.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Garnier Pure 3 v 1???

zdr,zna4i imam 4erni to4ki na nosa i okolo nego kakto i malko na bradu4kata...i smqtam utre da si vzema Garnier Pure 3 v 1.Iskam da popitam tezi koito sa go polzvali....Pomaga li vi za iz4istvane na 4ernite to4ki?
    Dobra ideq li e da si go kupq?
    :P AKO ima zna4enie MOM4E sum

Град
    ... Some happy place ...
    Awe hora razrovete se malko predi da puskate temi ... na sushtata stranica ima tema tochno za tozi produkt http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164364
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

ami az su6to go polzvam i sum mn dovolna.tva 4e si mom4e nqma zna4enie.az li4no go izpolzvam vseki den i naistina premahva 4ernite to4ki i osvejava kojata ta dori i predotvratqva poqvata na pupki. vzemi si go struva si parite!!! :P

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    NE nishto ne pravi garnier pure 3v1 absolutno nishto ne davai 10lv naprazno kupi si drugo
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ami da-ne pravi ni6to za tri dni no pri po dulgo izpolzvane(sedmica-dve) ima super efekt!a moje bi i vsi4ko si e do koja no dokolkoto vijdam pove4eto otzivi sa mn dobri taka 4e si struva da probva

mersi mnogo za otgovorite 6te si go kupq. :P :P :P

мм зАВиси от КоЖаТа ...На ВсеКи рАзЛичНуу Му ДеСтвА ,нО Си СтрувА паРитЕ

На моя съквартирант му действа мн добре,но той го ползва и като маска и само за измиване на лицето,аз го ползвам само като маска и от време на време ,но като го ползвах редовно даваше и при мен ефект

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    stra6no sum dovolna sled vtoroto izmivane po nosa nqmah 4erno a si li4aha 4erveni to4ici kudeto sa mi bili trun4ocite no spored men zavisi ot tipa koja
    1.ako ti e syha ne si go vzimai za6toto 6te ti se lu6ti
    2.ako ti e po plutna i debela kojata su6ty ne mislq 4e bi ti suboril sloq a po skoro samo 6te ti spira omaznqvaneto
    3.nai dobre si go vzemi da probva6-probvai i kato eksfoliant i kato maska i 6te razbere6 sama nai dobre

Град
    Nqkude...tam
    Привет и от мен Имам го Garnier 3 in 1 наистина помага и цената си струва за около 10 лв а е доста голяма тубата....аз го ползвам от около месец и съм доволна....само помни, че не трябва да го ползваш всекидневно,защотото ще ти се изсуши кожата ако имаш проблем с черните точки можеш и лентички да си вземеш срещу тези точки и да ги ползваш 1 2 пъти в седмицата Гаранция ДЕЙСТВА успех
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

kato maska razbiram ama kak da go izpolzvash i za izmivae

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз да ви питам сутрин и вечер ли го ползвате или веднъж на ден? Защото пише "ежедневно" ама..
    Сестра ми ползва едно друго на клийн енд клиър пак пийлинг по 2 пъти на ден и се чудя с Гарние как да процедирам за да има по-добър ефект. Един път стига ли или 2 са за предпочитане?

^пише ежедневно,ама яко изсушава...
    И наскоро се заслушах в рекламата и казват"чиста и дъра-бъра кожа за цели ТРИ дни"...
    Не е за всеки ден сякаш.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    ^пише ежедневно,ама яко изсушава...
    И наскоро се заслушах в рекламата и казват"чиста и дъра-бъра кожа за цели ТРИ дни"...
    Не е за всеки ден сякаш.
    В немската реклама не казват такова нещо а и на тубичката пише че за измиване и за пийлинг се ползва всекидневно а маската един път в седмицата... Пък и мойта кожа не я изсушава даже напротив. Тя моята май се води смесена а то пише че е за мазна и смесена..
    Ползвам го от 2 дена сутрин и вечер (защото сестра ми така прави с нейния пийлинг) ама не съм сигурна дали не е твърде много...

Ако само го втриваш или си изплакваш лицето,няма проблем за 2 пъти,но не е хубаво да се прекалява с маската.
    Маската се отмива с вода...
    Винаги след и по време на цикъл ми излизат много пъпки,обаче като го използвам и се отървавам само с 1-2...и то не са задължителни...

ne e hubavo da se polzva dva puti na den,dori trqbva prez den.sega v na4aloto kojata ti se opravq ,stava hubava,no sled 2-3 sedmici 6te se izsu6i (i az sum sus smesen tip koja) i 6te stane mnogo zle.zapo4vat da izlizat pove4e pup4ici ot tova 4e ti se e izsu6ila kojata.a i mejdu drugoto nikakvi krem4eta i maski nqma da premahnat pupkite-te ne zavisqt ot tova s kakvo si maje6 liceto,a glavno ot kruvta ti.vsi4ko zavisi ot hormonite.maskite 6te pomognat za 4ernite to4ki i nai-mnogo da zaglajdat kojata,no nqma da te otturve ot pupkite...zatova za akne i pupki dermatolozite izpisvat antibiotici.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си