- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Качете снимка.
a moje i ti da si ka4ila snikata w toq site i izob6to ti da si go napaila nali ??Първоначално написано от ligaf_pingvin_f
i da luje i da ne luje kwo tolko golqmo zna4enie ima ...
da napi6e na edin list teenproblem i da se snima kato tolko iskate da razberete
+1 за миглите ..Първоначално написано от punkrock
Аз понеже боравя на фотошоп и на мен ми направи впечатление.. обаче не споделих щото ако някой не ме подкрепи .. аз излизам тъпатаПървоначално написано от enola
![]()
![]()
mnogo opynato i sedi![]()
и миглите и стоят някак двойно ..Първоначално написано от Taste the rainbow
ok priznaam si ne sum az tFa e jessica ot usa e nikfa nadq ne e kaktu i da e. snimkata ne sum q praila s ni6to tei q namerih v myspace puk moje i da e praena nz. kakto i da e sorii
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
И фотощопа си каза тежката дума![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
hahHhahaha![]()
nali be6e typo da se slagat 4ujdi snimki
dam no az ne sum q slojila 6otot sum kompl ili ne6tu ot sorta a 6toto imah spor s edin uzer- tqnko i toi iska6e moi pic i az togaz se 4udex kvo da mu prata i za tfa fanah pic-a na taq i ve4e bqh prinudena da kaam 4e sum az
mn zle ;d
tvoito mnenie puk i4 ne mi trqa da ti kaja samuu![]()
lala prati togava tvoq snimka![]()
i za kvo? da po4nat da se zaqjdat takiva kato taste the rawnbow![]()
Прати ми на ЛС аз съм любопитнаПървоначално написано от ~~lalala~~
![]()
Ееее кой каза че аз не съмПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
и аз искам снимка
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
и аз ..Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
![]()
КОлко станахме желааещите .. е лала няма проблеми да я качиш тука .. заяждахме се защото имаше спорни доказателства че не си ти
![]()
ne se zaqjdam be
aide dai da te widime :P
И аз искам да те видя...![]()
Видяхте ли - момичето от снимките е Джес![]()
![]()
Ако не забелязваш първо написах някой да й каже в каква поза да се снима, но след като никой не го направи аз и казах да намигне или нещо такова. А пък това момиче Джесика никога не съм я виждала в нета така че как мога да предположа че ~lalala~ е постнала чужди снимки и то в темата за ежедневни прически. Така че ligaf_pingvin_f обвиненията ти са неоснователни.Първоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Ето ме и мене снимки на 1 ден ! приемам всякакви коментари нема дас езасягам , имам си комплексите нищо ново под слъцнето :>
скайп teoxarov
Търся си гаже от русе съм
http://store3.data.bg/gumza/cicin/
4 и 12т. от правилата
Лала аз бях една от малкото,които ти вярваха,супер тъпа и наивна се почуствах,не че е нещо голямо ....просто прецених,че не твърде ЖАЛКО.....![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi