- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБЯВА!
Хилоооу! С'а... Имам една позната... момичето е мнооого невзрачно, тъй, меко да го кажа неподдържано. Ама нали се случва често да се виждаме и постоянно ми налага един психически тормоз: "искам гаджееееее" и опищява света, и де*а все на мен се пада да я свалям от облаците като си хареса някой, дето ходи с модели или... бе така да го кажа "елита"... Аааайде някой ако може да се прежали да ми свърши малко ралта...За една седмица, примерно, да я откаже от идеята за гаджета и от пищенето и абсолютното неадекватно държание, защото аз дигнах ръце вече (внимавайте, че и крака ще вдигна и тогава е страшно
) Туй ми е обявката...
даам 10 лв
Даваш ми 15 и съм навитПървоначално написано от babity
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Кажи град , ЕГН , телефон за връзка ...![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
ооохооооо.... от Пловдив е! повече... на ЛС![]()
![]()
![]()
Аааа и няа се пазаря за цената, съжалявам!
![]()
![]()
![]()
мога да я смеля от бой, щом това ще я откаже
пък и ако е грозна, съвсем няма да имам проблем
Пфффф... аз и за без пари мога да си я набия... опитай пак!Първоначално написано от Seizure of Power
давам 20 кинта![]()
с мангалче вместо СтамболовПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
валутата ми е напълно конвертируемаПървоначално написано от xercu^es
![]()
... с какво можеш да замениш Константинов >.< ?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
?
vij na drugiq brqg moje da ima i pove4ko kusmet![]()
Зъл си човече !!!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааааа, гадни, тъпи, лошльовци!Наспамихте ми темата!!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе babity щом е неподд1ржана фани я наконти... кажи и как да се к1пе... да си реже ноктите... вкарай я в прави п1т...а и то нормално всички момичета летят... па да не говорим за момчетата...![]()
Да, даааа... Ако си мислиш, че е лесно мога да ти я връча ти да я "поправяш"! За къпането, къпе се, и ноктите реже, ама т'ва не е проблема. Косата и винаги е на "котешко гомно", пък най - голямата мъка на света е грима! Аз едва я накарах вазелин да слага за повече да не говорим... пък съм я издокарвала (един единствен път) и не е чааак толкова зле като се понаконти... само тряа мотивация, която аз очевидно немога да и дам!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Божке... така, както я опистваш ако я видя сигурно ще ми спре часовника...
Ми обясни и че като се понаконти и ще почнат да и се лепят момчетата моеж пък да я мотивираш откъде знаишапък иначе я научи там разни балсами тва онова.
не само часовника!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()