- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Качете снимка.
snimana e v ogledaloto za tva ;]
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
e sa 6e se snimam pred pc i 6e sloja list s nadpis krisi staa li?
забелязах,но също и така, казах,че може и да греша
Желязна Девица
по-добре на ръката..теяя номера с листите казват че с фотошоп ставали..но незнам;]
Желязна Девица
napi6i po-dobre ~lalala~ na rykata siПървоначално написано от ~~lalala~~
![]()
Да и аз това казвам за това по добре да се снима примерно намигнала с едното око или нещо такова ддзПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
и червени токчета..бз се
![]()
Желязна Девица
Бе дайте направо гола да се съблече и да си напише на задника "КРИСИ".. ей кво захапахте така момичето?Има ли значение дали е тя или не ..![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Eee почнахте да се гаврите вече.....![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
ne be mislq 4e vsi4ki sme syglasni na rykata da napi6e6 ne6to tam ~lala~ predlagam i se snimai i pokaji![]()
posledno? nqma da se snimam na rukata 6tot ne6ta da se macam i otdelno nqkoi koito razbira ot nqkoq programa kato shopinkfoto moje da mi otreje rukata li ddzn posledno kak da se snimam?
Напиши го на ръката!Първоначално написано от ~~lalala~~
![]()
По-лесно намигни с дясното око и се оплези вместо да се драскаш...![]()
Варианта на Dark~Illusion е най-добър![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
nqmaa da se draskam.tva s namiganeto moji
Всички са притаили дъх в очакване на истината![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
yessssПървоначално написано от ~Munika
tq sega se bavi da useti naprejenie
![]()
gotovo grimirax se naglasix se i ei sa 6e se snimam vii ne se vulnuvaite tolkoz tee :P