално написано от Stefityyy
ммдаа ...бая смях ще падне ..
![]()
![]()
...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
против против против.то ти и личи,че си на 13,щом мислиш така,а именно ,че имаш "рейтинг".и какво по-точно означава това-че всички те мислят за курвата (с извинение) на даскалото?1вия ми път беше на 17 години,всичките ми приятели,с които движех,вече бяха правили секс.и какво от това?държаха се с мен като с приятел,а не като с някой,който едва ли не е задръстеняк от класа ... вземи да порастнеш или поне си намери добри приятели![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
nesam salgasen az go napraih i si misleh 4e sam gotov ama nebe6e taka stanah izvesten da zapo4naha da govorat 4e nekva bila bremenna ot mene imal sam spin i t.n taka4e spored mene 16 godini e dobre za sex
q obi4am Do4ka!
Развали му мига на величиеПървоначално написано от corpse`of`love
Как смееш ?!?! >.<
I am not an artist I am a fucking work of art!
Теми, които подскракавът към ранен секс не се толерират във форума
Заключвам темата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love