.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Teсногръдо мислещи хора.. И кво, ся си велик?
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Цитирай Първоначално написано от sageto
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    nqkoi nqma li da go izhvarli toq ot foruma mn me draznqt takiva tapanari det se 4udqt kade da asi izbiqt kompleksite
    кои тва аз ли ? ХАХАХА не бе не се чуда каде да си избием комплексите чудим се кво да праим и се занимаам с децата
    izvinqvai GOLEMIQ!!!! strahotno zanimanie si si nameril,po-dobre sedni da pro4ete6 nqkoq knijka ili moje bi balgarska gramatika i pravopis
    Даммм трябва.. И по скоро "Български правописен речник" да прочете, има нужда...

до автора: Незнам колко се е променило времето и съответно останалите неща, но когато аз бях на 13-14 никой не ми се подиграваше, че бях девствена. Напротив- 1 на 1000 не беше и я наричаха курва(курвар). След това (15-16) беше гордост да си девствен (особено ако си момиче) Уверявам те, че дори и да се проебеш на 13, ако има хора, които ги дразниш, те ще си намерят и нещо друго, с което да те ебават. Така, че твоя "рейтинг" ми е ясен...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив

Re: за или против секс на 13

Цитирай Първоначално написано от sageto
    аз сам напълноо за секса на 13 години понеже на 13 ми беше първия път и мога да ви кажа че тогава не беше нещо много особено виждаше ми се доста тъпо но за тва реитингат ми беше до небето такаче е супер по яко да си се ебал в 6ти клас отколкото да си 16 годишен девственик и всички да те базикат такаче правете го по млади за да не стават тъпите базици!!!
    Единственото тъпо нещо,което се полу4и,приятелю,е темата ти(без да се обижадаш),само задръстени,комплексирани,б ез никва обща култура и познания за каквото и да е хора ,могат да се подиграват с такова нещо.Сексът въобще не е това,за което си го представят децата на 13.А това,4е даваш подовни съвети и факта,4е се влияеш от такива "бъзици", въобще не те разграни4ава от гореопоменатите индивиди(ест тва е моето мнение,не се налагам на никой).Мир Вам

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    ahahahahhaa tuka qko bazik obache

ммдаа ... бая смях ще падне .. ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Ha MopeTo (sun)
    против против против.то ти и личи,че си на 13,щом мислиш така,а именно ,че имаш "рейтинг".и какво по-точно означава това-че всички те мислят за курвата (с извинение) на даскалото?1вия ми път беше на 17 години,всичките ми приятели,с които движех,вече бяха правили секс.и какво от това?държаха се с мен като с приятел,а не като с някой,който едва ли не е задръстеняк от класа ... вземи да порастнеш или поне си намери добри приятели
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

nesam salgasen az go napraih i si misleh 4e sam gotov ama nebe6e taka stanah izvesten da zapo4naha da govorat 4e nekva bila bremenna ot mene imal sam spin i t.n taka4e spored mene 16 godini e dobre za sex
    q obi4am Do4ka!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от corpse`of`love
    nesam salgasen az go napraih i si misleh 4e sam gotov ama nebe6e taka stanah izvesten da zapo4naha da govorat 4e nekva bila bremenna ot mene imal sam spin i t.n taka4e spored mene 16 godini e dobre za sex
    Развали му мига на величие Как смееш ?!?! >.<
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Цитирай Първоначално написано от corpse`of`love
    Развали му мига на величие Как смееш ?!?! >.<

Супер фен Аватара на rakiQ
    protiv est

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Теми, които подскракавът към ранен секс не се толерират във форума
    Заключвам темата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си