.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    rosencetooo,
    мн тъпо от твоя страна да се държиш по такъв начин, още повече че хората се опитват да ти помогнат. изобщо не виждам смисъл да пускаш тема във форума и после да се заяждаш с някой, който ти е дал съвет
    m donqkude e taka no az kazah 4e iskam i dr maski ako nqkoi znai.. ama nekoi ot potrebitelite reshiha da se napravqt na interesni sus tupite si postove i tugnaha da obsujdat nqkoi ne6ta .. ;]]

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Съдейки по мненията в тази тема, не се различавате много по акъл.
    Взе ми думите от клавиатурата.

FUCK YOU! ! ! !! ! !! !! ! ! !!!! ! !! !
    ПХаХаАХа ти пък вместо да правиш забележки на Росенцетооо за правописа вземи проумей,че в БЪЛГАРСКИЯ език НЯМА букви/цифри (зависи как ги разбираш ти) като 4 и 6 има си Ч и Ш !!!
    А за Росенцетооо - ми миличка тя косата ти ако не цъфти не ти трябва да си правиш маски!!! Така,че стига с тия простутии че има разлика в нещата,които бяха казани на 1 страница Освен това краищата цъфтят когато са много сухи Има един спрей на Ейван за сухи краища Може да пробваш с него Има и подхранващи маски,но честно казано нз (не съм се и интересувала) за някакви домашни Аз предпочитам всичко да си ми е от магазина В смисъл обичам си готовите продукти

az sam 4uvala za dve dobri recepti ot maika mi:ednata e-barkat se zehtin,jaltak,moje da se dobavi i vodka.Drugata e s qi4na maioneza.
    Za indiikite znam,4e si pora4vat balgarsko kiselo mlqko i sedqt s nego po 15 minuti,sled koeto se otmiva s topla voda.

Повече от фен Аватара на plamka

Засегна ме да знаеш. То си личи колко ти е акъла.

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

ПХаХаАХа ти пък вместо да правиш забележки на Росенцетооо за правописа вземи проумей,че в БЪЛГАРСКИЯ език НЯМА букви/цифри (зависи как ги разбираш ти) като 4 и 6 има си Ч и Ш !!!
    А за Росенцетооо - ми миличка тя косата ти ако не цъфти не ти трябва да си правиш маски!!! Така,че стига с тия простутии че има разлика в нещата,които бяха казани на 1 страница Освен това краищата цъфтят когато са много сухи Има един спрей на Ейван за сухи краища Може да пробваш с него Има и подхранващи маски,но честно казано нз (не съм се и интересувала) за някакви домашни Аз предпочитам всичко да си ми е от магазина В смисъл обичам си готовите продукти
    aham dobrem mersi 6te vidq tozi sprei ot avon za suhi krai6ta

Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    az sam 4uvala za dve dobri recepti ot maika mi:ednata e-barkat se zehtin,jaltak,moje da se dobavi i vodka.Drugata e s qi4na maioneza.
    Za indiikite znam,4e si pora4vat balgarsko kiselo mlqko i sedqt s nego po 15 minuti,sled koeto se otmiva s topla voda.
    mersi mnogo mila 6te go izprobvam tova )) a za taq purvata recepta da te pitam znaish li kolko vreme se sedi s neq ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си