- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да мисля
И то, може би, от родителите му и роднините...Първоначално написано от mese4ka
![]()
Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
emi neznam za6to ne te kani ... naistina moje da mu e neudobno ot roditelite mu ..![]()
Това е гадно , но щом не иска да те покани ти не можеш да направиш нищо , освен да му надуеш главата , че искаш да отидеш . Това е гадно , наистина . Моя приятел ще ми бъде кавалер . Дано пък размислиПървоначално написано от indecent
... не му трябваш... бала е да си изкараш незабравимо... да помниш тоя ден до краят на живота си... а ти ако си там ще б1деш пречка да направи бала си незабравим..
xaxhau chak az wi sa nerwq weche..momicheto 1000 pyti kaza,che towa ne e wecherta na bala we tctc![]()
Е пак де! Последната му вечер, в която да се оправдае, че е с приятели и да изкара незабравимо без да се налага някой да му мяка, че е закъснял или нз си какво. Т'ва е най - важният период от живота му, най - активният, позволи му да си го изживее!
Moje da go e sram ot roditelite mu, zatova da ne te kani![]()
Абе момиче я се стегниЗа какво ти е да ходиш
Една вечер няма да си с него много важно
А и щом техните ще са там няма да тръгне да се натиска с някоя друга я
Мен гаджето като ме покани даже куверта ми плати (120 лв на човек...
) и какво аз пак няма да отида
Казах му да вземе сестра си като се върне от Гърция за да си види старите учители
Остави го толкова 1 вечер нищо няма да стане
![]()
Тъпо е щом ще събира приятели и т.н. ти да не си там... Какво лошо има че родителите му ще са там?! И защо трябва да ви е кофти... Те едва ли ще ви изядат... Просто говори с него и го попитай дали смята да те кани и ако не защо....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
защо просто не го попиташ,тва е убидно...може би си има основатена при4ина??
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
abe kazvash da te bil pokanil pone ot uvajenie emiiii kak da te pokani kato qvno ne jelae da budesh tam po nqkakvi prichini emi tyko vij ne vij si otishla posle kakvo naistina nqma da mu e koi znae kolko priqtno. Golqma rabota chene te e pokanil a i poprincip na takiva vecheri ne mnogo ot priqtelite se subirat da praznuvat a povecheto sa rodnini , semeini priqteli i obsho vzeto tova.... ti kakvo shte pravish tam ne moga da razbera? To tova vse pak si e chast ot zavurshvaneto mu moje da si iska vsichkoto vnimanie da e nasocheno kym nego a ne kym nego i teb kakto shte stane ako i ti si tam vse pak si e negoviqt moment ostavi go da si go izjivee
Това е гадно .. Как може да се притеснява от техните при положение,че ходите толкова много време,а и освен това не е на 15 се пак !! .. Мисля,че трябва да говориш с него .. Аз не бих оставила нещата така ....
just a kid۵