emi.... i az nz ot kade da zapo4na . s edno mom4e se poznavame ot blizo polovin godina i e mn stranno 4e vinagi ne6to ni pre4i da trugneme. purviq put kato se zapoznahme be6e kogato toi me nameri v skype ... kaza mi 4e me e haresal mn i taka po4nah i az da go haresvam ... pisahme si okolo 1 mesec i samo se svalqhme no po edno vreme ne6to sprqhme da si pi6em i togava toi trugna s drugo momi4e . az si kazah 4e ste iz4akam ... taka i stana toi zaradi men skusa s onova momi4e i uj stqhme da trugnem no ne6to ni pop4re4i ... izlizahme na6ta kompaniq i kompaniqta na mom4eto ... pisahme si po skupe kolko mn se obi4ame i t.n. no ne6to pak ni popre4i da trugnem... posle sprqhme da si pi6em za okolo 1 mesec i az bqh zabravila za nego ... znaeh 4e si ima gaje no ni6to dr ne znaeh za nego ... sled vreme mi pisa po skype i po4nahme pak da si pi6em kato ednoto staro vreme... az oste go obi4ah i znaeh 4e i toi me ... i taka...toi mi pisa SMSi 4e me obi4a i t.n. az bqh tolko happy i taka sled nqkoko dni razbrah 4e si ima gaje ;(;( tva napravo me srazi ... nie produljavahme da si pi6em i da se svalqme vupreki 4e toi si ima6e gaje i sega go pi6a tova tuk ... toi oste e gaje s onova momi4e no az znam 4e toi o6te me obi4a i nz kakvo da pravq... da go 4akam li da skusa s neq ili da si namerq nqkoi po svesten PLS daite mi suvet

7 точка от правилата
moderated by Coki