- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо винаги е проблем
Да,бе тва е временно![]()
Защото искат момичета "моделки",които са слаби като клечки...защото пред приятелите им ще ги е срам да се появят с "нормално" момиче.. е за тва.![]()
ае момичетата недоволстват,че ги обиждат така,ами те кво праят с момчетатааа??
и те гледат външния вид,ама не се усещат,просто
ии как го установи тва??Едно пълно момиче може да бъде мн повече от една кокалеста простачка...![]()
![]()
![]()
Zashtoto gledat prekaleno mnogo Planeta Tv, a pak tam znaete kakvi izlizat da peqt!![]()
![]()
аз пък съм клечка и постоянно ми казват "ще се счупиш","сложи някое килце" и такива....а на по-закръгленичките какво им е ? не съм забелязала да се бъзикат с тях...нали говорим за леко по-закръгленичките...да не объркам нещо
![]()
someone else...
Защото е супер смешно приятелката ти да е по-едра от теб...Тя трябва да чувства силна ръка , а така като си по закръглена ти все едно , ще можеш да набиеш приятелят си!
![]()
absolutno!Първоначално написано от NightGuardian
И аз не намирам най-точното обяснение,а и все пак не съм момче,но най-вероятно са много повърхностни и държат само на външния вид на човека до себе си,което всъщност е жалко и не говори добре за самите тях.Ако такива момчета изглеждат добре сега,защо не се запитат,какво ще стане с тях на 50-60 години,едва ли ще са големите красавци и "газари".Красотата и слабата фигура не са всичко!"Красотата ще спаси светът!",разбирам защо е толкова пропаднал!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Така правят ниско интелектуалните хора. Независимо, че едно момиче е леко закръглена или свръх над нормата откъм килограми това не е критерий за директно отхвърляне на човека особено, като не го познаваш, защото едно не толкова лицеприятно момиче може да се окаже душевно изумителен човек със силни чувства! Момчетата ТА ДОРИ И МОМИЧЕТАТА , които обсъждат хора, които не познават а просто са видяли са пълни глупаци с извинение... Как може да съдиш по външния вид на човека след като не си го опознал питам аз?!?!?!? Хората, които немогат да завържат свестен разговор с даден човек обсъждат останалите хора и говорат зад гърба им с цел да изпъкнат и да впечатлят уж човека до тях... Това са комплексирани хора, заредени с отрицателна енергия душевно болни и безумно грешни....
Съвет : Не правете така, защото не печелите нищо, а само губите симпатиите на човека до вас, ако си мислите нещо подобно не е нужно да го казвате на глас, запазете го за себе си, защото не правите добро впечатление на никого и може силно да засегнете човека когото обсъждате, ако случайно ви чуе![]()
Това е моето мнение просто го изказвам! ( не го правя да засегна някого умишлено)
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Аз дори и като малак не съм се подигравал на пълните момичета те не са виновни че са с наднормено тегло всичко е до обмяната на веществата и до гена.Тези които се подиграват са олигофрени за мен
мм аз пък съм пълничка ии до сега момче не ми е казвало че съм некфа супер дебела .. обикновено момичетата ми го казват .. някои го правят за да ме обидят.. преди време една фр ми каза че съм пухкава но това ми е бил чара и да не се старая да отслабвам щото нема ми ходи маика същото ми казва .. а аз коремче имам и само от това ме е срам (: не е некфо мега голямо ама се пак...та защо.. хм предполаагам си се забъркала с не когото трябва не всички момчета са такива (:да вярно е че доста от тях предпочитат момичетата от филмите списанията и т.н. но обиковено тези които ги предпочитат са тип "сру пич.. мн съм як че да говоря с теб" замисли се искаш ли такова момче до теб..
![]()