.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

защо винаги е проблем

Zna4i tazi tema q puskam za6toto mi e interesno a ne za6toto go imam toq problem.Za6to kogato vidqt leko zakragleno momi4e s leko korem4e (ne nqkva super debela,a kakto se kazva priqtno zakraglena) vsi4ki mom4eta si kazvat 4e e zagubenq4ka,tapa neznam si kvo ili samo na men mi se struva 4e si go pomislqt .Vednaga q othvarlqt.A spored men tva ne e pravilno 6toto vsi4ki hora si imat 4uvstva.Opoznaite momi4eto i togava ve4e moje da q mislite za zagobenq4ka ako e takava

модерирано от бандитка.Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Защо ли?Защото за тея недорасляци идеалите за жена(момиче) са от телевизията и списанията...За тях моделът е един и същ.Но след време се осъзнават,че на тая планета има и други.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Нито ... АМА НИТО ... като ти казвам НИТО значи НИТО 1 мой познат не е казвал за пълничка/дебела/извънгабаритна , че е загубенячка ... Може да са казвали "О тъз ква е дебела" , "Тъз скивай я - метър на декар" и т.н. ама нито 1 не е казвал нещо за характера й... Според мен някой около теб го е казал само за да се изгазари или нещо такова ... >.<
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Може би защото повечето хора се впечатляват единствено и само от външния вид.Даа...някои по-късно се усещат,че това не е правилния начин за опознаването на един човек.Пък и по някакъв начин средата,в която си, оказва влияние.Ако компанията,с която движиш не харесва да кажем пълнички момичета/момчета,малко или мн и ти почваш да клониш към тяхното мнение.Естествено,не казвам,че при всички е така,ноо ги има и такива!
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

аз пък бях дочула,че вече на мода са и леко закръглените момичета .. и да ви кажа имам доста познати,които си имат закръглени приятелки .. И всички казват,че секса с по-пълничко момиче бил по-хубав .. Или както един страхотен човек се изразяваше: "Където хванеш-цица!" .. А пък и на днешните по-пълнички момичета не им пука мн мн (поне така съм забелязала-слагат се в някви супер къси поли и панталонки=>не се срамуват от себе си) .. Не мислех,че са останали все още такива момчета .. Но щом казваш И аз нямам приятели,които да определят характера на момиче,по това колко кг тежи .. Тези глупости са отживелица !!

Ами аз не мисля , че всички момчета са така...ама наистина идеалите на голяма част са за некоя ''анорексия'' без акъл и друго нема значение...
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Голям фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Защо ли?Защото за тея недорасляци идеалите за жена(момиче) са от телевизията и списанията...За тях моделът е един и същ.Но след време се осъзнават,че на тая планета има и други.
    100% съм съгласна

Хмм...Ами тук има и едно друго нещо.Смисъл съгласна съм,че някои влагат чиста олигофрения в това да обидят за да се изгъзарят,обаче при положение,че мечтата на кифлиовците е новоизточена силиконена кукла барби,няма какво друго да очакваш.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    защото общуваш с 13годишни ли де да знам
    алелуя.

Защото всяко момче първо ще гледа тялото и самата външност (според мен) а чак после ше обърне внимание на по-важните неща..като характера Е все пак не всички момчета са идеални..но пък смятам,че никога едно момиче няма да каже на леко ппълничко момче(не казвам дебело) че е загубеняк,защото нито го познава,нито знае какъв е той отвътре.Но такива сме ние жените "Мили Същества" Повечето хора винаги гледат външния вид..но не винаги това е най-важното.Има толкова мн по-важни неща в един човек от тялото и красотата във външния вид,но това някои хора го осъзнават по-късно...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    РЮАР
    1во : Дай да пишем на кирилица?
    2ро : С1гласен с1м с Carmen...

И да отбележа, че имам приятелки ( елегантно закр1глени ), които са много печени и чудесни хора..

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    но пък смятам,че никога едно момиче няма да каже на леко ппълничко момче(не казвам дебело) че е загубеняк
    povqrvay mi ima gi i takiva ..
    Чукайте се за удоволствие

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    но пък смятам,че никога едно момиче няма да каже на леко ппълничко момче(не казвам дебело) че е загубеняк
    povqrvay mi ima gi i takiva ..
    Еее майна..то че ги има има ги ама повечето не са такива :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    В АдА
    1во : Дай да пишем на кирилица?
    Второ-просто някои момчета са загубеняци

Град
    Враца
    Щото всички гледат първо тялото на едно момиче и бързо - бързо го преценяват... Пффф... простаци Все нещо им не е в ред
    еlsy

az ne sam zabelqzala podobno ne6to,nai-mnogo da si kajat mnenieto,ako spored tqh e debela?

Град
    Бургас
    мойта най-добра фр. си е пухинка (не е дебела въобще),просто е пухина,има си малко коремчи и т.н. и нея най-си я харесвам :P.Тия дет си търсят модели са надуфки,някфи си фешани

Голям фен Аватара на alehole
    Ми честно казано чувала съм .. Повечето го правят защото са недорасли .. и гледат само и единствено външния вид .. не си дават сметка че за това тяхно “перфектно тяло” са нужни ужассссссно много усилия и че с такива подигравки могат да докарат някоя болест на момичето...имаше една от толко подигравки зе че спря да яде..да пие само вода.. и по цял ден обикаляше улици пеша..с колело или се потеше в фитнеса и накрая МИР НА ПРАХА Й ... ЗАТФА до сички лайна долни спреде да се подигравате много е тежко когато някой си отиде заради детска необмислена постъпка !!!!!!!!!
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ами така е не може да се отрече всички гледаме външният вид...Никой не иска да се разхожда по улиците с момиче с коремче.Не те мислят за загубенячка,а не ти харесват външният вид.Не може да се отрече всички гледат първо външният вид.Не може да се промени.

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Ми честно казано чувала съм .. Повечето го правят защото са недорасли .. и гледат само и единствено външния вид .. не си дават сметка че за това тяхно “перфектно тяло” са нужни ужассссссно много усилия и че с такива подигравки могат да докарат някоя болест на момичето...имаше една от толко подигравки зе че спря да яде..да пие само вода.. и по цял ден обикаляше улици пеша..с колело или се потеше в фитнеса и накрая МИР НА ПРАХА Й ... ЗАТФА до сички лайна долни спреде да се подигравате много е тежко когато някой си отиде заради детска необмислена постъпка !!!!!!!!!
    Да наистина това е адски тъпо.Аз не се подигравам на никой ,но все пак гледам външният вид.Може да е тъпо,ама не може да се промени... А това с подигравките го правят някакви комплексари дето постоянно си гледат своя външн вид и са обсебени от него...

--------------------------------------------------------

еми аз не се подигравам на такива хора .. но разбира се си помислям че са малко закръглени .. колкото и д е тъпо и неправилно всички гледат първо външния вид .. аз бих искала да променя това у себе си амааа на .. не става ..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    somewhere over the rainbow
    Не ми се е случвало...Ако са някакви селски капути нищо чудно да се подиграват...

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Не ми се е случвало...Ако са някакви селски капути нищо чудно да се подиграват...
    хаха така е

Щот нямат акъл.Чудят се там къде да топнат загорялата чушка и тва е.И после тая курва,оная курва.Едно пълно момиче може да бъде мн повече от една кокалеста простачка...

Цитирай Първоначално написано от simba007
    100% съм съгласна
    +1
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си