.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

"Малките подаръчета" без повод..

Правите ли такива на половинките си?
    Самият жест винаги носи положителни емоции,мили чувства и подсказва за обич и внимание.

Какво подарявате,какво получавате?
    Мн моля,дайде идеи за тези "малки подаръчета",които,например, незабелязано можем да скрием при вещите на партньора и да очакваме с нетърпение неговата реакция?
    Как избирате тези подаръци? За момичетата е по-лесно но за мъжката част ??

Искам да изненадам приятелят си с нещо и да му подаря нещо,което да му напомня за мен,тъй като за известен период - няколко месеца,той заминава и няма да сме заедно.
    Преди време мислех,че с лекота ще правя подобни неща,но в настоящия момент ми е трудно да реша какво.. може би защото не го познавам така добре.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    ами това е хубаво нвщо малко подараче за да покажеш любовта си към него а реакциата му трябва да е учудване и да се надяваме да се чувства много зарадван че си се сетила за него а за самия подарък зависи от момчето... и от интересите му бих му подарила една малка статуетка с лика на бог господ за да се сеща че аз съм духовно с него както бог дори когато сме далече 1 от друг

П.П.
    Може би това ще е подходящо или някой твой лубим предмет талисман и вутре му напиши малка бележцица скрита в предмета че е за него да му напомня за теб когато сте далеч мисля че ще се зарадва
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

ние с приятеля ми сме заедно 8 месеца..и редовно си подаряваме неща без повод..и тъй като наистина няма повод е по-лесно да измислиш какво..не е нужно да е нешо голямо и невероятно..
    аз например сама изработвам доста от нещата, които му подарявам..веднъж се разхождахме в гората и намерихме едно огънато клонче сухо..след 2 дни го направих на декоративен лък..оцжетих го..абе много сладко стана и така..или пък едно боядисано бурканче пълно с малки червени свитъчета с хубави фразички от различни песни ..и всяка сутрин като се събуди си прочита по едно..идеи много..стига да имаш желание и малко свободно време
    just shut your mug and read my lips..we are just kids..

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми...без повод никога не съм получавала А аз на него вече само дето целия свят не съм му подарила без повод...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    здравей! Тези подаръци са ми най-скъпи, защото знам, чер той се сеща з амен и през другото време, че мисли как да ме изненада и т.н. Иначе самият подарък е най-добре да е ръчно изработен или пък да му подариш нещо мъничко: ключодържател или нещо ,което да е винаги с него

Благодаря ви!
    Моят човек,лятото заминава да работи на морето,та умувам да е нещо свързано с това..
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

ами ние с бившия ми приятел ( I U BuNNy) си подарявахме снимки(всеки изненадваше другия със наша или негова снимка) и той ми е подарявал сума ти играчки,от много малки-до супер големи,аз пък си падам по картички=>имало е инт пожелания. А колко шоколади,бонбонки и такива сладки съм му подарила леле .. (това последното не е за преопоръчване,ама можеш да му направиш малка кутийка,където да скриеш твоя снимка,нещо сладко,картичка и или някоя гривна(не е задължително сребърна и мн скъпа) или нещо за вратлето (май раздялата не ми се отразява добре ) каквото си решиш де ) .. успех

obi4am da mi podarqvat cvetq,a za povod parfium

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Така без повод е супер по-яко и лесно.като дойде повода и умирам в мислене и объркване.
    Ние си подарявахме..от дъжд на вятър.Веднъж му бях натикала малки картички из дрехите и портмонето да си ги намира случайно.Той ми беше подарил пандичка с шахматна фигура,която бяхме намерили лятото на морето. аз съвсем бях забравила

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ми...без повод никога не съм получавала А аз на него вече само дето целия свят не съм му подарила без повод...
    e az bez povod ne ama i az samo deto celiq svqt ne sym mu podaruila ama toi ne ...

Колкото повече даваш-толкова по-малко ще получиш
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Рядко съм получавала,но наистина ми става мн мило като се сетя

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Колкото повече даваш-толкова по-малко ще получиш
    Товааа...трябваше да ме успокоява?

Град
    Here without you...
    Можеш да направиш нещо като "албум на спомените" просто и лесно копуваш 1ин албум слагаш снимки от вашите най-хубави преживявания които сте запечатали и премерно при всяка снимка листче където пише за разни ваши ъЪъ... хубави моменти които се запомнила [така ще му покажеш,че всяка секунда с него е от значение за теб] Късмет

Град
    Here without you...
    или се снимай гола,всяка вечер ще се сношава със снимката ти

цветя, подаръчета - много ясно такива жестове радват много

Град
    РЮАР
    Никога не с1м правил такива измишльотини... щото до сега не с1м намерил сериозно момиче...всичко ми е било за мах по 1 месец..

Омайниче... Мушкато... Бегония...

Хората с по развинтена фантазия ще се сетят...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    всичко ми е било за мах по 1 месец..
    несериозник! бай дъ уей... и аз не съм по подаръците, мноо съм боса в тая част

Зависи главно от изобретателността, въображението и оригиналността на човека
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

ам тази тема я има почти същата гледайте когато пускате теми де ...
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Obojavam..takiva podarucheta..mn sa milichki i pokazvat , che choveka do teb se seshta ne samo kogato idva praznik za teb..Vupreki,che az ne sum pravial takiva vse oshte na priqtelq si...koeto e kofti...ma shte se postaraq i kogato naistin aimam nqkakva po-qka ideq .. shte mu POKAJA .. :P mn mIL jeast e tova za mene..
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Щом приятелят ти ще заминава нанякъде и няма дълго време да се видите, май подаръчето ще има някакъв повод. :P
    Когато моят приятел отиваше за седмица на море с техните, много се притеснявах да не му се случи нещо. Имах едно колие-сърчице, което си бях купила точно когато се влюбих в него, още докато беше несподелено... Но сега това няма значение, искам да кажа, че си го бях взела, докато в главата ми постоянно прелитаха мисли за него. Вечерта преди да замине му подарих това сърце за талисман, за да може да го пази и да го подсеща, че "някъде там" има някой, който мисли за него и чието сърце тупти за него...

Между другото, щом с приятеля си няма да се видите толкова време, интересна идейка ми изглежда да му вземеш някоя мека плюшка, да си я гушва, когато му домъчнее за теб. Другото, което ми идва на ум, е да му вземеш някоя плюшена възглавничка на любовна тематика.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    всичко ми е било за мах по 1 месец..
    несериозник! бай дъ уей... и аз не съм по подаръците, мноо съм боса в тая част
    Е с тебе може да направим изключение

Мега фен Аватара на babity
    шъ видим бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си