ЗДР Пиша относно нешо тъпо .. Първо досега съм нямала проблеми такива .. с момчетата с запознаване и така ..винаги съм казвала на пряко пък каквото стане .. НО вече може би месец с едно момче сичко е в застой и се измъчвам и реших да се допитам до вас всички Така той е МНОГО готин (наистина страхотен сладур..богат..умен..мил.. СВОБОДЕН...) И го искам.. Той ме харесва .. усещам по начина по който ме гледа непрекъснато като минавам покрай тях ... Усмихва ми се мн чаровно сигурна съм че ме харесва а аз секи ден полудявам по него!И проблема е какво да правя?Момчето работи от сутрин до вечер.. виждам го от време на време и като го видя все работи носи нещо или прави нещо и е заобиколен винаги от мн хора..(ако беше сам може да се пробвам ;( ) Не влиза в скайп а ако влезе е най-много за 5мин не пише :@ все аз му пиша по мн пъти а той рядко и го няма по цял ден .Ако влизаше до сега щях да съм го поканила в нас да се видим или на кафе...разходка ама не :@ КВО ДА ПРАВАА ;( ??? помогнете ми поне с някое съветче ;(