1) Обвързан/а или необвързан/а? Обвързана
2) Щастлив/а ли си? може да се каже, че досега не съм била по - щастлива.
3) Като срещнеш точния човек бързо ли действаш? Зависи от неговите реакции.
4) Някога разбивали ли са ти сърцето? Е, да естествено, да не забравяме за "детските" влюбвания когато мислиш, че света свършва с еди-кой-си.
5) Мислиш ли, че при определени обстоятелства изневярата е нормална? К'вото и да си говорим където има чувства няма място за изневяра => не смятам, че е допустима. Виж, да дадеш свободата на половинката когато сте разделени за дълго... да, тогава може.
6) Би ли простил/а изневяра? Не мисля.
7) С някого говорели ли сте за брак? С всичките си гаджета на шега, разбира се.
8 ) Искаш ли да имаш деца? да
9) Колко? 2
10) Би ли осиновил/а дете? ако имам финансовата възможност да го гледам - да!
11) Ако в момента някой те харесва,
кой според теб би бил най-готиният начин да ти го покаже? 'Бах го и въпроса... незнам. Истината е, че колкото и готино да ми го поднесе като информация вече обичам някой и ще е излишно...
12) Харесва ли ти да се правиш на недостъпен/на? Не ми носи никакво удовлетворение, по - скоро го правя, когато искам да отблъсна силно някой.
13) Кажи честно...имаш ли си трикчета, които използваш, за да свалиш някой/я? Скоро разбрах, че тактиката ми винаги е една и съща при всичките ми момчета, ама ест., няма да я кажа!
14) Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Чак пък любов... може би по - скоро привличане.
15) Романтичен/на ли си? На моменти съм ужасна романтичка, а понякога с една дума убивам всички пориви на половинката си.
16) Вярваш ли, че можеш да промениш някого? Не вярвам, убедена съм, че немога!
17) Ако можеше да се ожениш/омъжиш, без значение парите, къде би го направил/а? Незнам... 'баси въпросите...
18 ) Имаш ли чувства към някого в момента? мхм... много си го обичам!
19) Случвало ли ти се е да искаш да си с някого, но да те отблъсне? Е, ест, на кой не му се е?
20) Някога разбивал/а ли си нечие сърце? Не мисля, прекалено съм жалостива за да направя нещо такова.
21) Би ли се бил/а заради човека, когото обичаш? Е, м' чи кък? Аз му обещах да 'чупя носа на бившата му xD
22) Какво би казал/а за последния/ната си бивш/а? Нищо!