vij kakvo razbiram te napalno za6toto doskoro i az bqh v sa6tata situaciq i sega dori 6te ti kaja kakvo se slu4i. predi godina se zapoznah s edno mom4e s koeto bqh na ekskurziq. toi e po-golqm ot men i o4evidno izpita nqkva simpatiq kam men, no kakto i da e. vposledstvie toi razbra 4e az go haresvam i otna4alo dori be6e spomenal pred moq priqtelka 4e 6te tragne s men no taka i ne go napravi dori tragna s dr momi4e a az glupavata dori ne mu poiskah obqsnenie. sled kato tragna s neq toi sprq izob6to da govori s men, dori ne me pozdravqva6e, izob6to ne sa6tstvuvah za nego. a az ostavih ne6tata taka za6tot iskah da e 6tastliv. toi ve4e skasa s neq i dori razbrah 4e imal 4uvstva kam mene no mai e kasno az ne sam gotova da mu prostq vapreki 4e go obi4am. taka 4e te razbiram napalno za6toto i s mene postapva6e po tozi na4in kato se celuva6e s neq pred men i t.n. saveta mi e da se opita6 da go zabravi6 kolkoto i da ti e trudno i da mu pokaje6 4e ne e nezamenim i edinstven. taka e ponqkoga dori da obi4ame ni se nalaga da pravim jertvi no i ne zabravqi da mu poiska6 obqsneniq za6to e postapil taka ne pravi moqta gre6ka!!!