Цитирай Първоначално написано от XceSS
Двама се карат
третия печели
четвъртият взима парите и с никой не иска да дели.

и

Марихуана от сутринта до вечерта цял ден, знам когато умра ковчегът ми ще е зелен.

и

А сега пиеш кафе и пушиш цигара и не виждаш нищо друго освен годината в календара и се скубиш и се чудиш защо въобще си се родил има ли смисъл от нещатата които до сега сътворил, но дори да не си се развил поне в 1 не си сгрешил, това че още продължаваш, а не си се самоубил.

и

Всички имаме нужда от пари,за да живеем или по добре да кажа всички имаме ннужда от пари , за да оцелеем.Когато имаме пари,искаме повече пари,за да живеем по-добре.В това няма нищо странно , защото това е една от чертите на човешкото същество-Алчност,но има неща които в своята алчност никога не трябва да забравяме и едно от тях е че има неща които никога не трябва да продаваме.
На първо място
Никога не продавай семейството си
Никога не предавай приятелите си
Никога не продавай принципите си
Никога не продавай себе си и своята същност
Никога не продавай гордостта на БЪЛГАРИЯ !
тея много ми харесаха .... бр ....

Имам право да живея както си знае, сметката ми Господ ще тегли накрая угода няма никому макар да се старая среден пръст към всеки това му е колая..." Sensei + DJ Darkstep-bez resto
"Една усмивка разкрасява твоята душа, а пък две усмивки променят света.." Sensei ft. Ragga One- Radvai se
"Добре дошъл в Българиа ( бум) нека да говорим трезво за реалноста наркотици, проституция, оръжия, а във държавата ни властва курупция.." Ragga One- Welcome in Bulgaria
"..а доброто е там някъде ... Къде ? ...Погледни не виждаш ли ?!....НЕ! Ice cream- Borba

тва са от мен . ...