- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ако не ми е оголен ?
ako ne mi e ogolen tova 6te pre4i li da pravime sex i kakvi sa + i - ot tova i moje li sam da se opravi bez namesata na lekar
Нямам идея за какво говориш, защото 1.не мога да го разчета и 2.как не ти е оголен?!?![]()
ми не е забелена главичката ли ддз просто кожичката стига до 1 положение и на долу неще
Първоначално написано от boboslavster
Ууу, т'ва е кофти...По-добре иди на лекар, не ми се струва ОК...
ми неща да хода на лекар аз за това попитах тук трябва да има и друг начин![]()
Мисля, че е прекалено сериозно, за да не отидеш...Май бях чела подобна тема иии...сякаш решението е операция...Ама не знам, не съм сигурна, наистина...Първоначално написано от boboslavster
Трябва да ти цепнат кожата или пък когато е надут трябва да си я забелваш постепенно всмисъл внимателно Ако не е надут и го забелиш и се увеличи след това имаш адски болки![]()
под надут какво имащ предвит ? надървен или нещо друго .. ? наи интересното е че като почвам да мастурбирам по цялата главичка имам кожа а точно преди да "свърша" кожата се е поодпуснала и вече ми стива до средата
Да надървен просто използвам надут.... грешно е....Първоначално написано от boboslavster
ВЪРВИИ НА ЛЕКАР !!!!
ТОВА Е ЧЕСТО СРЕЩАН ПРОБЛЕМ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Хаха, да бе, вие мъжете сте егати бъзльовцитеПървоначално написано от koro
Ако на твоя ... му има нещо такова и ти ще се чудиш как да се измъкнеш :P
попринцип сам чувал че мога и сам да го оправа
а това че до сега не е бил оголен спирал ли е разстежа му или нещо от този сорт
Айде пак се върнахме на темата за размера...Абе човек, иди на лекар, аз какво мога да ти кажа по въпроса като си нямам понятие от тия работи...?!Първоначално написано от boboslavster
и като се опиташ да го заголиш до края какво става слепено ли ти се струва или сраснато, има допулнителна ципа която го спира или какво обясни ... ?
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
mi ddz 4ovek imam 4ustvoto 4e cipata go spira no ne misla 4e e ot tova 6otot predi da po4na da masturbiram i kojata mu e prekaleno shvanata nese razstega dobre a in4e kato si pobiq malko 4iki i se otpusne i togava imam 4ustvoto 4e cipata go spira a moje i samata koji4ka da e 6toto tova deto e ogoleno stoi kato naduto..
Няма на никакви лекари да ходиш , дървиш сома и дърпаш кожата така че да я забелиш - ако се образува рана или след време пак зарасне отиваш и те обрязват - аз като малък съм имал такова май се наричаше фимоза или фемоза нз точно но се разрови и ме послушай
Да не е късо гемче? То и аз май го имам тоя проблем, но не съм мислил за лекар.
Прочети тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...122598&start=0
НАЙ-ГОРЕ В РАЗДЕЛА ИМА ТЕМА! ВАЖНА! ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ И БЯГАЙ НА ЛЕКАР ПРЕДИ ДА СИ НАПРАВИЛ НЯКОЯ БЕЛЯ...
на лекар бих отишал само ако сам сиг. че не мога сам да го оправа щото като малак ходих нещо резаха там без опоика дайе умрях от болка и ..... пак същата работа така че ще опитам сам а колкото до късото гемче не вярвам да е това
фимоза е ве брат... прочети темата най-горе ти казах, доктор я е писал ! и мн ясно. че ще оима упойка... найш ли ко може да стане ако успееш си го забелиш? да не моеш го върнеш, да застане така, да почне са събира кръв в главата ти и ампотация... като ти казвам, чети! не чакай на готово да ти дъвчем тука информация..
зн брат за това не смея да я свала по на долу 6тото може и да не мога да я върна .....
ПИЧ искаш да кажеш, че отвора на кожичката ти е тесен и главичката неможе да мине през нея ! И аз го имам този проблем. Но ми казаха по-често да се опитвам да забелвам главичката.
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music