.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

незнам какво да мисля

zna4i s gadjeto mi sme zaedno ot godina i 3 meseca ... sled sedmica e abiturientskata mu i mai nqma da me kani 6toto i tehnite 6te sa tam /tehnite znaqt 4e hodim/ ... az mu kazvah 4e ve4erta mi kogato e abiturienskata mu 6te mi e mn gadno i toi mi vika e nali 6te te vidq prez denq .... neznam kakvo da mislq .... toi nqma da me pokani ... nqma da pokani gadjeto si ...

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Ми що да те кани..няя смисъл да го гледаш с други момичета..правилно,че не те кани :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    е ти къде искаш да те покани?не си дала 100 и отгоре лева за куверт нали?после го питай в кой клуб ще иде като се раздели с класа и иди...някъде към 1 вече няма да са всички заедно .

nqma da sa v nikakyv klub i nqma da e s celiq klas 6te bydat malko hora ... i tehnite ....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Еми явно си има причина да не те покани бе, моме.

Животът е адът описан в Библията!

аз го разбирам момчето и аз след някоя др год като съм завършвам няма да си поканя гаджето (ако имам) и то по ред причини 1 на него няма да му е удобно пък и няма какво да прави там (целия випуск,спомени и тн) 2 имаме достатъчно др време за да сме заедно пък и вечерта си е моя 3 представи си след време се разделите по някакъв мн гаден начин и се намразите ...аз лично не искам да си свързвам бала с негативни емиций ...аз така виждам нещата бала си е само за мен и хората с които съм учила толкова време!
    Nobody knows but me. That I sometimes cry .If I could pretend that I'm asleep .When my tears start to fall. I peek out from behind these walls. I think nobody knows.

abe ne bala be hora ... mnogo qsno 4e na bala nqma da sym s nego
    nali predi bala se sybira s priqteli i syu4enici a toi 6te byde i s tehnite ama men nqma da pokani

еми аз ако бях на твое място нямаше да искам да съм там щом и родителите му ще са там...просто помисли....ще е тъпо и за двама ви

da znam 4e 6te e typo ama pone da me be6e pokanil .... ei taka ot uvajenie

На мен самата идея за празнуване на предстоящото празнуване не ми допада. Но в случая, щом се събира и с фр преди това не виждам причина да не те покани

Ами това е вечер на класа му,не вечер с гаджето.

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    точно....мястото ти не е там точно тая вечер саа за една вечер кво толкова остави го сам

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    може да му е неудобно от роднините му...знам ли ама е тъпо наистина да не покани приятелката си..и то е сериозна връзка ;[

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

ne e ve4er na klasa mu tova ne e ve4erta na bala mu ... a prosto kakto da go kaja kazvat mu abiturientska praznuva se predi samiq bal ..... i to ot klasa 6te byde samo o6te edno mom4e nikoi drug nqma da byde ot klasa mu

Цитирай Първоначално написано от indecent
    ne e ve4er na klasa mu tova ne e ve4erta na bala mu ... a prosto kakto da go kaja kazvat mu abiturientska praznuva se predi samiq bal ..... i to ot klasa 6te byde samo o6te edno mom4e nikoi drug nqma da byde ot klasa mu
    ергенско парти

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    може да му е неудобно от роднините му...знам ли ама е тъпо наистина да не покани приятелката си..и то е сериозна връзка ;[
    mai samo ti me razbira6

Еееми тогава нз..тъпичко е.Ама ако не иска да отидеш,не му се натрапвай.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    уффф и ти пък, на всяка манджа мерудия
    остави момчето да е само като иска
    не е края на света

Град
    Ha MopeTo (sun)
    нормално е.доста момичета\момчета не канят половинките си от гледна точка на това,че не се познават с клас и\му и няма какво да правят цяла вечер и само тъпеят здраво
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абе момиче той иска да си изкара една много яка вечер бвз гаджето.Може да иска 1 ден да си празнува без теб...Пък и щом връзката ви е сериозна няма смисъл да му се сърдиш.Той няма цяла вечер за тебе да мисли да не ти е скучно.Ще си празнува .Прояви разбиране..

--------------------------------------------------------

abe wie kakwi ste takiwa q stiga gluposti ot roda "na wsqka mandjda merudiq" logichno e da q pokani oshte poweche kato towa ne e wecherta na bala,a predi nego i to samo s priqteli i sled kato sa tolkowa wreme zaedno.Naistina moje da se pritesnqwa ot rodninite,no ne vijdam smisyl shtom te znaqt za teb

ami moje6e pone ot uvajenie da me pokani .... no neznam za6to stana taka vse si mislq 4e e zaradi tehnite ama neznam.... i neznam za koi pyt povtarqm toi nqma da e s klasa si !!!!!!!!!!!!!!!!

и аз съм съгласна с теб ... ходите година и три месеца можеше да ти каже заповядай,ама не знам може да му е неудобно
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    РЮАР
    Кратко и ясно : Fuck Off

Супер фен
    Олее това е супер гадна постъпка...
    Това, ако и на мен се случи, ще ми е много гадно, пък за теб да не говорим..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си