Цитирай Първоначално написано от enchanter
Най-малко странични ефекти имат Ясмин, до колкото съм запознат. Приятелката ми пие такива и се чувства добре.
Ако обичаш недей да правиш реклама на противозачатъчни таблетки!Искам само да ви кажа,че противозачатъчните таблетки наистина си имат много странични ефекти които са повече от ползите им.Така,че ако обичате спрете да ги изкарвате много полезни медикаменти.Страничните им ефекти са доказани.Има статистики които ги показват тези неща.В една друга тема намираща се в подфорум секс - озаглавена ако не се лъжа защо жените не искат да приемат противозачатъчни съм описал подробно странични ефекти и рискове.Там има и мнения за хапчета,но има и такива като моето против.С медицинските данни които съм изложил там може всеки да се запознае и да си реши дали да приема или не хапчета.Решението трябва да си го вземе всеки индивидуално.
Но много хора се опитват да манипулират обществото с ползи от хапчетата ,без да казват многото им рискове.Въртят се клипове на определени марки медикаменти примерно клип на Ясмин по телевизиите,знаете ли колко пари налива Шеринг Байер Фарма за да заблюждава обществото с манипулативни клипове,знаете ли колко пари тази фирма плаща на определени лекари да заблуждават обществото за ползите от хапчетата,без да се изтъкнат многото им странични ефекти.Всички тези неща съм ги написал в темата която ви споменах.Решение е на всеки дали да приема или не хапчетата.
Удобрявам приема на медикаментите единствено при лечение на аг заболявания.Защото там те се използват с лечебна цел и са необходими за излекуване на болестния процес.