- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка...
оххх господи що за въпрос бих направил тройка да но защо с известна личност ..... ?
просто ще си намеря две готини мадами, или някои близак приятел![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Neizvestnite lichnosti sa po-zabavni. Nima nqma neizvestni sladuranki tuka, dostatuchno divi i interesni, che da gledame poziorite v mediite?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
mi ne sym pravila ama ne sym golqma fenka se 1 4ovek ostava sam do kato drugite dvama si vyr6at rabotata az ne bih iskala da sam tozi 4ovek![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Ami pochitatel sum na 3kite s 2 momicheta.
Eating isn't cheating - Arnold
По принцип идеята ми харесва, но осъзнавам, че трудно бих го направил. Не би ми било приятно някой, дори и близък приятел, да чука приятелката ми, както и би ми било кофти да чукам друга пред моята приятелка... Поне така си мисля сега... Иначе, идеята е готина
Е - ясно е как ми се струваПървоначално написано от IvOnDa
Ако някое момче не му се струва изкушаващо, значи се е "развалило" нещо в главния му мозък
Но пак опираме до това, че едва ли бих го направил - просто ми е кофти идеята да изневеря на приятелката ми. Иначе ако не съм във връзка... какво ми говориш - няма дори да си направя труда да отделя 1 секунда в обмисляне!
![]()
Аз съм правила тройка ,но не с известни личности.Ако трябва да избирам известни се спирам на Майкъл Джордан и Шакил О`Нийл.
Russian Aerospace Agency
mmm troika...ne mislq 4e tva e mn qko..no se pak tva e za xora koito ne darjat na 4uvstva m-u sebe si i partniora
daaaaaaaa
Не бих си делил мацката с никой! 3-ка може. Някой ден, но не с мойта мацка в никакъв случай!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
да правил съм и мога да го направя с всяка ... стига поне да ми харесва !Първоначално написано от IvOnDa
По принцип не ми звучи зле,но не бих искала примерно ако съм с гаджето и да чука друга пред очите ми,нито да ме чекват двама.
Ако тряя да е с известни личности-Анджелина Джоли и Силвестър Сталоун.Ама Силвестърчо да се занимава само с менееех..
именно деПървоначално написано от Manlih
те хората това питат
Неподходящ размер на снимка в подпис!
eeeemi azz ne sum pravila nooo ne me i vle4e govorila sum si za tova s priqtelq si i toi iska s o6te 1 momi4e a puk az mn si go obi4am i nee mislq 4e 6te mi e mn priqtno da gledam kak 4uka dr momi4e pred mene prosto ne moga![]()
Идеята винаги ми е допадала, но съм привърженичка на тройката с едно момиче и две момчета, докато моя по би се зарадвам на две момичета..
Въпроса е, че нито той иска да ме дели, нито аз...
Такаче докато съм си с него, не бих пробвала тройка..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
както се казва
" моето си е мое , чуждото е общо " ако някои близак приятел ми предложи с неговата що НЕ ?!
А иначе съгласна ли си друг да те чука пред очите му?Първоначално написано от miss_kiss181
![]()
А по темата аз лично мисля,че не бих направила тройка.За мен сексът е за двама!![]()
А ако все пак трябва да избирам какъв вид тройка да направя-предпочитам аз и още едно момиче.Но ако е приятелят ми момчето,както miss_kiss181,няма да понеса да е с друга пред очите ми!![]()
Не съм правила, но бих пробвала. Може би с едно момиче и момче, към което имам просто симпатиий...
Първоначално написано от IvOnDa
1. Не съм.
2. С две момичета (руса и тъмнокоса)![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()