vij moga da ti razkaja i az edna moq podobna istoriq...
bqx lydo vlybena v edno mom4e.Mislex si 4e i toi me xaresva za6toto vinagi turse6e kompaniqta mi...moje i da sum si zatvarqla o4ite za nqkoi ne6ta otnosno nego...no na 14 fefryari my napisax edna dulgaaaaa valentinka v koqto my obqsnqvax 4yvstvata si!dadox my q li4no(makar da ne mi be6e lesno! malko me be6e sram) no iskax da vidq izrajenieto my,da nabludavam pogleda my dokato q pribira pri se be si!na dr den toi me izbqgva6e!ne iska6e da govorim!ne turse6e kompaniqta mi!sled vreme mi prizna 4e se sramyval da mi priznae 4yvstvata si...no ve4e be6e kusno!az bqx s dr mom4e...
iskax da ti spodelq tazi istoriq za da ti pod4ertaq moite gre6ki i negovite!moq e gre6kata 4e sled tova ne go potursix za da se izqsnim a 4akax da doide sam!negovata gre6ka e su6tata...e naistina doide no ve4e be6e kusno!nai-doroto koeto moje da te posutvam e da govori6 s nego za tova koeto ispitva6!nezavisimo 4e v momenta e obvurzan!sigyrna sum 4e ako ima 4yvstva kum teb 6te gi priznae v edin takuf nyjen razgovor!prosto govorete!a za tova kak da go nakara6 da se vlubi v teb???za tova nqma formyla ili yravnenie ili puk nqkakva recepta!lubovta ne e to4na nayka!a iskystvo i smisula na jivota na vs nas!!!
yspex4eta!!!