.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    Варна

кичури-боядисване

Zdraveite

molq vi za savet i mnenie..kosata mi e kafenikava imam i ki4uri po cqlata kosa [ praveni s shapka] i sega iskam da se boqdisam tymno kafqvo noqkoi mi kazvat 4e shte stana na petna i shte e super grozno..!? molq vi da mi kajete vqrno li e ..i daje da ne stane raven cvqt vsmisal samo kafqvo "patnata" grozno li sedqt..?

a drugoto e 4e kosata mi e mnogo istoshtena..sled eventualno boqdisvane shte stane li oshte po ovredena..ii nz moje li da poopada..?
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Русото избива под почти всяка боя така че първоначално ще си хубаво кестенява , а после ще станеш на петна .

Град
    Варна
    ee kogato se poqvqt petnata shte boqdsam pak..?!

дааа ще боядисаш пак и ще ти останат 2 косъма на главата...ЩАДЕТЕ КОСИТЕ СИ , АКО ИСКАТЕ ДА БЪДАТ ХУБАВИ !

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    дааа ще боядисаш пак и ще ти останат 2 косъма на главата...ЩАДЕТЕ КОСИТЕ СИ , АКО ИСКАТЕ ДА БЪДАТ ХУБАВИ !

a ako ne iskame ?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Посъветвай се с фризьор...Ако ходиш всеки път при различен няма да ти кажат нищо по-различно от това,което ти написаха по горе,но ако си имаш твоя тя ще ти каже кое е най добре за твоя тип коса
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

sas sigurnost 6te ima6 po-svetli u4astaci,samo s 4erna boq nqma da ima

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    sas sigurnost 6te ima6 po-svetli u4astaci,samo s 4erna boq nqma da ima
    +1 така си е
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    даже и с черно да е след 2-3 седмици русото ще избие....Моята беше цялата руса и я направих черна.Отначало си беше черна, но после стана кафява и си остана така..По светла не стана...Така,че може да пробваш с черна боя ;]

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    даже и с черно да е след 2-3 седмици русото ще избие....Моята беше цялата руса и я направих черна.Отначало си беше черна, но после стана кафява и си остана така..По светла не стана...Така,че може да пробваш с черна боя ;]
    I moqta stana taka

Град
    Варна
    nenene 4erna ne iskam.. moje bi shte probvam s tymen mahagon ili tymen kesten..nadqvam se da se polu4i aa mnogo li shte se ovredi..? zashtoto poprincip kosata mi e dosta ovredena ot izpravqneto i ot ki4urite..da ne stane nqkaf dosta golqm gaf..smisal as kosa imam mnogooo ama dz.. mersi na vs koito mi pomognaha!!

ako otide6 v dobur friziorski salon i ti slojat ka4estvena boq 6te se polu4i! samo 6te trqbva sled boqdisvaneto da polzva6 po specifi4na kozmetika

И аз преди бях на кичури, ама сега си се боядисвам черна и нямам никакви проблеми. Мноооого рядко се малага да боядисван цялата коса, при мен не ми избива русото. За кафявото вече не знам, нямам опит, но не мисля, че ще е различно- нали все боя...

Град
    Варна
    emi...nadqvam se da stane tezi dni shte probvam stiskaite mi palci aa nqkoi ako e probva da pishe

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    ee kogato se poqvqt petnata shte boqdsam pak..?!
    Abe ti si super tupa . Nali kosata ti shte ti se izto6ti o6te pove4e , be . Akul za kru6i ! Otidi na frizior da te postrije da ti se vuzstanovi kosata , puk posle misli kak 6te se pravi6 na urungel ! Ot plitkoumni su6testva mi e do6lo do gu6a !

Град
    Варна
    qqqqqqqqqq sa dryj malko ma..!!! 11 godishno pishlemence kat nqash mnenie po temata mylchi si..!! ne ti iskam mnenieto za akyla mi ok : ]]]

i az imam toq probelemmm ... napraooo nz kvo she pravq..mai she gi ostaq da izrastvat s tva se primirih..dosta she e grozni4koo..ama she se prikrivam po nqkav na4in
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Варна
    uff..as dneska si kupih boq na Palette ii utre........shte se boqdisam da se nadqvame da se polu4i neshtu shtoto ina4e nqma da izlqza ot nas haha ;[[ stiskaite mi palciiiiiiiiii..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си