- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно косата :)
моля някои да препоръча някаква домажна маска за коса .. против цъфтеж на косата,защото днес се постригах и сега косата ми е малко по къса само заради тфа 4е спр много бързо ми цъфти косата.. ще съм благодарна ако някои препоръ4а маска или даде някакви съвети а и да спомена че си правя косата веднъж седмично с керамична преса
мерси предварително :P
[/list]
emi mersi .. ama nikude nemashe maska protiv cuftej na kosata .. ama nqma zn
[b] как да няма бре .....
Третиране на цъфтяща коса:
Смесете 1 чаена лъжица мед с 2 супени лъжици зехтин, след това разбийте в получената смес 1 жълтък. Втрийте в косата с масажиране на малки секции. Загърнете главата си с найлонова шапка за душ за 30 минути. Изплакнете и измийте косата с шампоан.
Масажирайте косата и скалпа със затоплено масло от авокадо или зехтин. Загърнете добре главата си с кърпа. Оставете маслото да действа върху косата ви за 8 часа или за цяла нощ. Ако го оставите за през нощта, сложете върху кърпата найлонова шапка за душ, за да избегнете изцапването на възглавницата и завивката. Измийте косата, след което я изплакнете с оцет, разтворен във вода.
Маска с топъл зехтин
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
e da tfa si go copy.. ama e za tretirane na cuftq6ta kosa.. a ne protiv cuftq6ta kosa a be nema zn .. 6te probvam teq puk kfoto stane .. to tei ili ina4e.. nikoi nezima otno6enie po temata...
Първоначално написано от rosencetooo
е що проблем ли има да го копна ?!![]()
хах.... tretirane na cuftq6ta kosa & protiv cuftq6ta kosa
WTF ?!?!![]()
![]()
има ли разлика бе !!!??!!!?
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
ми кфо да кажа осфен :...... да съм и на мястото![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
![]()
razbi me taq otsqkyde
omg.. predstavi si ima razlika.. tretirane na cuftq6ti krai6ta e d aima6 cuftq6ti krai6ta i da gi tretira6.. toest da gi premahne6 da zazdravi6 kosuma.. protiv cuftq6ti krai6ta e .. da nqmash i da si prai6 nekfi maski ne6tu .. za da nemash cuftq6ti krai6ta.. apf.. mai vii nepraite razlika ama nqma zn kfo li prai izob6to truda da iskam kfito i bilo suveti ,maski i nz si kfi prostotii ot toq forum..
MAle ujass![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми кат нямало смисъл що имаш регистрация въ0бще ... ще те посъветвам едно .. там горе някъдена монитора 6те видиш едно превоъгълни4е ИЗХОД .... айде да го натиснеш и да ни оставиш да даваме нашите '' безполезни ''' съвети на хора, които поне малко ще ги оценят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apf.. am slu4aino sum ocenila maskite po gore no iskah i drugi ako nqkoi znai.. a i znam kude e tfa izhod nese pritesnqvai..
мила .. ти на колко си БЕ ?!?! кат ти гледам профил4ето не ти давам пове4е от 12 .....Първоначално написано от rosencetooo
![]()
![]()
![]()
и мерси 4е ме уведоми 4е знаеш къде вероятно се намира ИЗХОД !!!
emi ne nesi poznala .. nesum na 12 a na 16 no qvno ti si na 12 .. a be neme int..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на 16 била ..ти да не си бавноразвива6та се бе ?! ...
1.нау4и се да пи6е6
2.на тфое място бих си сменила афтара ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аааа ии 3 .. за тфое инфо на 14 съм![]()
hah.. nau4ila sum se da pisha.. a otnosno avatara nesi 4oveka koito 6te kazva dali da si go smenqm..edin 4ovek nese opredelq kuf e po avatara .. i nese izkazvat mneniq otnosno 4oveka bez da go poznavash taka 4e..
ми не си ли4и 4е си се нау4ила да пи6е6 ......Първоначално написано от rosencetooo
хахх ... а относно до тфа по къф повод да си изказвам мнението ... мога да го изказвам дори 1 мнение да не с1м про4ела и кфо от тфа .. нещо проблем ли има ?! ..... вярно 4е не с1м 4овека които да ти каже дали да си смениш автара или НЕ ама ..... просто ти дадох съвет които мисля 4е всеки здравомислещ 4овек би послушал![]()
eeeeeeeee DA AMA NEEEEEEEeee na mene tyka mi e po zabavnoooo...
da vidite 4e i az moga da pi6a na NEkirilica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ixaaaaaaaa NEkirilicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maikooo do kfo stignax da seda tyka da se zanimavam s nqkfo lape![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съдейки по мненията в тази тема, не се различавате много по акъл.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Взе ми думите от клавиатурата.Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Първоначално написано от plamka
![]()
![]()
FUCK YOU! ! ! !! ! !! !! ! ! !!!! ! !! !
rosencetooo,
мн тъпо от твоя страна да се държиш по такъв начин, още повече че хората се опитват да ти помогнат. изобщо не виждам смисъл да пускаш тема във форума и после да се заяждаш с някой, който ти е дал съвет![]()